A Célpont riportja szerint 5-6 ezer bűnöző kapott szabad utat az EU-ba hamis papírokkal az egyszerűsített honosítás során.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@peterkelemen: Pénzért kedvesem minden bűnöző ma született bárány lesz kis hazánkban!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
És több ezer határon túli bűnöző köztük szekusok.
advocat
Viszont jó üzlet volt. Egyeseknek. Igaz Tóni?
Nessy
@peterkelemen: Pénzért kedvesem minden bűnöző ma született bárány lesz kis hazánkban!
Clavigo
" Tudtak a csalásokról "...Szarháziak.
Borsodi
A levélben gondolom ezt is bele írja Viktorunk.
lampa laz
És mindezt semjén büszkeségtől dagadó mellel mesélte a riporternek, igaz hozzátette, h ez az arány igazán elenyésző(?) neki. Gondolom kampóskezü kató néni is besegített ebbe a dicső "nemzetegyesítésbe".
A nemzetbiztonsági bizottság elnöke molnár zsóti is szépen szemet huny a biznisz felett, annak ellenére, h tud a bűnözőmigráncsok új hazába fogadásáról. Ja, pógi aki megkeresztelte őket az állampolgársággal még frissen sütött cipót is adott nekik, h jól érezzék magukat itt nálunk.

Soros Gyuri bácsi világosan megmondta, h orbán fölvásárolta magának az mszp-t, meg a többit is, így a biztos nyerését az ellenzék biztosítja...
Sámannus
Szerencsére itt van nekünk a vityka ő kifejezetten a bűnözők védőszentje. Ezért fog imádkozni az egész csuhás vezérkar. Pár ezüstért lehúzzák ez egész országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.