A „radikálisok” megüzenték Vona Gábornak, hogy buknia kell, ha a néppártosodás nem hoz növekedést. Kisebbfajta palotaforradalom tört ugyanis ki a Jobbikban a hírre, hogy távozik a politikából Morvai Krisztina, a párt európai parlamenti képviselője.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Se zendülés, se forradalom nem tört ki a Jobbikban. Ezt csak a Fidesz szeretné elhitetni, mert jól tudjáka Jobbik az egyetlen párt amelyik képes lesz eltakarítani őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Gyava szelsojobbosok,... Azert okoljak Vonat, mert morvainak igy is, ugyis lejar a mandatuma 2019-ben, es nem akar tovabb politizalni? Talan akkor a Krisztiket noszogassak, ne azt, aki megprobalja ehetove tenni a fogyaszthatatlan jobboldali bunkokat...Juhasz Elod... brrrr...:o((((
Jozefina
A sok szerencsét len csizmás kandur inkább örüljön, hogy egy hp-vel kevesebb van közöttük. Most is lemondhatna, senki nem tarja vissza, de még 2019-ig megy a bankszámlájára a busás EU fizetés. Ráadásul a semmiért!!??
Eladott Ország
Pezsgés van és harc, egy pillanat nyugta nincs a kéményen dolgozó magyar kisembernek. A franc aki megeszi, hogy mások meg elvannak maguknak. Brexit ide, katalán-spanyol viszály oda, valahogy élik az életüket és nem akarnak feszt kirohanni a világból. Nálunk meg háború van, támadnak minket, itt ülünk nyakig fegyverben nyolcadik éve és ki sem látunk az összeszorított seggünkből. Nem lehetne már békében élni? Harci trombitát fújdogáló idióta politikai élősködők, Sorostervek, hordában támadó fantom-migránsok, áskálódás, uszítás, hazugságok nélkül? Legalább egy kicsit. Egy hétig. Próbából.Kevésnek tűnik a választásig hátralévő idő, de a közhangulat igen gyorsan meg tud változni. Úgy tűnik, lassan kezdenek szivárogni a súlyosabb információk – például az Indexen megjelent adatok arról, hogy mennyire beépült Moszkva a szép magyar mindennapokba -, másrészt a sorozatos bénázás és balfaszkodás ellenére akár még egy működőképes egység is összejöhet. A kormánypárt feladata a hátralévő időben ennek a megakadályozása. Persze megoldás lenne az is, ha sikerülne növelni a szavazóbázist, de miután kifejezetten egyetlen réteget céloztak meg és
az a réteg (mindannyiunk szerencséjére) nem bővül, hanem – mint minden társadalomban, így
nálunk is – viszonylag állandó, ez az út már nem járható. Marad a potenciális ellenfelek – nem fizikai – lemészárlása. Bármi áron. És lehetőleg a polgárok távol tartása a szavazástól. A Fideszre jellemző geci, sunyi módszerek mindegyikét be fogják vetni, hogy elérjék a céljukat. Ez egy pillanatig nem kérdéses. Gátlásaik nincsenek, soha nem is voltak. Azonban az eszközeik végesek – miután totális diktatúrát uniós kereteken belül nem lehet kiépíteni – és ezt ők is pontosan tudják.
peterkelemen
A szélsőjobbos idiótáknak már régen a FideSSben van a helye. Novák előd is takarodjon oda, mert éppen oda való a többivel együtt!
quadrocopter
Nahát, a PLT-lapok is ezt a témát taknyozzák, épp hogy nem temetik Vonát! Sunyi trógerek!
Működik náluk a választási fosás- chip!

Egyébként, ha néhány ellenzéki párt nem lenne annyira önző szűzlány, simán rongyossá verhetnék a hordát!
Fontoljátok meg, gagyi ellenzék, melyik a tisztább, eltartott csicskaként melegedni a kupola alatt és néha felriadni, vagy valóban padlóba verni a rezsimet "...s a Haza fényre derül..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.