Holtan találták az egykori rendőrt, H. Istvánt és feleségét a Pest megyei Dányon. Mindkettőjükkel fejlövés végzett, a helyiek közös öngyilkosságra gyanakszanak.

A lapnak arról számoltak be, hogy a nőre az ágyban fekve, a férfira a fotelben találtak rá, a földön pedig egy pisztoly hevert. A Bors információi szerint a férfi csütörtök este értesítette a mentőket, hogy meghalt a felesége, de arról nem beszélt, mi történt vele. Amikor az ügyeletes orvos és a mentősök kiértek a házhoz, nem tudtak bemenni, ezért hívták a rendőröket.

Öngyilkos lett egy volt rendőr – fejlövés végzett vele

A helyiek szerint a házaspár nélkülözéstől és betegségektől szenvedett. A nő gyógyíthatatlan betegsége rengeteg fájdalommal járt, szinte alig tudott mozogni. A házaspár az utolsó pillanatig gondoskodott kutyájukról, mielőtt a férfi végzett magával, felhívott egy menhelyet, hogy vigyék el az állatot másnap, és megkérte őket, ne altassák el.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a 66 éves férfi önkezével vetett véget az éle­tének. Viszont az a rendőrség gyanúja, hogy felesége halálát idegenkezűség okozhatta, így emberölés miatt folyik nyomozás.

(Borsonline)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@1magyar: Valószínű, hogy a betegségek vitték a nyugdíjat!
1magyar
@Equus: Igen,nem mindenki képes harcolni vagy azt látja, hogy nincs értelme.Nagyon sajnálom őket. Sok ember van a világon hasonló helyzetben.
Equus
@Equus: corr:Csak gondolat-ébresztőként: nem biztos, h a tehetetlenség miatt felgyülemlett agresszivitást mindenki maga ellen fogja fordítani.
lópicigáspár
Ezzel kapcsolatban csak megjegyezném, a békéscsabai finánc igazgatót szombaton temették- 50 évesen! Most akkor mi van a korengedményes nyugdíjjakkal!? :((((
1magyar
@lópicigáspár: Én is azt látom, hogy 50-től 63 évesig sokan meghalnak. Ezért horror a 65 éves korhatár. Az uralkodó elit eldobja az embereket mint egy használt zsebkendőt.
Mézike
@lópicigáspár: Azt elfújta a szél...:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.