A külügyi helyettes államtitkár egy máltai lapnak azt mondta: titokban 1300 embert fogadtunk be. Az MSZP szerint Orbán Viktor suttyomban végrehajtotta a Soros-tervet, miután a külügyminisztérium helyettes államtitkára elismerte, hogy Magyarország befogadott 1300 menekültet. Altusz Kristóf külügyi helyettes államtitkár a Times of Malta című lapban szerdán megjelent interjúban azt mondta: Magyarország nem fogadja el az uniós áthelyezési kvótát, de csak tavaly is titokban befogadott 1300 menekültet. Ezeknek az embereknek a kilétét az ő biztonságuk érdekében nem hozták nyilvánosságra.

Forrás: index.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Működik a "Soros-terv" csak átkeresztelték Orbán-tervre! Kocsis-Kisgyerek Máté meg ellene óbégat? El lesz tiltva a fiújától ez a kis görény!
szaboria1
Megint van egy félre vezetés a szülök nélkül érkezet fiatalkorúak 2015-ben 8000-nél is több volt ebbő is kijőn már az itt rekedt 1300 fő. Lásd Fót lett a befogadó központ. Az SOS gyermekfalú állandóan befogadó szűlöket keres számunkra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.