A felső korlát nélküli betelepítés veszélyezteti a magyar településeket - mondta Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke kedden az M1 csatornán.

Szita Károly: a migránsok felső korlát nélküli betelepítése veszélyezteti a magyar településeket

Szita Károly (Fidesz-KDNP), a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnöke. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Kaposvár polgármestere elmondta:

Brüsszelből olyan hírek érkeztek, már nyárig el akarják fogadni a kötelező betelepítésekről szóló kvótát.

Hozzátette:

elsősorban olyan tagállamokba érkezhetnek így migránsok, amelyekben eddig kevesen vagy egyáltalán nem voltak, és Magyarország ezek közé tartozik.

Emlékeztetett, múlt pénteken több száz polgármester egy fővárosi konferencián egyeztetett a témában. A fórumon elfogadtak egy felhívást, amelyben arra kérték a kormányt, ha kell jogalkotással, de akadályozza meg a felső korlát nélküli betelepítést, másrészt pedig lépjen fel a bevándorlásszervező Soros-szervezetek ellen, amelyek Magyarországon működnek.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Szita polgi erőteljesen beleállt a sorosozásba, készül keményen a parlamentbe. Tudja nagyon jól hogy kitelt a városában a becsület. Akármilyen hangyafasznyi kis ellenfele is lesz az nyer. A város nem felejt és nem bocsátja meg az utóbbi időben elkövetett orbitális marhaságait.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
@Nessy: plusz rogán kötvényesei több, mint húsz ezren!!!
Eladott Ország
A Kádár-rendszer Szita Károly nevű ügynöke által vezetett fideszes vezetésű megyei jogú városok elöljárói egy szürreális szeánsz keretében szövetségre léptek a bevándorlást szorgalmazó civil szervezetek ellen. Az természetesen nem zavarja össze a dühöngő elmebajra hajazó performansz résztvevőit, hogy senki nem akar senkit betelepíteni és bevándoroltatni: a kirakatháború rendkívül hasznos a nemzet szellemi leamortizálásában és főleg abban, hogy még véletlenül se koncentráljon senki a mindennapi nyomorára. A megrágalmazottak pedig úgysem tudnak visszaütni, úgyhogy ez az önkormányzatiságot megcsúfoló, pártállami szövetség is pontosan úgy törölgetheti a lábát a szegények, kiszolgáltatottak, rászorulók megsegítésével évtizedek óta foglalkozó civilekbe, mint a kormány. Mert aki építeni nem tud, annak hazudnia, rombolnia kell ahhoz, hogy megtartsa a pozícióit.
Yoda69
szita elvtars!
Az csoppet ze zavarjon hogy fonokod tobb migrancsot telepitett be eddig, mint amennyit a kvota eloir. Szerintem itt soros-tervrol hanem orban-tervrol kellene beszelni.
X-ray
Kérdés: KAPOSVÁR IS FOGADOTT BE MENEKÜLTEKET ABBÓL A TÖBB, MINT EZERBŐL???
Mert érdekes dolgokat mesélnek a kaposvári polgárok...
kissé felnőttem
felső korlát létezik? A pénzesekkel mi lesz majd ti ugye egyesével visszafizetitek meret nem a nép zsebébe folyt ácsi. ennyi selejtes még nem állt egy gyékényen
desiro
karcsi a geci gazdád ezt már, régen aláírta és itt is van, az az 1300 menekült.
hülye vagy mint a gazdád és hívei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.