Átlagosan 70 százalékkal nőtt 2011 óta a nyugdíjra félretett pénzük azoknak, akik nem léptek ki a magánnyugdíjpénztárból. Megérte megbízni a magánnyugdíjpénztárakban – számolta ki az Azenpenzem.hu. Azoknak, akik 2010-2011-ben úgy döntöttek, hogy nem lépnek ki, hat év alatt átlagosan mintegy 70 százalékkal nőtt a nyugdíjpénzük. Ez azt jelenti, hogy akinek 2011 végén 4 millió forint volt a nyugdíjszámláján, mára 6 millió 800 ezer forint körüli összeggel rendelkezhet. Az infláció ez idő alatt mintegy 10,18 százalék volt. Sikeres év volt 2017 is: tavaly a többségnek 7-11 százalékkal nőtt a vagyona. Egyedül a klasszikus portfóliónál okozott nehézséget a szabad szemmel látható hozamok fenntartása, de többségében itt is hozták vagy közelítették a várható inflációt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A magánpénztári vagyon elkobzásának 2011-ben a fő oka az volt, hogy a költségvetés lyukait akarták általa betömni. A büdzsének például jelentős hiánya keletkezett az előkészítés nélkül és hibás koncepció nyomán bevezetett egykulcsos jövedelemadóból. A magánpénztári vagyont az utolsó fillérig elköltötték, mégpedig úgy, hogy abból a nyugdíjakra fordítható összeg nem gyarapodott. Ez is azt bizonyította, hogy a nyugdíjak "megvédéséről" szóló üres frázis álságosnak bizonyult. Az egykori magánpénztári vagyonról így el lehet mondani, hogy elveszett a jövendő nyugdíjasok számára.
dr. prédikátor
@Sámannus: Na azt várhatod!!!Most szopogatja a rücsköst!!!
peterkelemen
Egészséges és bátor nép nem szarakodna ennyit, mint a magyarok hanem megszerveznék magukat helyileg, összekapcsolódnának, összefognának és egyszerre egyidőben elkezdenéka tiltakozásokat, tüntetéseket országszerte és nem egyszer hanem szakadatlanul.
Edmond Dantes
Remélem bemondta a közszolgálati média,hogy a három talpon maradt kassza tarolt.Be kellet,hogy mondják,mert függetlenek és tisztességesek és rendesek,meg a közösséget szolgálják meg...
tudode
A "hazugság" a NER kórus alaptétele Gorbán szolgálatában:
,
Abban sem "mond igazat", amelynek semmi jelentősége nincs. Például:
.
---- Orbán ismeri az Illatos út környékét, ott volt lakásügyi előadó
hvg.hu/itthon/20150429_Orban_ismeri_az_Illatos_ut_kornyeket_ott
.
jozsefattilalakotelep.hu/2016/02/12/orban-viktor-lakasugyi-eloado/
.
Oszt' mégsem, csak egyetemistaként "gyakornok", és ezen az úton kapott lakáskiutalást a FÚJ "átkosban" a Mester utcában, majd kézen, közön 63 millióért 1992-ben megvásárolta a Czinege u-i kulipintyót, ahol többek között meghúzza magát a 30 ezer Ft körüli KÉPVISELŐI TISZTELETDÍJÁBÓL finanszírozva???!
.
jozsefattilalakotelep.hu/wp-content/uploads/2016/02/orban_viktor.png
.
Vajon miért jártak utána, hogy TÉNYLEG-E???
Lepényleső
1992 óta bizonyosan,a székház ügy megmutatta gondosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.