Olyan hírhamisítást, mint amit az LMP-vel művel a kormánymédia, eddig csak a nemi orientációjában is megtámadott Vona Gábornak jutott. A hatalom most nem csak az ökopártra céloz. Ez az üzenet szól Simicska Lajosnak és a Jobbiknak is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maszk
Már minden az övék, de mégis rettegnek.
Miért?

Disszonancia.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maszk
Már minden az övék, de mégis rettegnek.
Miért?

Disszonancia.
quadrocopter
Amikor egy rezsim csak hazugságokra épít, ott igen nagy a fosás!
Hellcat
A fidesz mindent bevet amit csak nem sajnál az ellenzék ellen a hatalom megtartása érdekében, most hogy kiderült a migránsos dologban kurva nagyt buktak. Még midnig nem értem,ez hogy nem kurva ki a biztosítékot a fidesz fanoknál.
kokopelli
@maszk: akinek mindene megvan a foschik,hogy elvesztheti!
(Moliére: "a Fösvény"!)
A normális emberek hajlamosabbak az osztozkodásra! ;-)
Eladott Ország
Ott fog állni a kerítés akkor is, amikor a hívek felfogják, hogy egyáltalán nem normális dolog Orbán Viktor családjának gazdagodása, hogy Andy Vajna az ő pénzükből szívja a kubai szivarokat, Rogánék az ő pénzükből röpködnek helikopterrel, Kósa mama az ő pénzükből vett disznótelepet és amikor felfogják, hogy jóvátehetetlenül szétlopták az országot és a jövőt a fejük fölül. Ott lesz az a kerítés akkor is. Csak majd vigyázni kell, hogy amikor úgy alakul, hogy a hős kerítésépítőknek futniuk kell, ne a déli határ irányába induljanak. Mert fenn találnak akadni a nyomorult kerítésen. Én már csak két dologra akarok pénzt bedobni a közösbe,na nem ennek a gecinek, RPG-re és Kalasnyikovra.
Eladott Ország
@maszk: A fejlett, stabil demokráciákban 150 éven át, krízisek sorozatán keresztül alakult ki a jelenlegi állapot. Úgy néz ki, a magyaroknak is válságok sorát kell átélni, komoly áldozatokkal. Talán nem is lehet máshogy. Ez az ember beteg. Gyógyításra szorul. Egy beteg elme küzdelme önmagával. Ezt hívják úgy, hogy "Kognitív disszonancia".

"bilincseit a szolga
maga így gyártja s hordja;
ha eszel, õt növeszted,
gyermeked neki nemzed,

hol zsarnokság van,
mindenki szem a láncban;
belõled bûzlik, árad,
magad is zsarnokság vagy;
...
Illyés Gyula: Egy mondat a zsarnokságról
assassin
@kokopelli: Nekem is mondhatjuk mindenem megvan, mégis azt akarom hogy tűnjön el végleg a Fidesz a süllyesztőben. Ez elvi kérdés nálam.
Clavigo
@assassin: Neeem a süllyesztőben..nem!! Én vezetőszáron akarom látni ezeket a mocskokat...Polttal az élen,,vagy a második helyen a sorban.
kokopelli
@assassin: ..de te idáig megéltél a "kétkezed" munkájából (gondolom) és abból
amit a fejedben összegyüjtöttél,de mit csináljanak azok akik úgy buknak,hogy e-
setleg elveszítik a lopottholmit és a tanult "szakmáikat" soha nem "művelték"?
Ők az "elviszemmmel" foglalkoztak,amíg mi elvi szemmel!...mire képesek?
Béla333
Ugye azt már tapasztalhatta a Fidesz, hogy elszámoltatást kormányváltás idején az MSZP-től vagy éppen Gyurcsánytól nem kell hogy várjon!
A Jobbik és az LMP az, amelyik szerintem kellően komolyan gondolja, hogy az elmúlt évtizedek politikusi bűncselekményeinek a kivizsgálására felállít egy független csapatot!
Ezért ez a mocskos támadás az LMP és a Jobbik irányába!
assassin
@Béla333: A Jobbik meg az LMP pont hogy felejtősek. Nem szívem csücske a DK meg az MSZP, de mégis úgy gondolom ők ketten meg a Momentum és az Együtt képesek összefogva talán nyerni, Karácsony Gergőt támogatva.
assassin
@kokopelli: Kit érdekel ha a rablók elbuknak? Engem cseppet sem. Akik mindenféle munka, tudás, nélkül kerültek jó pozíciókba veszítsenek is el mindent mert ezt érdemlik.
assassin
@Clavigo: Elég az is ha leszavazzuk őket.
Béla333
@assassin: 13.49
Hát... ha az ország szakadékba csúszására fogadtál, akkor már értem.
Hány év kell neked, hogy leessen a szürkehályog a szemedről?
Eladott Ország
Mi tudjuk, hogy a korrupt gecik lopnak, de már ők is tudják, hogy tudjuk. És tudják, hogy ebből már nem lehet kihátrálni, nem tudnak elsunnyogni. Innen nincs – kurvára régen nincs – visszaút. Tudják és fosnak. És habognak, óbégatnak. Imádkoznak, sorosoznak, simicskáznak migránsoznak, Nincsenek válaszok, tények, adatok. Semmi nincs, csak a szemünk előtt kibontakozó dráma, a rettegő, megháborodott középszer vérbe borult szemű óbégatása. Ez már nem vicces, bár soha nem volt az. Ez szét fog zuhanni és az nem lesz szép látvány. Ezeknek már egyetlen út maradt: a totális diktatúra, amikor a háborodott elme minden parancsát teljesítik az erőszakszervek, amikor már csak a fizikai erőszak képes féken tartani az elégedetlenséget, a felháborodást.
assassin
@Béla333: Csak reálisan próbálom értékelni a jelenlegi állapotot. Én is a Fideszre szavaztam 2010 - ben, 2014 - ben életemben először senkire, de most megint fogok, persze nem a Fideszre, inkább csak ellenük. Viszont amit az LMP meg a Jobbik művel azt nekem nem veszi be a gyomrom, igaz amit a DK csinál azt sem, de valakire szavazni kell, a Mészáros félék gazdagodását már nem vagyok hajlandó tovább támogatni.
Béla333
@assassin: 14.24
A te döntésed, csak azért úgy halkan kérdezem: látod annak a leghalványabb jelét, hogy az Együtt, az MSZP, a Momentum és a DK összefognának azért, hogy mindannyian Karácsonyt támogassák???!!!
Elég lidérces álom!
assassin
@Béla333: Nem látom igazából, de jelenleg igazi alternatíva híján ezt tartom a legjobb választásnak. Egyébként meg majdnem mindegy, szinte lehetetlen hogy ne a Fidesz nyerne 2018 - ban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.