Hiába adták át a 15,6 milliárd forintból felhúzott új Haladás-stadiont Szombathelyen, az utánpótlás focistái, de más szakosztályok sem használhatják a létesítményt, amely november 20-ig újra munkaterület lett.

15,6 milliárdba került a szombathelyi új Haladás Sportkomplexum, ám a Nyugat.hu cikke szerint az utánpótlás focistái, mintegy 300 gyerek nem használhatja a létesítményt. 

Csak a sportolókat nem engedik be az új stadionba

Fotó: MTI/Varga György

A lap úgy értesült, a stadionban november 20-ig garanciális javításokat végeznek, emiatt pedig nemcsak az ifjú focisták, de más szakosztályok versenyzői sem mehetnek be a létesítménybe.

A Nyugat.hu cikke szerint ugyanakkor semmilyen munkálatokra utaló nyomot nem lehet látni a stadion környékén, így nem érthető, miért is vannak kizárva a sportolók az új létesítményből. 

(Címlapi kép: MTI/Varga György)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Hát nem is a sportolóknak készül egyik sem.
Ki hallott még olyat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Csak tönkretennék a szép új gyepet.
cikicakk55
@Qqberci: Én is pont erre gondoltam. Mint régen a falvakban.Azért dolgoztak csak,hogy legyen szép modern házuk,angol wc, füdőszoba, modern konyha, 2 szoba drága bútorokkal,csillárokkal,de ők maguk továbbra is a nyári konyyhába sparhelton főztek, és két megrokkant diványon aludtak. A szép,modern ház csak a rokonok pukkasztására kellett. Itt is a Stadion csak azért épült,hogy nekik ilyen is van,pedig lehet,hogy az utánpótlás játékosok ügyesebbek,mint a város csapata.. Orbán egyik drága hobbija.
Sámannus
Hát nem is a sportolóknak készül egyik sem.
Ki hallott még olyat.
Donáld Tramp
@Qqberci: A 'gyepre' máshol sem engedik be a focistákat, / max a felnőtt csapatot /. Ott vannak az edzőpályák, füves, műfüves. Főleg első osztályú csapatnál van edzésre ezeregy lehetőség.
Qqberci
@Donáld Tramp: Nem értek hozzá, nem vagyok focista. Van nekem tisztességes szakmám.
Clavigo
:) :)DD :) :) Nincs itt semmi ellentmondás .. :) :) A " focistáknak " nevezett falábú bohócokat én sem engedném be ,,egyik stadionba sem.:) :) :) Az edzésnek nevezett lötyögés úgy is fárasztó,és kimerítő lenne számukra.
Donáld Tramp
@Qqberci: Én is nyomatom három műszakban még itthon az esztergagépen /CNC/. De voltam gyerek, soha nem engedtek a 'nagypálya' közelébe, max bajnokin labdaszedőnek, :D :)
De persze a mondandód lényegét értem. Különben a Hali stadion tulajdonképp nem is a csapaté, csak a város és az egyesület bérli az építtetőktől. Gondolom persze brutál pénzért. :(
Jozefina
Talán még nem ért rá a nagy vezér, hogy átadja!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.