A kormány köszönetet mondott a nemzeti konzultációban részt vett minden állampolgárnak, akik a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint ezzel a demokratikus párbeszédet erősítették Magyarországon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A kérdés hányan küldték vissza más válasszal mint amire ők számitottak.
Érdekes dolgot hallottunk a Busz váróba. Két férfi hangosan beszélt a nyugdíjról meg az Orbán leveléről. "Bolond leszek", hogy azért begyalogoljak a postára jó volt begyujtani vele.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
...eddig, az elmúlt több mint hét évben,összesen?
nyanya001
@szaboria1: Abból másfél millió elküldte őket a kedves mamájukba !
kissé felnőttem
megnézném átnyálaznám ja meg az irástudatlanok x x L tek.
ötletnek is bénán született. na meg ugye a kormány pénzén ami nincs, csak adóforintokból?
de azt szórva ? hát ? ennyi de max 25 % ha visszament az meg ?
8-2 = = hatalmas szám le sem tudom irni majd hat
csipetke
@szaboria1: Vagy hányan küldték vissza úgy,amit én terveztem,hogy ráírom egy A4-re,hogy mi az anyátokért b@sztatok el megint ilyen tömérdek pénzt f@szságra?De aztán a visszaküldős borítékra írtam a lottószámot,és különben is,még én menjek a postára ilyen hülyeség miatt?
JAJMÁR
Konzultàciò?
Ahol a "visszaküldès" a vèlemèny. De mennyit spórolhattak volna, ha kèrdőìvet nem is tesznek a borítèkba.
Esetleg ki se küldik, akkor be se kell... csak simàn bejelentik, h. 2 millió - a Kossuth tèren is elfèrt ennyi emberük, kedves szàm ez -, de mègis, ha èn nekik lennèk, mit kettő, azt mondanàm hàrom, sőt 4 millió! "Ha màr lùd, legyen kövèr"!
RonaGyuri
A hétvége aktuális kérdése:

Akkor kidobott pénz volt az sok milliárd, amit a kapcsolódó propagandára költöttetek?

A meghosszabbított határidő is lejárt és ennek kapcsán „Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára ” szükségét érezte, hogy kinyilatkozzon. „Budapesten tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a pénteki határidőig jóval több mint kétmillió ember vette a fáradságot, hogy postai vagy internetes úton kitöltse a kérdőíveket, ezzel pedig messze a mostani lett minden idők legsikeresebb konzultációja.”!
Azonban ez derék hatökör még apostrofált is. Kifejtette, hogy szerinte „ebben az ügyben azért mozdultak meg jóval több mint kétmillióan, mert a konzultáció olyan kérdésekről szól, amelyek pártállástól függetlenül mindenkit érintenek.”! =))
Ha és akkor, ha ez így van – nincs okom kételkedni =)) -, na jó így lenne, akkor miért kellett sok milliárdért minden idők legnyomulósabb kampányát bedobni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.