A Célpont riportja szerint 5-6 ezer bűnöző kapott szabad utat az EU-ba hamis papírokkal az egyszerűsített honosítás során.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@peterkelemen: Pénzért kedvesem minden bűnöző ma született bárány lesz kis hazánkban!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Viszont jó üzlet volt. Egyeseknek. Igaz Tóni?
Nessy
@peterkelemen: Pénzért kedvesem minden bűnöző ma született bárány lesz kis hazánkban!
Clavigo
" Tudtak a csalásokról "...Szarháziak.
Borsodi
A levélben gondolom ezt is bele írja Viktorunk.
lampa laz
És mindezt semjén büszkeségtől dagadó mellel mesélte a riporternek, igaz hozzátette, h ez az arány igazán elenyésző(?) neki. Gondolom kampóskezü kató néni is besegített ebbe a dicső "nemzetegyesítésbe".
A nemzetbiztonsági bizottság elnöke molnár zsóti is szépen szemet huny a biznisz felett, annak ellenére, h tud a bűnözőmigráncsok új hazába fogadásáról. Ja, pógi aki megkeresztelte őket az állampolgársággal még frissen sütött cipót is adott nekik, h jól érezzék magukat itt nálunk.

Soros Gyuri bácsi világosan megmondta, h orbán fölvásárolta magának az mszp-t, meg a többit is, így a biztos nyerését az ellenzék biztosítja...
Sámannus
Szerencsére itt van nekünk a vityka ő kifejezetten a bűnözők védőszentje. Ezért fog imádkozni az egész csuhás vezérkar. Pár ezüstért lehúzzák ez egész országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.