Szerintetek pénteken ki lehet, ki kell, vagy egyáltalán nem szabad kimenni a Jobbik tüntetésre? Nyilván soha életemben nem gondoltam volna, hogy ez a kérdés egyáltalán felmerül, de 2018 Magyarországon ez a kérdés realitás, és korántsem egyértelmű. Ezt a cikket most nem azért írom, mert tudom a tutit, hanem pont azért, mert nem tudom. Persze annál a kérdésnél egyértelműbb, hogy kell-e a baloldali, liberális ellenzéki pártoknak együttműködést kötnie a Jobbikkal. Ennél a kérdésnél például azért egyértelműbb, mert ilyen kérdés nincs. Se a Jobbik, se a baloldali és liberális pártok nem akarnak együttműködni, és nem is lenne helyes, hiszen elég sok kutatásból lehet látni, hogy a szavazóik nagy része nem vevő erre. Viszont a másik kérdés itt van, hiszen a Jobbikot durván betámadta a pártállam. Az Állami Számvevőszék egyszerűen azt kihasználva, hogy nem definiált a működése, egy olyan vizsgálattal támadt rá a Fidesz megbízásából a Jobbikra, amelyben nagyon sok szempontból (a Fideszt...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Lehet. Sőt, kell!
Persze, lehet nagyokat mondani is.

De gondolkodjunk: az nagyonelhatárolódó pártok mennyire tiszták? (Nézőpont kérdése ez már, ki hiszi el, hogy akit azügyészség meg az igazságszolgáltatás... hülyeséget?)

Manapság nincs tiszta párt, nincs meg ajogállam, ezért kell tüntetni. Mindenkinek akinek a demokrácia fontos. Függetlenül attól, hogy a szomszéd kicsoda...
Nem vele kell azonosulni :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Eriksson: Mea culpa.. :) Staro2 írta.
Az ország pedig nem személy, de a hazánk :)
Eriksson
@JAJMÁR: KÖSZÖNÖM SZÉPEN A HELYREIGAZÍTÁST!

"A többség remélem vonakodás nélkül áll az ország mellé. "
Ez a megjegyzésed félreérthető, mintha az ország egy személy lenne.
kokopelli
...körösztkérdés: Ha a "jobbik" lenne a nyeregben,akkor kimenne a baloldal a
fidesszel közösen egy tüntetésre? Csak ezért vetem fel,mert sokszor a fideszt
is a názikhoz (cselekedeteiben,propagandájában...)hasonlítják az "emberek"! ;-)
JAJMÁR
@Eriksson: Előfordul, hogy félreért az ember ezt azt, de szerintem nem csak a személyek, tárgyak, de értékrendek, közösségek, így a haza mellé is oda lehet állni. (Persze, átvitt értelemben :))) )
sokanvagyunk
Gyökerek... - az egyik kommunista volt, a másik liberális, aki nem fér a palettára az fasiszta. Ami érdekes, mind demokratikusan megválasztott, bár gyökereit egyik sem vállalja fel. A tisztesség mellett pedig igencsak óvatoskadók tudnak lenni.
magyarbakancs
Egy elszabadult hatalmat meg kell állítani.
Mert ha nem teszed ,nem emeled fel a hangod holnap veled teszik ezt,hogy le nulláznak mint egy átlag embert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.