"Tisztességesen kell élni és tisztességesen kell dolgozni! " Szendrőn tartottunk lakossági fórumot, ahol Berki Lajos ózdi roma referens egyszer csak felállt és nemcsak a cigányságnak, de a magyar... ....................................................................................... ...

(Forrás: facebook.com, peterkelemen által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Maximálisan egyetértek vele. A Jobbiktól nem kell félnie egyetlen cigánynak sem, aki becsületesen és tisztességesen akar élni. Tök mindegy, hogy magyar vagy cigány valaki, mert aki bűnözik az bűnöző és őt úgy kell kezelni. A többit pedig emberhez méltóan. Pontosan ilyen roma vezetőkre lenne szükség mindenhol. A sok bunkó paraszt rasszistákat pedig le kell nyomni, mint a cölöpöt, mert azok a társadalom söpredékét képviselik.
lusta
@peterkelemen: Berki már elég régóta hangoztatja ezt a véleményét. Nem mostani ötlet, következetesen vallja mindezt. Ha jól emlékszem csoportvezető.
Clavigo
Farkas Flórjjaaáánról,,ha lehetne hallani pár szót...
Borsodi
@peterkelemen: Teljes mértékben igazad van aki becsületesen dolgozik annak nem a jobbiktól kell félni,annak a fideszesek tesznek keresztbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. February 20., 06:30
Ma kezdődik a mohácsi busójárás
Nagyvilág - 2020. February 20., 06:27
Lelőttek nyolc embert a Frankfurt melletti városban