A Tatabányai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 57 éves helyi lakos ellen, mert a férfi áramot lopott. 

A gyanú szerint a férfi 2017. év közepétől Tatabányán, a sértett garázsának a villanyórájából illegálisan vett áramot. A mérőegység után futó vezetéknek a burkolatát kibontotta és a lecsupaszított kábelre a saját vezetékét rákötötte. Azt a bérelt garázsába vezette, így biztosítva áramot a helyiségben.

Így lopta az áramot a tatabányai férfi

A sértett 2017. december 14-én tett feljelentést a rendőrségen. A nyomozók azonosították a bérlőt, akit 2018. január 18-án gyanúsítottként kihallgattak. K. József a bűncselekmény elkövetésé beismerte.

Így lopta az áramot a tatabányai férfi

(Police.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ennyit a rezsicsökkentésről. Rezsi emelkedés volt az elmúlt években nem pedig csökkentés. Csökkenés a németeknél volt, ahol már szinte ingyen adták az áramot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Nem csak a cigányoknál fordul elő áramlopás így az megint egy iszonyatos nagy barom, aki ebből is cigányügyet kreál. Sok szegény magyar család is van, akik rákényszerülnek erre sajnos. Elsősorban nem őket kellene szidni hanem a kormányt, aki mindent emel.
division
@peterkelemen: Így van, védjük már meg a tolvajokat is...Aki szegény, akkor az raboljon ki téged vagy üssön le egy sötét helyen úgy hogy maradandó agykárosodást szenvedj. Mondjuk akkor nem tudnád itt a sok baromságot írni egész nap legalább:-))
peterkelemen
@division: Orbántól nagyobb tolvajt nem ismerek, de te mégis Orbánt véded te Orbán bérkommentelő. Ráadásul olyan amatőr vagy, hogy letagadod, de bárki utánadnéz azonnal láthatja, hogy Orbánt véded.
mackoka46
Ez igen ! Orbánc vejének is dicsőségére válna ! Csak ez a rezsicsökkentő drágán megfizet.
division
@peterkelemen: Ezúttal áramot lopott valaki, ne keverd a szezont a fazonnal, fotelforradalmár:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.