A NER fiatal haszonélvezői közül sokan lettek nagyon hirtelen szupergazdagok. Róluk szól, az ő anyagi helyzetüket, fogyasztásukat, befektetési gondolkodásukat mutatja be cikksorozatunk. I. rész

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
hamarosan házkutatás lesz az Indexnél. Találni fognak kábítószergyanús anyagot, gyermekpornót a számítógépeken, titkolt bankszámlákat és Soros által küldött leveleket.
CsipkeRózsa
A NER lovagok biztosítják majd Orbán megválasztását hosszú időkig.
Eladott Ország
Orbánék eddig sem nagyon válogattak az eszközökben és most, hogy büdösödik a helyzet, még gátlástalanabbak lettek. Mert minden tompultsága ellenére is kezd gyanakodni a társadalom, hogy valami talán nem stimmel mégse és a lánglelkű vezér talán nem az önzetlen hazaszeretet jegyében harácsol össze minden mozdíthatót. Többekben ott mocorog a gyanú, hogy Mészáros Lőrinc talán nem lett olyan zseniális üzletember hirtelen, talán Orbán Ráhel sem okosabb, mint Kis Mari, vagy Nagy Feri, hanem a papa pozícióját kihasználva áll olyan nagyon stabilan a család. Lehetséges, hogy az Orbán apuka sem a maga eszétől milliomos, hogy a miniszterek elnökének felesége sem a megspórolt konyhapénzből vásárolgat szőlőbirtokokat, földeket, ezt-azt. És akkor ez még csak kimondottan az uralkodó dinasztia és szó sem esett a Matolcsy jegybankelnök beosztottjaként dolgozó legfőbb ügyész feleségről, sem a minden rokon lakjon jól projekt keretében létrejött hálózatról, amelyben mindenki mindenkinek vagy rokona, vagy boldog őse és egy igen szűk kör telepedett rá a döntéshozásra, valamint a pénzcsapokra. Kövér Lászlótól kezdve Matolcsy Györgyön keresztül Áder, Polt Péter és még hosszan lehetne sorolni, ki mindenki rokonsága, házastársa, unokatestvére bukkan fel a moslékosdézsa pereménél. A jelenlegi kormánynak sikerült teljes mértékben legalizálni a korrupciót, azt köbre emelni és kifényesíteni. Nálunk a korrupció tulajdonképpen államvallás. Legális, törvényerőre emelt, nyílt, jól látható. Tehát ők, az újgazdagok és a nekik szurkoló szektatagok ennek az országnak a jogos urai és örökösei, mindenki más – speciel az elsöprő többség – pedig ellenség. Közben gyorsan zsugorodik a magyar középosztály. A széles középosztály a polgári demokrácia feltétele és garanciája. Képzett, a közvitákat értő, saját lábukon álló, önálló egzisztenciák nélkül nem állhat erős alapokon sem a jogállam, sem a piacgazdaság.
namihami
Megmondta a Vezér, hogy ki kell nevelni a saját nemzeti burzsoáziánkat. Sikerült neki--ezen a szinvonalon.
Hogy buták, parvenűk, neveletlenek és műveletlenek? De a Viktoré, az ő lekötelezettjei.
Hogy van a klasszikus műben? ""Kisebb, sárgább, savanyúbb--de a mienk."". Erre a rétegre is igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.