A szabadság kérdését érinti az Európai Unióban jelenleg folyó vita, amely arról szól, hogy mindenkinek kötelezően bevándorlóországgá kell-e alakulnia, vagy van szuverenitásuk a tagállamoknak, hogy nemet mondjanak erre a jövőre – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök az Echo Tv csütörtök esti műsorában sugárzott interjúban.

Az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságában (LIBE) a jogállamiság magyarországi helyzetéről délelőtt tartott meghallgatásról a kormányfő leszögezte: Magyarország még 2013 előtt az összes, demokráciával összefüggő vitakérdést rendezte az unióval, tehát magyar demokráciavita nincs Brüsszellel, az EP támadja Magyarországot ezzel az ürüggyel.

Orbán Viktor az Echo tévében meglobogtatta a hatpontos Soros-tervet

Megjegyezte: "a brüsszeli gépezetnek" az EP a leginkább politikailag motivált része; ha Magyarországon olyasmi történik, ami nagyhatalmak, nagy cégek vagy nagy emberek érdekét sérti, az EP az első, amelyik

ugrik és megtámadja hazánkat.

Mint mondta, az egyetem, az álcivilek ügye és a kvóta kérdése is Soros Györgyhöz vezet, akinek az összes problémája elvezet a bevándorlás kérdéséhez. Hozzátette: a CEU Soros György egyeteme, a civil szervezeteket ő pénzeli, biztosítja számukra a működési feltételeket, utasításokat is ő ad, és az egész bevándorlás is az ő tervének a része.

Orbán Viktor az adásban felmutatta egy dokumentumot, amelyről azt mondta: az egy hatpontos terv, magát a kifejezést is használja Soros György, és az szerepel benne, hogy kevert népességű Európát kell létrehozni; a kormánynak egy nagyon is valóságos, tényleges fenyegetést jelentő tervvel szemben kell fellépnie.

Arról, hogy magyar közéleti szereplőktől jelölés érkezett, hogy Soros György Nobel-békedíjas legyen, azt mondta: ebből az következik, hogy Magyarország szabad ország, szabad bármelyik állampolgárnak jelölnie, az a szerencse, hogy "nem nekünk kell erről dönteni".

A gazdasági szuverenitás területén elért eredmények mellett kitért arra is, hogy azt szeretné, ha a magyar média olyan arányban lenne magyar kézben, mint a német német kézben, az amerikai média pedig amerikai kézben.

Kitért arra: van olyan tevékenység, amelynek az a célja, hogy az ország függetlenségét korlátozza, és Soros Györgyhöz köthető,

az ő pénzéhez és gépezetéhez.

Felidézte: a napokban 18 milliárd dollárt helyeztek át a Soros-féle cégektől alapítványi vagyonba, ez világszerte egy hálózat, aktivisták finanszírozását fedezi.

Magyarországon is

több százat fizetnek

és több ezret fognak a választási kampány idején, létrehoznak vidéki központokat, amelyek pártszerűen fognak működni, és azt szeretnék, ha olyan emberek alakíthatnának kormányt, akik a bevándorlás kérdésében osztják Soros György és Brüsszel álláspontját.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Tamás

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Meglobogtatta a Soros tervet, vagy meg is mutatta? Vagy nehezen olvasható Habony kézírása?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Jozefina: 08:09, nem ,mondod,hogy államtitkot is sért?Miért kellett titkositani?Azért,mert ők irták?
Nessy
@Jozefina: Annyira "titkos", hogy konzultált is róla az ország 25%-a.
Ahogy a költő írja: "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!"
papa.49
20 évre titkosítva, van a Soros terv, HONI VÁLTOZATA, mert az nem egyéb egy összefirkált papírnál !!!
nezelodo
@papa.49: Ha annyira titkos, miért költött a hirdetésére egy stadion egységnyi pénzt ez a felforgató?
papa.49
@nezelodo: Egészen addig amíg bele nem verünk a ménkű nagy tökfejébe !!!
quadrocopter
"Bevándorló ország"(?) Miközben már 20.000 itt van rezsimtámogatással? Teljesen megzakkant a mélynövésű duce?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.