A kormány feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a nemzeti konzultáció hitelességét rontó megnyilvánulások, illetve becsület csorbítására alkalmas hamis felvételek készítése és nyilvánosságra hozatala miatt.

A kormány feljelentette Hadházy Ákost a nemzeti konzultáció miatt

Fotó: Balog Zoltán/MTI

Az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írják, Hadházy Ákos és képviselőtársa valótlanságokat állított a nemzeti konzultációval kapcsolatban, különös tekintettel a részvételi adatokra.

A kormány részvételi adatokkal kapcsolatos tájékoztatását igazolja, hogy a Budapesti Közjegyzői Kamara elnöke december 7-én hitelesítette a ténytanúsító jegyzőkönyvet. A dokumentum szerint december 6-ig összesen 2.171.500 darab konzultációs válaszküldemény érkezett (ez a szám értelemszerűen nem tartalmazza az internetes kitöltések számát, amely 178 491). Hadházy Ákos és pártjának akciója egy előre kitervelt kísérlet volt arra, hogy a magyarok ne mondhassák el a véleményüket a betelepítési tervekről. Ez nem véletlen, tudva, hogy az LMP támogatta ezeket az uniós intézményekben

(MTI)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Nagyon helyes! Csak,hogy ezek után engedjék meg az ellenzéki pártoknak,hogy megszámolják és mennyi az igen és mennyi a nem szavazat ,ki rajzolt a válasz helyett. Én igennel szavaztam!
Amit mondanak azt nem szabad elhinni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1bitang
Hadházy feljelentette a fideszt (a kurmányt) - a kurmány (a fidesz) feljelentette Hadházyt.
Erőviszonyok: kurmány : Hadházy
100 : 0
Van további kérdés?
csipetke
Az idióták!Nem feljelenteni kellett volna,hanem már az összeszámláláshoz odahívni néhány embert az ellenzékből,hogy hihetőek legyenek azok az irreális számok,amit ők kommunikálnak.Azt nyilván még ők sem hiszik el,amennyit állítanak.Mi meg főleg nem.
lusta
Halkan kérdem, milyen siker az, amiről senki nem tudhat semmit? Az, hogy valaki visszaküldte, még csak egy dolog, de a válaszlevél mit tartalmazott? Ha lenne erről egy kis, iciri-piciri információ föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk részéről, nagyon örülnék neki.
Desischado
@lusta: Majd hülyék lennének engedni, hogy az ellenzék oda szagolhasson! Még kiderülne, - szerintem így is ki fog - hogy hazudtak, min mindig! Hadházyt szerintem sem fogják a bíróságig citálni, mert nem merik megkockáztatni, hogy megszámlálják azokat a visszaküldött válaszokat. Szóval ebből megint nagy saller lesz, reményeim szerint!
lusta
@Desischado: Sorosbérenc föld-trafik ártunk és qurmányunk kitalálta a nemzethy inzultáció című intézményt. Épp ezért ezt semmilyen törvény nem szabályozza. Mire eljut a bírósági bizonyítási szakaszba az ügy, addigra minden levelet megsemmisítenek. Ki van ez találva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok