Ő volt az egyetlen, aki nemmel szavazott a diák támogatásával kapcsolatban.

Hátrányos helyzetű gyerekek továbbtanulásának támogatásáról döntött csütörtökön a debreceni közgyűlés. Idén két jelölt volt, egyikük – az RTL Híradó információja szerint – roma származású. 

A 30 fős közgyűlés csak azért nem támogatta egyhangúlag a cigány fiatal ösztöndíját, mert Ágoston Tibor, a Jobbik képviselője nemmel szavazott.

Ágoston a szavazás előtt azt mondta, a diák nem érdemelte ki a segítséget, mert "bizonyos hiányosságai" vannak. Ezt részletesen nem fejtette ki, de előállt egy javaslattal:

Hogyha egyszer azt mondjuk, hogy Arany János Tehetséggondozó Program, akkor ez a tehetségekről szóljon, ne azokról, akiknek esélyt akarunk adni arra, hogy majd ő megmutassa, hogy ő tehetséges-e. Vagy pedig csináljunk egy olyan programot, aminek mondjuk "Rostás Winnetou" lesz a neve, és felzárkóztató program.

Papp László, Debrecen polgármestere azt mondta, a leghatározottabban visszautasít, bármilyen faji vagy etnikai megközelítést ebben a kérdésben. 

Ágoston Tibort korábban 750 ezer forintos pénzbüntetést kapott, mert nyilvánosan "holokamu" néven illette a második világháborús náci népirtást.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Na ezek azok a szar alakok akik miatt az ember gyomra kifordul, ha a jobbikra gondol, mint kormányváltó párt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@laja70: az se jobb, ha csak alakok vannak,és nem fejek.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...megesik, hogy kiesik...:)
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Látom, tanulsz a szóhasználataimból, ez piros pont! Néhány egyednél itt már ugyanezt megfigyeltem, ez számomra hízelgő!

Amit bemásoltál az pontosan arról szól; mit már a szádba adtam! De a logika is hiányzik belőled! Csak nem azt állítod, hogy a szőrzet alatt európai fehér volt bőrszín?

-Új elmélet arról, miért fehéredett ki az európaiak bőre - Origo
www.origo.hu/.../20140311-evolucio-meg-mindig-vilagosodik-az-europai-emberek-...

!lég ennyi, vagy már működik a keresőd?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Ez most meddő vita...mert mint említettem egy osztódni kezdő sejt leszármozattjai vagyunk mindnyájan...de a legtöbbünk számára a jelen a fontos...abba pedig nem fér bele a migráns csőcselék...a másik...tőled még egy kisegítőiskolás sem tud mit eltanulni...mert azok szintjét is csak max alulról súrolod...de legyen...a te világodban szükség van migránsokra,az enyémben nincs...majd idővel összevetjük ki járt jobban!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: 1/ Palika! Nem kell visszamenni az Ősrobbanásig, elég ha beletörődsz a tudományos eredményekbe!
2/ Ami az eltanult szóhasználatot illeti, azt fényesen bizonyítja a ".látod milyen hülye vagy." amíg verőcét el nem kezdtem ezzel osztani, addig nem használtad - nézd vissza a hsz-eidet!
3/ Aki annyira hülye, hogy mást próbál oktani netes kereséséből, miközben maga a legritkább esetben találja meg a keresőt, mielőtt ugatna, az ne verje a taknyát - Palika!
4/ A majd így és a majd úgy" sci-fi kategória.
5/ A rasszizmus rövidebb- hosszabb távon mindig bukásra volt ítélve, mert az ember eredendően toleráns lény, mint ahogyan az idős emberi egyedek jóhiszeműek, Majd megtanulod!
human
@Pálinkás Pál: Én vagyok nyomorult? Neked forog vérben a szemed attól, ha egy cigány gyerek sikert ér el és ezért jutalmat is kap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.