Elindult a számháború, Hadházy Ákos azt mondta, nincs 1,7 millió visszaküldött konzultációs ív, a kormány szerint van. Szép kis számháború alakult ki azután, hogy csütörtökön Hadházy Ákos, az LMP társelnöke végül elérte, hogy betekinthessen a kormánynak visszaküldött nemzeti konzultációs ívekbe. Hadházy mindezek után azt mondta, kilencvenkilenc százalékig biztos benne, hogy nincs 1,7 millió a visszaküldött ívek száma (pedig a kormány ezt állítja). „Ha a dobozok számát nézem, és tényleg valódi ívek voltak bennük, akkor lehet, hogy láttam 900 ezer ívet. Rendkívül zavarba ejtő volt, hogy az egyik helyszínen sem volt egyetlenegy kockás papír vagy valamilyen nyilvántartás”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@Mézike: Nem nevetni, hanem röhögni!

Kínlódnak a marhák, mert buktak! Vajon hogyan lesz ebből "döntő többség" amikor "még soha nem küldték vissza ennyien a nemzethy..."

Burhahahaha...hihihihihi ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Erre csak egy orvosság van: hitelt érdemlően bizonyítsa be a kormány, hogy annyi, amennyinek ők mondják. Mért hinnénk el bemondásra, hazudtak ők már nagyobbakat is.
quadrocopter
@Mézike: Nem nevetni, hanem röhögni!

Kínlódnak a marhák, mert buktak! Vajon hogyan lesz ebből "döntő többség" amikor "még soha nem küldték vissza ennyien a nemzethy..."

Burhahahaha...hihihihihi ...
Mézike
@quadrocopter: Hát azért kell a kockás lap hogy azon számoljanak..., mint az iskolában matek órán. Erős ceruzarágcsálást követően csak lesz döntő többség. Még akkor is ha nem. Lásd kétharmad.
Levendula
Ennél nagyobb reklám nem is kell az LMP-nek!?
Ha feljelentik, ha nem jelentik fel dr Hadházy Ákost, az Én családom az LMP-re fog szavazni.
papa.49
Nem perelni kellene hanem nyilvánosan számolni a lapokat ))))))))))))))))
De ugyi akkor nem lehet hazudni 1.7 milliót a 900 ezerre !!!
lampa laz
Nov.30-án a halász nevű szócső sajtótájékoztatón fogja bejelenteni, h többet már nem kell küldeni, mert már az öszes visszaérkezett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.