Altusz Kristóf külügyi helyettes államtitkár szerint Magyarország titokban már befogadott 1300 menekültet, erről egy máltai lapnak mesélt. Altusz szerint azért nem hozták ezt nyilvánosságra, hogy a menekülteket védjék.

A Times of Malta című lapnak beszélt arról Altusz Kristóf külügyi helyettes államtitkár, hogy Magyarország titokban befogadott már 1300 menekültet, ám ezt azért nem hozták nyilvánosságra, hogy őket védjék – olvasható a Hír TV cikkében. Hogy kiket és mikor, és miért fogadott be az ország, arról egy szót sem beszélt a helyettes államtitkár.

Titokban az ország befogadott 1300 menekültet – állítja a helyettes államtitkár

Fotó: kormany.hu-ra feltöltött önéletrajz

(Altusz az interjúban egészen pontosan úgy fogalmazott, csak tavaly 1300 menekültet fogadott be az ország – vagyis lehet, hogy még többeket is befogadtunk titokban.)

Altusz a máltai lapnak adott interjújában arról is beszélt, hogy ha valaki Magyarországon akar menedékhez jutni, az előtt nyitva állnak a kapuk, de nem szabad a menekülteket a gazdasági bevándorlókkal összekeverni.

Altusz Orbán Viktor a Bildnek adott interjújában megfogalmazott, muzulmán menekültekre értett mondását is megvédte, miszerint azok nem menekültek, hanem inváziós erők. 

Altusz szerint magyarul ezek a fogalmak teljesen normálisak, ez egy politikai szóhasználat, ami lehet, hogy nyugaton erős kifejezés, de Magyarországon nem számít annak.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Nu, akkor ez az izé banda és vezírkéje mijaf@szról regél a birka népnek?
Nyakunkra hozzák a tenoristákat, közben a húszezer ,,fizető vendég" mellé még ingyenélőket is befogad, miközben harcol, megvéd?
Rohadnátok meg az éhes hatalombitorlás közepette.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Nu, akkor ez az izé banda és vezírkéje mijaf@szról regél a birka népnek?
Nyakunkra hozzák a tenoristákat, közben a húszezer ,,fizető vendég" mellé még ingyenélőket is befogad, miközben harcol, megvéd?
Rohadnátok meg az éhes hatalombitorlás közepette.
justhpeter
Nem lehet, hogy a vendégmunkásokat keverik a menekültekkel ? Mert ha Altusz igazat mondott, akkor lebuktatta a Gazdaállatát, vagyis Orbánt már belülről is hiteltelenítették.
nezelodo
Igazán finom ember a fődakota, és még volt bőr a képén az őcsényieket tovább hergelni, élén azzal a félkegyelmű fehérnéppel, aki a tudósításban látható volt, és kiadta magából, amit Orbán belesulykolt a borsónyi agyába.
vadnarancs
Muhahahahaha egybites gecik! Megint beszoptátok a propagandát! Most ajvékoljatok rettegők! A geci rátok eresztette a csürhét! :DDD
Desischado
Már megint bebizonyosodott, hogy orbán vizet prédikál, és bort iszik. Mint mindig!
kereső
@Desischado:" Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" –
tudode
Többször jeleztem, hogy az Állampolgársági és Befogadási Hivatal a jogszabályoknak megfelelően teszi a dolgát, végre KIUGROTT A SZÖG A ZSÁKBÓL, hiszen Navracsics EU biztos is megerősítette, hogy a NER MIGRÁNSELLENES uszítása, "csak" kampányfogás, .
.
Szíjjártó is megerősítette, hogy MÉGIS BEFOGADTAK/TUNK 1300 menekültet, de az ő védelmükben NEM HOZTÁK NYILVÁNOSSÁGRA!
,
Gorbán LEGYEN FÉRFI, és ÁLLJON KI, hogy csupán FÉLELEMKELTÉS volt a HADICSELÉNEK a célja azok ellen USZÍTANI, akik akár háború, vagy jobb élet reményében hagyják/ták el a hazájukat!
.
De hát!! Mi várható el egy hernyótól, aki FELBOLYGATTA az egész világot ÖNÖS ÉRDEKBŐL a migráncsokkal elleni ködszurkálásával???
.
mno.hu/kulfold/hernyokent-abrazoltak-orbant-a-dusseldorfi-karnevalon-1387951
kukac50
Nem bűncselekmény az ha az adófizetők pénzének a hűtlen kezelése felmerül??
A Nép félrevezetése uszítás gyűlölet keltés A pénzek hazug tájékoztatásra propagandára való elherdálása?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.