Megszólalt és magyarul küldött videóüzenetet Soros György. Szerinte a kormány tudatosan forgatta ki a menekültekről alkotott véleményét. Soros aggódik a civil szervezetekben dolgozókért és a magyarokért.

Magyarul szólalt fel egy videóüzenetben Soros György, mint mondta, muszáj volt megszólalnia a folyamatosan őt érő vádak miatt. 

Az RTL Klub-on leközölt üzenetben Soros arról beszélt, hogy 

tragédia Magyarországnak, hogy a jelenlegi kormánya a valóság kiforgatásával és a lakosság félrevezetésével próbálja magát hatalmon tartani.

Soros szerint a kormány ugyanis szándékosan kiforgatta az ő elképzeléseit a menekültekről, és ezt próbálják ellene fordítani. 

Soros: tragédia Magyarországnak a jelenlegi kormánya viselkedése

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Nicoolo Caranti

Soros György közölte: azért most nyilatkozik, mert most jelenik meg a konzultáció eredménye, és ez jó alkalom arra, hogy tisztázzák, mit mondott ő, és mit mondott a magyar kormány.

A magyar-amerikai üzletember arról is beszélt, hogy azért is kötelességének érezte hallatni a hangját, hogy a civilszervezetekben dolgozókat védje, akikért nagyon aggódik, mert nagy rizikót vállaltak. Hozzátette, általában nem szokott reagálni a magyar kormány mocskolódásaira, de most meg kellett szólalnia.

Soros még elmondta, 

én nagyon aggódom Magyarországgal kapcsolatban, nagyon sokat gondolok Magyarországra, és akarom, hogy a magyar nép tudja: megteszek és továbbra is meg fogok tenni mindent, hogy Magyarországot, a magyar népet támogassam

- zárul a videóüzenet.

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 3.0/Nicoolo Caranti)

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Jozefina: Igen, nemcsak oneki tragikus erzes ez, hanem legalabb 8 millio tisztesseges otthon elo magyarnak...
O legalabb nem csak gazdag, de egyutterez a magyarokkal: kulonbseget tud tenni orban es a csicskasai es a magyar nep kozott. Meg ez a szerencse...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@1magyar: Nyomjál már be valami tényt is,az egymondatos "igazságaid" mellé!
A "mérkelt" nem tudja megvenni,mert nem is foglalkozik senki sem a Sorossal
odaát! Próbálj már egy-két egészséges mondatot összeeszkábálni,hátha többet
fizet a gazdád!A jó édesanyád az a repedtsarkú a paraszt!Szét ne durranj az
irígységtől te perverz cicadugó! ;-)
1magyar
@kokopelli: Ha észérved nincs (honnan lenne?) személyeskedsz. Nem vagyok kíváncsi az ilyen bunkókra mint te, ne válaszolj!
peterkelemen
Senki nem konzultál velük csak pár ezer agyhalott. Már most csalnak nemhogy a választásokon. 2010-ben is csaltak, 2014-ben is csaltak. Nem választások kellenének hanem kivonulni és eltaposni Orbánékat, mint egy férget!
bence
@Csizmás Kond: ! Csak halkan jegyzem meg ! Jó pár százezer fideszes érzelműt bizony IGEN !
bence
@42: ! Csak vigyázz !!! Ki másnak a sírját ássa maga esik bele ! Ugyan miért Sorosnak kellene meghalni ?! Miért nem a pártfogoltadnak ?! Szerinted rendjén van az , hogy hogy egy beteg elme uralja az országot ?!
evacica
Sajnos Sorosnak igaza van, és a kis ujja is többet ér, mint 100 ORBÁN, aki csak kárt okoz az országnak és szét lopják a közös vagyont!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.