A politikus nemzeti konzultációs kérdőívekkel kapcsolatos megnyilvánulásait vizsgálják a kormány feljelentése nyomán. Becsület csorbítására alkalmas hamis hang- vagy képfelvétel nyilvánosságra hozatalának bűntette miatt nyomozás indult annak a feljelentésnek nyomán, amelyet a kormány az LMP-s Hadházy Ákos nemzeti konzultációval kapcsolatos kijelentése miatt tett – tudta meg a Magyar Nemzet a Központi Nyomozó Főügyészségtől. A KNYF tájékoztatása szerint a nyomozás határideje 2018. február 13.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Derűsen indul a hétvégém, mert olvastam az indoklást... A becsület csorbítása... Hehehe. Kiét fijjuk, a hazudós enyveskezű offshore lovagokét? A helikopterrel szárnyaló zsenikét? Vagy a csíkszívó Göbbeks imitátorét, akit nem ismer senki a pártból? Vagy a Mengyi Rolandét, esetleg a vejkóét, meg a Lölöét? Esetleg a Kupaklala anyukájáét? Nem sorolom a számításba vehetőket, annyi hely nincs itt a fórumon, hogy valamennyi nem közszereplőt megemlítsem a sajtóhírekre hivatkozva.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Monnyuk csodalkoztam volna, hogyha Hadhazyba nem szallnanak bele...
De ebben mar annyira kilog a lolab es annyira nincs miert perelni, hogy az siralmas...
Remelem, a birosag ugy sikalja el az ugyet, ahogy kell...
RonaGyuri
Nincs ebben semmim meglepő

bár érdekes lehet a „bűntény” megvalósíthatósága! =))

A derék mno.hu számolt be róla, hogy „a kormány feljelentésnek nyomán, amit az LMP-s Hadházy Ákos nemzeti konzultációval kapcsolatos kijelentése miatt tett a Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást indított el”.
Nos a dologban persze nincs semmi meglepő hisz akár meg is szokhattuk, Polteráj úgy műx, hogy nem csak nem vizsgálja ártunk és qurmányunk disznóságait, de büntetni igyekszik az ezekre rámutatókat. Talán még emlékszünk az zöld-dossziés esetre, mikor az APEH-es Horváth Andrást vegzálták meg!
Azonban az igazi csúcspont az a „bűntény” maga, már mit ami okot adott a retorzió lehetőségének megvizsgálására, pontosabban annak minősítése: „Becsület csorbítására alkalmas hamis hang- vagy képfelvétel nyilvánosságra hozatalának bűntette miatt”!
Mármint, hogy ártunk és qurmányunk becsületének csorbításáról lenne szó! =))
Ami nincs azt hogy lehet csorbítani???
Yoda69
Mi abban a becsuletsertes, ha valaki szeretne tudni az igazat? Mellesleg ha per lesz belole, akkor Hadhazy keheti a vedelme erdekeben hogy mutassak be a 2.3 millio ivet. De gondolom azota mar reg megsemmisitettek oket. Ugyhogy ez olyan fabol vaskarika esete lesz.
nezelodo
Derűsen indul a hétvégém, mert olvastam az indoklást... A becsület csorbítása... Hehehe. Kiét fijjuk, a hazudós enyveskezű offshore lovagokét? A helikopterrel szárnyaló zsenikét? Vagy a csíkszívó Göbbeks imitátorét, akit nem ismer senki a pártból? Vagy a Mengyi Rolandét, esetleg a vejkóét, meg a Lölöét? Esetleg a Kupaklala anyukájáét? Nem sorolom a számításba vehetőket, annyi hely nincs itt a fórumon, hogy valamennyi nem közszereplőt megemlítsem a sajtóhírekre hivatkozva.
karma1
@RonaGyuri: Gyurikam, min csodalkozol? Miert , bauko evanak van tisztessege?
Béla333
Lesz még itt plakátkampány is Orbánék részéről, amiben több tiszteletet követelnek maguknak az LMP-től!
karma1
@Yoda69: Kozokirat megtartasara 5 ev a hatarido. Addig minden iratot meg kell tartani.
Legalabbis egy normalis kozigazgatasi rendszerben, nem ebben a kuplerajban...
RonaGyuri
@karma1: nem közokirat, ráadásul ha alkalmazzuk az adatvédelmi előírásokat, meg is kell semmisíteniük! =))
Grafix69
Na megkezdődött a vadászat , Hektor kilövési parancsokat ad , Henrik kilőve , Nagy Bandó kilőve , mindenkit célba vesznek akinek más a véleménye.
karma1
@RonaGyuri: Akkor rosszul tudtam,...:o))) Szoval otthon csak en voltam - meg esetleg maganemberkent is - arra kotelezve, hogy megorizzek minden szamlat, levelet, losz@rt amit az onkoritol es a szolgaltatocegektol kaptam? Ez jo...
Grafix69
Éppen olvastam egy Kéri írást amiben a politológus kifejti , hogy az állam nemsokára még a netet is megpróbálja akár lassítani a választások előtt vagy cenzúrázni valami módon . Azt is írta nem tudja még mit tesznek vele , de elképzelhetőnek tartja még ezt is , hiszen a lakáj média az internetet nem tudta , tudja teljes mértékben felvásárolni , ezért a kormány nagyon fél tőle, Én már sejtem hogyan fogják ezt csinálni , ne legyen igazam de kb így : A digitális fejlődésért felelős senki , a múltkor nyilatkozta , hogy Magyarországon lesz mindenhol hiper sebességű internet gondolom a választások felé kicsit le lassítják , indoklás képen azért mert most áll át az ország a nagy sebességű internetre , ezért helyenként akadozni fog a szolgáltatás minősége.:)))))
nezelodo
@karma1: Annak idején Kádár azzal dicsekedett, hogy még a szószékről is a szocializmust dicsérik! (a békepapok, a még élők meg az Orbán rendszert) Akkor mi a baj az B. Évikével? Tudod, a nagy jövőjű férfiaknak sokszor nagy múltú nők egyengetik az útját. Vagy az a baj, hogy a vezér a hatalma megmentése érdekében már a türelmi zónában gyűjti a támogatókat? A politika sosem határolódott el a prosti módszerektől.
kisrigó
@karma1: Gondolom, hogy nem véletlenül most jöttek elő a vádemeléssel. Megvárták a megsemmisítési határidőt, most már indulhat a cirkusz! Tárgyszerű bizonyíték nincs, a tanúk megfélemlítésére minden eszközt fel fognak használni!
anka
Most már ugye ezt is ki kell nyírni'?!?!?! - aki a hatalom' útjába áll az mehet a levesbe'!
- mi lesz itt még tavaszig?
RonaGyuri
@karma1: ebben nincs igazad, mert ezek nem pénzügyi bizonylatok, hanem a törvény által korlátozott adat-gyűjtések, amiket, sőt azokból származó információkat is, meg kell semmisíteni! =))
karma1
@RonaGyuri: Aranyom, nem vitatkozom Veled, tutira Te tudod jol...:o))))
Peller Anikó
Na tessék, kiderült, hogy az elempés politikusok is bűnözők, ők se különbek a diákné vászánánál, egyformák ezek mind, nem érdemelnek kegyelmet. Éljen és virágozzék a fidelsz mafia (sírjál a virág).

6házi Te bűnöző ! Bűncselekmények elkövetője. Csupa bűn ez az elempé.

(jóvan bella, jóvan, csak viccelni próbáltam de csak ez lett belőle)
magyarbakancs
A Fidesz maga egy bűnszervezet?
Ezért szeret mindenkiből bűnözőt csinálni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.