A nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke úgy gondolta korábban, hogy a két éve elfogott két férfi Orbán Viktor kivégzésére készülhetett. A nyomozás során viszont ezt nem tudták bizonyítani, pedig a kormány is nagy felhajtást csinált az ügyből, igaz, ott úgy kommunikálták az esetet, hogy az ország egyik védett vezetője ellen készülhetett merénylet.

(Forrás: hvg.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Miért hány vezetője van az országnak? Tudtommal csak a felcsúti g.ci, akinek már régen kijárna egy golyó. Romániába ezt szépen elintézték anno. Ez a geci is úgy kell végezze vagy életfogytig börtönbe bár ezutóbbi igazságtalan lenne a kisemmizett néppel szemben, mert miért tartsák el ezt a g.cit élete végéig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Clavigo: 21.30
Még téged is, te ostoba!
laszlobihari
Eljárt az idő, Bástya elvtárs már sz.rt sem ér!
cikicakk55
@peterkelemen: A halálbüntetés túl kegyes lenne neki.Tartsa csak el saját magát a sitten. Dolgozzon reggel 6-16 óráig,valami jó kemény fizikai melót.Aztán kössék oda egy támlás kényelmetlen székhez,és éjfélig kötelező legyen nézni saját hazugságait amit 1989-től hazudozott.Kaját csak annyit,hogy éhen ne haljon,mert a büntit nagyon megérdemli.
peterkelemen
@cikicakk55: Attól függ milyen a halálbüntetés. :D Lehet az hosszan tartó kínszenvedés is.
cikicakk55
ÁÁÁÁÁÁ A demokráciában nincs kegyetlenkedés.Kizárt.Nem tudom milyen halálbüntetés van,ahol van,de úgy tudom,ma már csak a méreginjekció működik.Az viszont kegyes halál,mert állítólag mikor elaludt már,akkor kapja a mérget. Így maga a méreg hatása sem fájdalmas,nincs agonizálás.persze nem tudom mennyire lehet hinni az Amerikai dokumentum filmeknek,mert én ott láttam.Amerikában sem minden államban van halálbüntetés. nálunk meg az EU miatt nem is lehet,hiába is kérné a nép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél