Majdnem minden negyedik magyar. És ez a szám egy kicsit még nőhet is. A pénteki összesítés szerint 2 301 463-an vettek részt a „Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáción, ez minden eddigi rekordot felülmúl – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs hozzátette, ebből is látszik, hogy pártokon átívelő ügyről van szó, amit az ellenzéknek is érdemes lett volna elfogadni támadás helyett. Alighanem arra célzott, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke megkérdőjelezte a kormány által közölt adatok valóságát – és akkor még finoman fogalmaztunk, a konzultációs ívek gyűjtőhelyének felkeresése után Hadházy irtózatos kamunak minősítette a kabinet számait. Hidvéghi Balázs most azt mondta, a konzultáció eredményeinek feldolgozása néhány napot vesz igénybe, a részvételről már a jövő hét közepére lehetnek végleges adatok. Arról is beszámolt, hogy a konzultáció sikere érdekében egy országjárást indítottak, ennek részeként összesen 208 nyilvános fórumot tartottak 164 településen,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Congratulations! Ahhoz kepest, hogy het elejen a Posta semmilyen nyilvantartast sem vezetett a beerkezo valaszokrol, hat ahhoz kepest eleg gyorsan kepesek voltak produkalni egy ilyen eredmenyt.
Na most jott el az a pillanat, amikor az ellenzeknek KOVETELNIE KELLENE az ellenorzest, es az atszamolast, ellenzeki ES futyiszes szamlalobiztosokkal.
Ha ebbe nem megy bele a futyisz, akkor sima ugy, hogy kanyhalloztak megint.
mar a 2014-es hataron tuli szavazatokhoz sem fert hozza egyetlen ellenzeki part sem.
Lehet, hogy az sem volt mar igaz? (szerintem egyaltalan nem volt igaz)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Congratulations! Ahhoz kepest, hogy het elejen a Posta semmilyen nyilvantartast sem vezetett a beerkezo valaszokrol, hat ahhoz kepest eleg gyorsan kepesek voltak produkalni egy ilyen eredmenyt.
Na most jott el az a pillanat, amikor az ellenzeknek KOVETELNIE KELLENE az ellenorzest, es az atszamolast, ellenzeki ES futyiszes szamlalobiztosokkal.
Ha ebbe nem megy bele a futyisz, akkor sima ugy, hogy kanyhalloztak megint.
mar a 2014-es hataron tuli szavazatokhoz sem fert hozza egyetlen ellenzeki part sem.
Lehet, hogy az sem volt mar igaz? (szerintem egyaltalan nem volt igaz)
quadrocopter
@karma1: Bizony! A nulla számbavétel ellenére tutira kijött az eredmény! Nem semmi. Te, ezek patafenomének, azannyukat...de még mindig nem tudjuk, hogy hányan küldték el a hordát a mamába., akár e-mailben, akár papír alapún, vagy ezt nem tudták még kiszámolni?
kisrigó
Sajnos tévednek! Én is megszámoltam, a helyes szám:2 301464. A sötétben bujkáló nemzethhhietlen ellenség letagadott egy fontos válaszlevelet, a szomszéd jani néni személyesen vitte seprőnyélen, hogy biztosan odaérjen!! Ez a szám sok-sok méretes blöfff! Kikérem magamnak, már megint hülyének néznek! DDDD
Levendula
Nagyon sok ismerősöm van és mindegyik azt mondta, hogy azonnal kidobta a levelet, mihelyt megkapta... Akkor honnan ez a közel két és fél milliós szám?
karma1
@Levendula: Az en csaladom is es a barataim is nagyivben landoltattak a kukaban ezt a szemetet, - mint mindegyik kormany-eroszakolast - , mert nemcsak, hogy nincs erteke, ertelme, de lathatoan meg csak fel sem hasznaljak - csak azert csinaljak, hogy legyen valami hivatkozasi alap "a nep" velemenyere...
Mondom, nem hiszem el, hogy torvenyesen az ellenzek ne kaphatna betekintesi jogot ezekbe a papirokba. Ennyi...:o(((
tudode
A szokásos olyan SZÁMHÁBORÚBA kezdett pártunk, és kormányunk KÓRUSA, amelynek se füle, se farka, se eleje, se vége!!! Hasonló a Kossuth tér befogadóképességére, mármint ha a VEZÉRT dicsőítők harsogják "Viktor, Viktor"-, akkor 2 millióan férnek el, ha az ELÉGEDETLENKEDŐK szólnának, ha ELÉRNE HOZZÁJUK A SZAVUK, akkor a Kossuth tér összeszűkül 200 ezer befogadóképességüre!!
.
Ezeknek a VILÁG LEGDRÁGÁBB szerelmes, v milyen küldeményeinek legalább a 2/3-ának SZOMORÚ SORSA volt, van! Vagy a kukában landol, v az állampolgárok legtöbbje sűrű ANYÁZÁS KÖZBEN a kukába dobja, v miszlikre tépi, v. visszaküldi, SOHA KI NEM DERÜLŐEN milyen ÜZENETTEL, irka-firkával, v van aki meghatódik, hogy KI SZÓLT HOZZÁ!!!
.
Abból kiindulva, hogy bármivel a HOSSZÚ BARÁTSÁG ALAPJA A PONTOS ELSZÁMOLÁS, pártunk-, és kormányunk NEM CSAK a SS, közpénzből, mindannyiunk pénzéből finanszírozott KONZULTÁCIÓS ÍVEINEK végállomásával képtelen TISZTESSÉGEN beszámolni, szinte semmivel azzal a megfontolással, hogy MI KÖZE A TÁRSADALOMNAK A SAJÁT KÖZÉHEZ, amelyet RÁBÍZOTT, jelen esetben a VOLT FIATAL DEMOKRATÁKRA!
.
Aztán az sem semmi, hogy ismét egy HÁBORÚNAK, a megszokott SZÁMHÁBORÚNAK VAGYUNK tanúi, amelynek a KÖRÜLMÉNYEIT "ÁLLAMTITOKKÁ" minősítenek a fiúk, annak ellenére, hogy ENNEK A KONZULTÁCIÓNAK nem nevezhető KAPCSOLATTARTÁSNAK egyedüli C É L J A az, hogy felmérjék huncut módon a TÁMOGATOTTSÁGUKAT, semmi szín alatt NEM VESZÉLYEZTETI az ÁLLAM BIZTONSÁGÁT, csak a KÖZVAGYON ELFECSÉRLÉSÉRŐL volt, van szó a KONZULTÁCIÓS "hadjáratukkal"!
.
Talán a kb. hét alkalommal, a társadalom BOSSZANTÁSÁRA ki-, ill. visszaküldött KONZULTÁCIÓS ÍVEK sem érik el, v megközelítik a 8 milliót, de TÖBB MILLIÁRD KÖZPÉNZ NEM OTT HASZNOSULT, ahol (pl. gyermekéhezés) lett "volna, meg a bár" a LEGNAGYOBB SZÜKSÉG!!!
.
Részemről ENNYI, köreimben érdeklődés után, ez a KONZULTÁCIÓS baromkodás!
Ludmilla
@karma1: pontosan,de nem tartom valószínűnek,hogy ehhez a rablóbanda hozzájárulna
karma1
@Ludmilla: En pedig nem tudom elkepzelni, hogy ma Magyarorszagon az adofizetok penzebol elherdalt ekkora osszegre ne lenne kivancsi az ellenzek, es ne engednek oda oket barmilyen kifogassal is.
Egyszeruen nem mondhatjak, hogy nemzetbiztonsagi veszelyt jelentene az ujra osszeszamlalas az ellenzek altal, mert a polgarokkal tortent az eset, nem titok, valoszinu, ok is nagyon szeretnek tudni, hogy mi tortent a konzultacios papirokkal.
Sziszifusz
Ebben az állításban is hazudnak. Ha igaz lenne, hogy 2 301 463 db kérdőívet küldtek vissza a megkérdezettek, akkor készségesen lehetővé tennék, az ellenzék vagy valamilyen párton kívüli szervezet számára számára az ellenőrzést.
Ezt nem engedik meg, mert ha kiderülne a ténylegesen visszaküldött mennyiség, az túlságosan is illúzió romboló lenne az agymosott rajongók számára. Ezt nem engedhetik meg maguknak.
quadrocopter
Ejnye, ez a ronda lusta Magyar Posta órák alatt visszahordta a milliárdos budipapírt a budiba!, ahol néhány unatkozó gyorsan átszámolta, de még mindig nem tudni, hányan küldték el anyukához a hazudozó patkányokat és hány tréfás kedvű magyar "konzultált hamis név és e-mail cím alatt illetőleg hány birka használta ki ezt a kis piti, szándékosan nyitva hagyott számítástechnikai "malőrt"!
A gondok nem kicsik, de hazudni könnyebb!
" Kis lépés egy embernek..." de hatalmas szopcsi a hordának!
Nessy
Péntek éjfélig lehetett küldeni levelet, e-mailt. Pont éjfélkor meg jelent a postás az utolsó levelekkel, vagy a postai bélyegzőnek kellett éjfélt mutatnia? És már szombat reggel darabra tudták, mennyi érkezett be.
Na, ezt meséljék a falu bolondjának!
karma1
@Nessy: Kedves, szerintem ilyen dolgokba bele sem gondolnak, nem is veszik eszre, hogy ez egy ordito teny. Mi itt 4.6 millioan elunk, abbol kb. 3.5 millio a szavazo, es 8-10 napig szamoljak, ellenorzik nagy erokkel az adatokat - igaz, minden part tagsaga bele van vonva az ellenorzesbe, szamlalasba...
karma1
@Sziszifusz: : @Nessy: Kivancsi lennek, hogy (vagy leszek, meg nem tom), hogy milyen indokkal utasitananak el egy ilyen kerest - mar hogyha az ellenzek kerne az ujraszamolast. Mert az a kifogas maga megerne egy miset...:o)))
nevemnick
Kb. ennyi lesz a bírósági tárgyalások után az utsó csíkosruha ,,rendszáma".
karma1
@nevemnick: Hahaha, ezek a barmok csak kozoltek a kubatov listan szereplo "fanok" nevet, adatait...:o)) Ezek szerint pont ennyi futyiszes seggnyalo letezik ma Magyarorszagon...:o))))
nevemnick
@karma1: ebben biztos lennék, ha nem lenne az ismeretségi körömben kb ötszáz ember, aki csak azért vallotta magát fineszesnek, mert féltette a saját, és a családján, rokonságán belüli szerettei munkahelyét.
karma1
@nevemnick: Viszont a szavazofulkek maganyaban oda huzhatjak az X-et, ahova a lelkiismeretuk diktalja. Ennyit meg kell tenniuk a hazajukert...:o))))
Merthogy a csuti duce ugyis azt hirdeti, hogy ne azt figyeljek, hogy mit beszel, hanem azt, hogy mit csinal...
Ertheto, ha feltik az egzisztenciajukat/.
kissé felnőttem
8 millió kipostázott- ból ez 23-24 % na meg a számolás meg a beltartalom jég dupla
wiski-vel. jól mondták a kdmp- nél hogy ez pénzkidobás de igaz is kivételesen.na?
Sámannus
Rosszul számolnak az eftársak az internetes szavazók minyimum kétszer szavaztak, így az eredményt le kell vonni a levelekből. Ezt inkább a lelkesedés számlájára írhatnánk ha egyáltalán létezik a legkisebb kontroll.
Yoda69
@karma1: Nem lehet ellenorizni az iveket, mert titkositjak 30 evre mint a Soros-tervet.
karma1
@Yoda69: Erre egyetlen utos valaszlepes van: HA volna EGY, csak egy tokos legeny az ellenzekben, BARMELYIK KIS PARTOCSKABAN, es az kiallna azzal, hogy marpedig az egesz konzultacio mely vereseg volt, azert kellett titkositani, mert ha valoban ilyen sokan kuldtek volna vissza, akkor a fidesz mindenhol mutogatna es betekinthetove tenne a konzultacios leveleket. De nem ezt teszi, SOT: tehat a fidesz HAZUDIK!

De ma mindenki fel a fidesztol, kapaszkodik a meg el sem ert parlamenti szekebe, es leszarja a valodi tenyeket.
42
A teljes idő alatt 1,5 millió, és plusz egy hét alatt plusz 800 ezer.
Hirtelen feleszméltek.
Aha...

www.youtube.com/watch?v=JNo0Mq1Zrys
Yoda69
@karma1: Hadhazy probalt belenezni az ivekbe. 5 percet adtak neki. Ennyi ido alatt meg 1 dobozt se tudott kinyitni.
Egyertelmu hogy hazudnak, de a sok birkanak ez tok mindegy, azok igy is ugy ezekre szavaznak. Igazabol nem is ertem kinek akarja ezt kommunikalni a fideSS, hiszen annyira egyertelmu hogy hazugsag az egesz.
karma1
@Yoda69: Tudom. 3 kulonbozo helyszinen, eros fideszes kiserettel es figyelemmel.
verőce21
Marha egyszerű kideríteni a visszaküldött ívek számát, csak meg kell számolni a borítékokat, amiket a Posta lebélyegzett indításkor.
Az igen-nem értékelések ettől függetlenek(bár ez is fontos), de itt nem is az van megkérdőjelezve elsősorban, hanem a visszaküldött ívek száma.
quadrocopter
@verőce21: Ahogy te azt álmodod!

"A miniszter nem volt hajlandó megmutatni azt a közjegyzői dokumentumot, ami állítólag bizonyítja, hogy kétmilliónál több konzultációs kérdőív érkezett vissza."
verőce21
@quadrocopter: (23:04) Abban az időben amikor vizsgálódott...még postán volt a fele, kis butám!
quadrocopter
@verőce21: - Aha, kis maflám és ezt mi igazolja, amikor Hadházynak bemondta a szaki, hogy kb. 4500.000, majd másnap reggel a rezsim szófosója már millióról ugatott - kis maflám!
- Rogán mancsába ott volt a teljes kimutatás - ha lehet ennyit is elhinni a hordának - vajon miért nem mutatta be, hisz egyértelműen mellettük szólt volna - kis maflám!

( Olyan egyszerű vagy, hogy a százas szög hozzád képest integrált áramkör!)
verőce21
@quadrocopter: A "kb. 4500.000" nem is olyan rossz eredmény, kis méreten aluli Snecikém! :)
quadrocopter
@verőce21: Kerekítek neked, mert akkora paraszt, hogy a Göncölszekeret is megraknád trágyával.

400.000 - vagy ezt "véletlenül" nem olvastad?
verőce21
@quadrocopter: Ideges vagy talán?
Okoskodjál csak, nem vagy beljebb a megoldáshoz, csak frusztrálod magad.
Ha kell, majd megszámolják a borítékokat, megvannak azok is!
quadrocopter
@verőce21: Szar ügy, ha beléd trafálok, mi, kis maflám, kevés vagy mint hullámvasúton a büfé kocsi!
verőce21
@quadrocopter: Vesztes ügy lett ez neked most is, kis butus!
(A végén még képes vagy meggyanúsítani vagy kétezer postahivatal is, hogy csalt!) :)
quadrocopter
@verőce21: Belebuktál ismét pár sorba! Kevés vagy, mint állólámpában a térdízület. Majd megtanulod, bár ez nálad kétséges!
verőce21
@quadrocopter: Kapálózzál csak, mert megfulladsz!
Okulhatnál már egyszer a vitavezetési stílusomból, mert mindig megbuktatlak, Bugris! :)
quadrocopter
@verőce21: Annak köszönheted, hogy mindig szopáson vagy velem szemben! Ez a sorsod!
Mert kevés, mint pilótakekszben a katapult.
verőce21
@quadrocopter: Mondjál még ilyen jó nagy hülyéket! Ez nem húz le a szopóágról. :)

Mindig a cikk tartalmánál maradjunk, mert a többi csak menekülés és hazudozás részedről!
quadrocopter
@verőce21: " Ez nem húz le a szopóágról. :" Mármint téged! A logika rendesen elkerül téged, talán büdös vagy neki.
Pontosan a cikk és az ahhoz kapcsolódó korábbi cikk tartalmánál tartunk, amely neked nagy bukta, ennek felismeréséhez is képesség kell!
Kevés vagy mint stop táblába a szófordulat.
verőce21
@quadrocopter: Alkalmatlan vagy a vitára, a Bugris szintedre nem süllyedek le. Nem vagy számomra partner egy mondatig sem.
Kellemes Karácsonyt! :)
quadrocopter
@verőce21: Itt van neked a cumcsi:

"A Kopint Datorg ügyvezetője ráadásul a politikus szerint el is szólta magát, mikor azt mondta, hétfőig (13-áig) maximum 400 ezer ív érkezhetett – bár dokumentumokkal ezt sem tudta alátámasztani. Dömötör Csaba államtitkár viszont 11-én már azt állította, 1,1 millió válasz érkezett."
Oszt' jó nagyot! Beléd is kellemes karácsonyt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.