Lajos! ELMÉSZ ÁM A FENÉBE! (Igen! Bunkó lettem. Ezek után jogom és kötelességem, hogy az legyek.) Ja, sertéstelepet…. Nem elég, hogy kedves feleséged(?) „talált” hirtelen egy százmilliós céget, de most olvasom, hogy édesanyád 82 éves korában (és éljen nagyon sokáig egészségben Kósa mama) világosodott meg, és lépett a pénzügyi guruk mészárosi útjára, mikor egy döglött, látszólag semmit nem érő sertéstelepet, – Ja, sertéstelepet! Egy komplett sertéstelepet tokkal-vonóval, céggel, – vásárolt meg szinte ingyen. Úgy hírlik, hogy mire a pénzügy zseni mama nevére került (felerészben? Egészben? Számít?) a 70000 – azaz hetvenezer – forintos, bedőlt cég, addigra a kasszában valaki berakott még 67000000 – azaz hatvanhétmillió – ropogós forintocskát… Csak úgy. Gondolom bónuszként. Most a mama cége – mily meglepő – szárnyal, mint főnix-madár, hogy maradjunk két lábbal a debreceni mondakörnél. De miért is csodálkozom? A pedagógus mama most, 82 évesen disznóval bizniszel. Ne szívd fel magad...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Csizmás Kond: Neked tényleg csak ennyi a bajod ezzel, hogy a szerző miért nem olvasta előbb? Pont odaillesz ebbe a falkába.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
"TELJESEN MEGŐRÜLTÉL LAJOS, VAGY MI, TÍZMILLIÓAN VAGYUNK TOTÁL ZIZIK??"

Bizony, bizony mi vagyunk zizik így finoman fogalmazva, mert a közvéleménykutatók is sorra ezt a "diagnóist" mérik.
Csizmás Kond
most olvasta...vazze mé nem olvas rendszeresen ?
nemkati
@Csizmás Kond: Neked tényleg csak ennyi a bajod ezzel, hogy a szerző miért nem olvasta előbb? Pont odaillesz ebbe a falkába.
Csizmás Kond
@nemkati: ...ezt a demokráciát nem én akartam, de ha már megszületett el kell fogadni.
Nem azon kéne rágódni, hogy ki mit vesz hanem azon hogy a változás óta minden hatalom a másikra igyekszik kenni a múlt sarát de közben mindig nyakig lubickolnak benne. Most Mészárosékon és Kosáékon a sor...de az ország pénzének eltüntetését nem ők kezdték...és ha már nem lesznek ők akkor jön egy másik aki szintén úgy fog meggazdagodni hogy miatta sokan lerágják majd a körmüket.
...és hogy én hová illek...nézz magad köré te hova ? Mitől érzed becsületesebbnek magadat tőlem, mit tettem ami neked vagy bárkinek hátrányt vagy kárt okozott volna ???
...az hogy az egyoldalú megitélésed rabja vagy azért még nem csak te vagy egyedül a megtestesült becsület.
nemkati
@Csizmás Kond: Tévedsz, ezt, ami most van, az illiberális demokráciát nem kell elfogadni. Pont azon kell rágódni, hogy ki mit vesz a mi pénzünkön magának. Én nem fogok beletörődni, hogy néhány gerinctelen mocsok szétlopja az országot. Hogy ez után ki jön, és mit fog csinálni, azt nem tudom. De az biztos, hogy nem az olyanok fogják megállítani ezt a gátlástalan rablást, mint te. Az olyanok, mint te, csak hozzásegítik a mindenkori hatalmat, hogy tönkretegyék az országot. Bár, az igaz, ennyire pofátlan rablásra még egyik kormány se vetemedett.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 08:00
Azért azt tudomásul kéne venni, hogy a korábbiak bűne, nem jogosíthatja fel a mostaniakat, még nagyobb bűnök elkövetésére.
Egyébként pedig az a véleményem, hogy a korábbiak ipari tanulók voltak, a mostani nagymesterekhez képest.
Csizmás Kond
@nemkati: Én mindig tévedek...a demokrácia jelleg épp az, hogy azt kell elfogadni amit megszavaztak és ha az nem megfelelő akkor az szintén demokratikus uton szavazással kel megdönteni nem kommunista módra mindenért forrongani és gyilkolni.
Az olyanok mint te...hát erre ismét csak azt tudom mondani, hogy nem a másik megitélésétől lesz más a rendszer ...az a rövidlátás...és azok akiknek soha semmi nem tetszik.
...és hogy beszéljünk rólad is...te mit tettél ahogy ide jutott az ország a világ ?...csak szájaltál, mert ha tettél volna tettetek volna most tetszene.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: De épp az jogosítja fel, mert ma is a fél ország azok a szarok közül vállogat akik régebb ugyanezt csinálták...persze ezt másképp is ki lehetne fejezni de nincs értelme.
...az hogy valaki új párt nevében űzi tovább az ingyenélés magas politikáját attól még a jelleme ne változik meg.
Nessy
Nem pedagógus, hanem védőnő, majd főnővér volt a mama az Újpesti rendelőbe. Rájöttem, hogy én rossz kerületben dolgoztam. Mert a 40 év után nem akkora a nyugdíjam, hogy milliókat spóroljak. Vagy csak a gyermekem dolgozik rossz helyen? Én inkább erre tippelek!
Nem az a gond ma már, hogy törvényesen lopnak, hanem a hogyan és mennyit! A maffia jelen kormányunkhoz képest liliomos cserkészegylet.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 08:24
Szerinted van megoldás ? Vagy bele kell törődni minden rosszba ? Az oroszok lelkületéhez hasonlóan rábízni a sorsunka a "cár atyuskára", akarom írni, O. Viktorra ? Attól függetlenül, hogy ő jól érzékelhetően nem a nép javára, hanem a saját hasznára, használja hatalmát ?
Csizmás Kond
@Sziszifusz: Mindenre van megoldás...csak az aki nem tud elszakadni a mániájától az sosem fogja megoldani.
namihami
Na látjátok. Mégis van, aki ügyesen tudja a Viktor 10.000 forintos Bözsi-kártyáját befektetni.
A mama jól forgatja a forintocskát és az ügyesség máris meghozta az eredményét.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...neked nincs saját ???...így nem is érdemes nekifogni.
...szerintem olyan kormányt kell választani akiben megbízol és helyeselni fogod az intézkedéseit...előrelátva hogy az más sem tudja kikezdeni...mert azt ne feledd hogy mindig lesz akinek nem fog tetszeni és mást akar.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 08:45
Szerintem a megoldás: Az Orbán kormány leváltása ! Esetlegesen még egy Orbán, Lázár, Rogán nélküli Fidesz kormány is elfogadható lenne.
nemkati
@Csizmás Kond: Szerinted én mit tehetek azon kívül, hogy elmegyek szavazni? Gondolom, te is szeretsz enni, attól függetlenül, hogy nem tudsz főzni.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...szerintem aki úgy gondolkodik a leváltásban hogy nincs akit a helyébe tegyen az olyan mint aki beleszart és el kell dobnia a gatyát de nincsen amit felhúzzon helyette.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 09:21
Hasonlatodból kiindulva azt mondom: inkább legyek gatya nélkül, mint hogy szaros gatyában pácolódjak.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...mert te azt hiszed hogy a gatya felett van más is...de ha nincs ?
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 09:31
Úgy látom te inkább maradsz a szarban, minthogy eldobd a szaros gatyát. Hááááát, ehhez gyomor kell !
nemkati
@Csizmás Kond: Nem javít a megítéléseden, hogy tudsz főzni. Mindent elmond rólad, hogy azokat fikázod, akiket felháborít amit a fideszbanda tesz, de a felháborító dolgokhoz egy szavad nincs. Nyilván helyesled.
Csizmás Kond
@nemkati: ...Katica..nem szeretőt keresek...szóval nem érdekel mit hiszel te, csak leírtam mit hiszek én !
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...és ki nem szar le téged ???
nemkati
@Csizmás Kond: Engem meg nem érdekel, mit keresel vagy mit nem. Az is elég baj, hogy idepakolod a lelki és szellemi szegénységed.
Csizmás Kond
@nemkati: ...mert te mit csinálsz itt...???...mitől képzeled hogy itt te mondhatod meg ki mit írhat mit pakolhat itt le ?
...ugye nem vagy beképzelt ?
Aki Én
@Csizmás Kond: Megint sikerült magad alulmúlni. Ennyi ostoba faszságot összehordani bakker.

,,mit tettem ami neked vagy bárkinek hátrányt vagy kárt okozott volna ???"
Pártolod a geciket a határon túlról. Ez épp elég te kártékony pöcs.
Olyan buta vagy baszki, hogy az már tényleg bosszantó.
Nincs olyan román fórum, ahol kedvelnének?
Csizmás Kond
@Aki Én: ...miért nem írsz te román fórumon vakker ?...nálatok ez valami közös szertől van hogy mást igazgatni akartok ?
quadrocopter
@Csizmás Kond: Macska, szopáson vagy - vedd észre!
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...szoptok kegytelenül ...és nem is szégyellitek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.