Az LMP szerint a Fidesz már nyolc éve, vagyis kormányra kerülése óta semmi mást nem csinál, mint az adófizetők pénzén kampányol.

LMP: "A Fidesz mást sem csinál, csak az adófizetők pénzén kampányol"
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Ungár Péter, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja szombaton, sajtótájékoztatón reagált Gulyás Gergelynek, a Fidesz frakcióvezetőjének szavaira, aki szerint Soros György a davosi Világgazdasági Fórumon elmondott beszédével megtartotta kampánynyitóját.

Az LMP politikusa a Fidesz egyik kampánytevékenységeként beszélt arról, hogy "kitalálták a mesebeli Soros-tervet, ami nem létezik, ami kincs, ami nincs", és szerinte csupán arra szolgál, hogy elfedje a Fidesz kormányzásának kudarcát.

Hozzátette: ehelyett Orbán Viktor miniszterelnöknek arról kellene beszámolnia, miért zajlik OLAF-vizsgálat a rokona ellen, vagy hogy miért alacsonyak a bérek.

Ungár Péter azt mondta:

a hazugságon alapuló Soros-kampányt csak azért finanszírozzák az adófizetők pénzéből, "hogy feltápolják az olvasatlan médiájukat".

A politikus a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) országos listára vonatkozó iránymutatását felvető kérdésre azt mondta: az NVB fideszes vezetésű testület, az élén álló Patyi Andrásnak pedig az LMP társelnöke, Hadházy Ákos már több korrupciós ügyét is feltárta.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ebben nincs és nem is kehet vita! Az ellenzéki pártokat mogyorózzák az ÁSZ nevű bunkósbottal, miközben a geci és hordája könyékig turkál a közpénzben, milliárdokat szór el a grafomániájára - büntetlenül!
Jobb helyeken már csak ezért hintáztatnák a nyakánál fogva, vagy rovátkolhatná a falat a szabadulásig.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Mintahogy az összes magyar parléementben csücsülő álellenzék is a magyar adófizetők pénzén élősködik. Egy demokrata sincs ma a magyar parlamentben ha lenne az fizikai harcra hívná és szervezné az ellenállást. Egy diktátort csak és kizárólag a nép erejével lehet megdönteni. Azok, akik a csalásokra alapozott választásokkal hitegetik ismételten a népet hazudnak.
justhpeter
@peterkelemen: Pedig még most is csak ugyanazok kívánnak majd áprilisban a parlamentbe beülni, akik eddig ott dagonyáztak. Úgy tűnik senkinek nem érdeke a változás, csak a választópolgároknak. A pártok - legyen bármely oldalon - ellenérdekeltek mind.
peterkelemen
@justhpeter: Hamarosan beindulnak majd az események. Egymásnak fognak esni. Majd figyeld a híreket... Egy biztos nem fogok kegyelmezni egyetlen fideszesnek sem.
quadrocopter
Ebben nincs és nem is kehet vita! Az ellenzéki pártokat mogyorózzák az ÁSZ nevű bunkósbottal, miközben a geci és hordája könyékig turkál a közpénzben, milliárdokat szór el a grafomániájára - büntetlenül!
Jobb helyeken már csak ezért hintáztatnák a nyakánál fogva, vagy rovátkolhatná a falat a szabadulásig.
koszpeko
Mi a fityfasz programja a következő 4 évre?
Soros.
Mi a fityfasz költségvetése a következő 4 évre?
Soros.
Mi a fityfasz szociális terve a következő 4 évre?
Soros.
Eladott Ország
A fideszes ÁSZ-t az sem hozza lázba, hogy a közpénzmédia nyolcadik éve társadalmi célú hirdetésekbe és hírhamisításba csomagolt Fidesz-kampányt tol. Hogy a Rogán Antal propagandaminisztériumában elégetett Fidesz-propagandára kisebb-nagyobb települések egész éves költségvetései mentek rá. Ettől függetlenül annyira abszurd ez az egész, hogy már csak abban bízhatunk, az elkeseredés szüli ezt a silány nemzeti groteszket. Ennyire nem vetkőzhetnek ki magukból az állampárt szekértolói csak abban az esetben, ha a megnyugtató közvéleménykutatási adatok ellenére pontosan tudják: a dolgok bármikor, egyik pillanatról a másikra megváltozhatnak. Áprilisig meg pláne. Szerintem ezek a szánalmas vergődések mind arra utalnak, hogy ezt a látszólag betonbiztos, konszolidált NER-t valójában már csak a kegyelem taknya tartja össze. És bármikor is hullik össze, az a csattanás brutális lesz. Sokkal mocskosabb és undorítóbb, mint a koktélcseresznyével tálalt pacalpörkölt.
cikicakk55
@peterkelemen: Na végre egy biztató mondat tőled.Eddig csak minket birkáztál,de most először olvasom tőled,hogy te magad is teszel ellene. Sok ilyen kéne akkor mint te vagy,mert a Magyar nép 80%-a nem Budapesten él. A vidéki embereket is be kéne vonni abba a harcba,amit te hirdetsz. De ne úgy,hogy egy 28 évesnek fegyvert adsz a kezébe,aki eddig ilyet csak tévében látott. Megértelek én téged is,hogy dühít a tehetetlenség és hidd el a népet is dühíti.Jóval kevesebben vannak a Fideszesek,mint az ellenesek,mert egy Román és Ukrán sem fogja vásárra vinni a bőrét a magyar emberekért. Az ellenzék kényelmes székéből sem fog egyik sem felállni és bevérezni az ingét,egyetlen nyomorgó,éhező gyerekért sem.Sajnos ennyire kevés idővel a választások előtt lehetetlenség felkészíteni a háborút,puccsot,forradalmat soha át nem élt embereket a fegyverropogás, a fájdalom és a vér látványára.
tudode
A mi leszek, ha nagy leszek c. IFJÚKORI VALLOMÁSÁBAN elmondta, hogy két énje van, meg kívülről látja önmagát!
.
Ez is OKA LEHET, hogy PÁRTTITKÁR ÉNJE erősebb, kifizetődőbb, mint a NAGY NEHEZEN, anno a "kisgazdák átverésével" KIHARCOLT miniszterelnöki intézmény TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL az állampolgárok szolgálata színre, szagra, vallásra való tekintet nélkül!
.
Ilyen kb. egy VEGYES FELVÁGOTT IS! Se ez, se az! Azt sem tudja hol a FEJE, mindig tapizza!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.