Először mesélt a szakítás pillanatáról. Szerinte Orbán is tudta, hibázott, mikor kibökte: Roszatom. Az RTL Klub teljes terjedelmében közzétette a Simicska Lajossal kedden készített interjút, amelyből részleteket már korábban is közöltek. Az egykor a Fidesz pénztárnokának, de a 2015-ös nagy összeveszés óta egyik főmumusának számító üzletember most beszél először részletesen a szakítás pillanatáról. Ahogy arról már korábban is beszélt, saját bevallása szerint az verte ki nála a biztosítékot, hogy a 2014-es választások megnyerése után úgy érezte, Orbán Viktor végleg elárulta a korábban mindkettőjük által vallott értékeket, és feladta a közös céljaikat. A hatalom közelében hosszú éveken át óriási pénzekre befolyással bíró oligarcha szerint ezek a közös célok a kommunizmus lebontása és a demokrácia építése voltak. Amikor szembesülnöm kellett azzal, hogy ő ezt elárulta, akkor én a magam részéről ezt befejeztem – mondta Simicska.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Hahaha! Mi ezt már előbb tudtuk, mint Simicska! )
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Hahaha! Mi ezt már előbb tudtuk, mint Simicska! )
Equus
vannak erre olyanok, akik jártasabbak a szentbibliában, mint én... erősítsenek meg, ha igaz, h van vmi olyasféle mondás, h "kedvesebb az én szívemnek a megtért bárány". (nyilván orbán és bandája is erre épít: bűnözni amíg csak lehet, aztán megtérni, mert akkor kedvesebb lesz az ő ura színe előtt. Habár... nem hiszem, h komolyan hisz a keresztények istenében)

Simicska időben, és mielőtt még helyrehozhatatlan károkat tett volna, kilépett a bandából. Ügyi!
division
Amióta kegyvesztett lett gondolja csak így:-)
1magyar
Az áfát ki emelte fel 25-ről 27-re?Nem a nagyeszű pénztáros?
peterkelemen
@1magyar: 25 volt Gyurcsány idejében és 27 Orbánnál. Ettől még mindkettő egy aljadék.
peterkelemen
Egy biztos, hogy Simicska, Soros és még sorolhatnánk nagyobb neveket nem fogják hagyni Orbán és bűnbandájának túl hosszantartó ámokfutását. Orbán és bűnbandájának a napjai megvannak számlálva és igen csúnyán fogják végezni. Azt pedig a most Fideszre szavazók ne higgyék, hogy utána megúszhatják, elbújhatnak vagy letagadhatják kinek a seggét nyaldosták oly bőszen, mert ők is elő lesznek véve a későbbiek során. Listázva lett több százezer fideszes g.eci.
justhpeter
A végeredmény jóslatával egyetértek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.