A miniszter szerint kisiklások nem tesznek zárójelbe sok más sikeres programot. A Magyar Nemzet tudósítása szerint Balog Zoltán emberi erőforrásminiszter keddi meghallgatásán tartotta magát ahhoz a korábbi kijelentéséhez, ami szerint nagyra tartja Farkas Flórián az Országos Roma Önkormányzatban (ORÖ) élén végzett munkáját - dacára annak, hogy a cigány vezető ellen (a Híd a munka világába programmal összefüggésben) 1,6 milliárd forint értékű csalás miatt zajlik nyomozás. „A kijelentésemet megvédem és fenntartom: volt olyan négy év, amikor nem volt botrány az Országos Roma Önkormányzatban (ORÖ), és akkor úgy hívták az elnököt, hogy Farkas Flórián. És akkor ennyi” – húzta alá korábbi mondatait Balog, aki elismerte, hogy vannak „kisiklások”, ezért is rendelt el 12 vizsgálatot regnálása alatt, de ez még nem teszi zárójelbe a Farkas által elvégzett munkát és a több száz sikeres programot. A miniszter szerint egyébként cigányként „kétszer olyan becsületesnek kell lenni, mint a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@1magyar: Asszem, ha nyiltan elkuldenek, o azon is bavatagon vigyorogna,..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Mindig van lejjebb, mindig lehet valaki meg sotetebb, es meg mindig tehet olyat felelmeben, amit talan normalis korulmenyek kozott nem tenne meg.
Bar egy futyiszes sullyedese mar nem veri ki a biztositekot a legtobb embernel, igy most is csak annyi a publikus, hogy az egyik gerinctelen futyiszesnek meg kell vedenie a nyilvanossag elott a masik gerinctelen rablot...
Hat mar nem csodalkozom rajta...
1magyar
Burkoltan" már Balogot is, meg aki védi flórit nagyon el kellene már zavarni!
karma1
@1magyar: Asszem, ha nyiltan elkuldenek, o azon is bavatagon vigyorogna,..
simmering73
A nép mazochizmusa. Hogy még mindig szabadon garázdálkodtok és nem a Kossuth téri fákon száradtok.
justhpeter
Ez a Balog már olyan szinten tolja a pofátlanságot, hogy valóban függőlegesen lenne a helye.
Pálinkás Pál
Mi mást mondhatna egy cigány??? Meg kell védeni a tezsvíírt!
Nessy
Ha jól értem Balogh tiszteletest, akkor a fideszes sikkasztás nem bűn, az el nem követett ellenzéki "károkozás" börtönnel büntetendő!
Ez már szövődmény! Keresse fel kezelő orvosát!
kereső
@Nessy: Ez a NER, a nemzeti együttlopás rendszere.
colibri
Balog kijelentése/i már több, mint pofátlanság! Szerintem is nem is a fidess, sokkal inkább a cigány tesvíriség tartja őket össze.
eszegfu
Én is szeretnék magamnak egy 1,6 milliárdos "kisiklást", mert az ezt megelőző 4 évben jól dolgoztam, nem csaltam, nem sikkasztottam!! Ennél pofátlanabb indoklást még életemben nem hallottam! Akkor ezek után a Nav is kisiklásnak minősiti, ha most mondjuk ÁFA-t csalok, hiszen az elmult időkben minden rendben volt, tehát nem kell fizetnem és nincs büntetés sem?! Hajrá magyarok, hajrá M.o.,!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.