Napok alatt több millió forintott gyűjtött össze a Jobbik. Az eddigi legkisebb adomány értéke kétszáz, a legnagyobbé egymillió forint volt. 

A Jobbik adománygyűjtésbe kezdett, hogy a párt indulni tudjon a választásokon, miután az Állami Számvevőszék tiltott pártfinanszírozás miatt 331 millió forintra büntette, és 331 millióval csökkentette a kiutalható állami támogatását, mert az ÁSZ állítása szerint a párt a piaci árnál olcsóbban jutott plakáthelyekhez.

A Jobbik a gyűjtés első napján 9 millió forintot gyűjtött össze, a negyedik napon pedig már 21 366 800 forintnál tart.

Ez az összeg 2715 ember segítségével gyűlt össze, az eddigi legkisebb adomány értéke kétszáz, a legnagyobbé egymillió forint volt. Az utalások többsége 1000 és 10000 forint közötti összeg.

(24.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hát a rejtélyesen zsebrevágott kezet lehet, hogy lepipálja népszerűségben a szemöldökcsipesz?
colibri
Ha így kapja a Jobbik tavasszal a szavazatokat is,- ami még pénzbe sem kerül - akkor nem lesz oka Vonának lemondásra.
cikicakk55
Nagyon sok kell még ahhoz,hogy összejöjjön a kötelező összeg. Drukkolok nekik,hogy sikerüljön,bár nem vagyok a híve a Jobbiknak.nem is annyira Vona miatt,hanem maga az egész párt miatt.Nem biztos,hogy mindenki a párt tagságban úgy világosodott meg,mint Vona. teszem fel,megnyernék a választást,elzavarnák Orbánt,nem vagyok biztos benne,hogy a tagság szélsőséges nézeteit valló egyéneket tudná Ő egyedül kordában tartani. abban sem vagyok biztos,hogy a beígért elszámoltatás megtörténik,vagy megtörténne és minden ellopott pénz a közösben landolna,mint ahogy ígéri. nagyon sokan csinálták már ezt.Amíg csak álom volt a hatalom és a pénz,addig ígéret volt dögivel.Ám mikor már biztos volt a pénz és a hatalom,már nem is volt annyira fontos,hogy az mindenkié egyformán legyen. Ráadásul még ott vannak a szélsőséges nézetek.Mit tud tenni Vona egyedül,ha a jobbik tábora neki áll a zsidókat,cigányokat,és a nem Magyarokat likvidálni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.