Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Korózs Lajos írásbeli kérdésére válaszolt a rém elfoglalt Balog Zoltán helyett. A válaszban nem volt köszönet. A kérdésre Balog Zoltán helyett Rétvári Bence államtitkár válaszolt, meglehetősen hosszan, összesen 14 részben, amikben az volt a közös, hogy egyik sem a kérdésre felelt, hanem a Fidesz csodálatos tetteit sorolta fel. Na jó, nem mind, volt köztük olyan is, amelyik a baloldalt simfölte, ezzel is kiemelve, hogy Orbán mennyire jó “atyuskája” népének.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Shikari: Többen fagytak meg a saját lakásukban,mint az utcán.
Tudod azárt mert a gazdád a csuti cár atyuska,minden fényezés mellett elég nagy nyomort csinált ebben az országban. Demagóg, selejt,fityiszes bérbeiró.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Szegény ostoba "keresztény" nem is értette a kérdést, így hát természetes, hogy nem is tudott rá válaszolni. A családbarát kormány tele van értelmezési problémákkal küzdő álkeresztényekkel, akik rendszeresen nem értik amikor a szociális problémákról van szó, vagy pedig a gyermek-hospice házról. Ezeknek nem országot kellene vezetniük, hanem áramot.
kulabombaafityiszre
@Shikari: Többen fagytak meg a saját lakásukban,mint az utcán.
Tudod azárt mert a gazdád a csuti cár atyuska,minden fényezés mellett elég nagy nyomort csinált ebben az országban. Demagóg, selejt,fityiszes bérbeiró.
Nessy
Azért, miután immáron nyolc éve fidesz kormányunk van, és dübörög a gazdaság,visszaadhatták volna a 13. havit. Ha már az ígért 14. haviból sem lett semmi. Azért a havi átlagnyugdíj 10 % -a, mint éves "prémium" (12000) forint max.) nem akkora durranás!
Dajka mese demens híveknek Rétváry válasza!
silber13
@Shikari te és a hozzá hasonlók megszívlelhetnék Prohászka Ottokár mondását: " Fékezzétek nyelveteket!"
tudode
Mi akadálya volt annak, hogy AMIT A SZOC.KORMÁNYOK (Medgyesy, Gyurcsány, Bajnai) orrára hány ez a PAPAGÁJ, folyamatos 8 évi kormányzás alatt FELEMELJÉK a rászorultakat.
.
Ami a világválság miatt elvett havi bért, és nyugdíjat illeti:
.
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU
.
Azért NEM VOLT OLYAN ROSSZ ÜZLET a devizahitel felvétel még a vezérnek sem, aki szivarzsebéből fizette vissza akkor, amikor a devizahiteleseket MA IS A KILAKOLTATÁS VESZÉLYE FENYEGETI:
.
www.origo.hu/itthon/20110917-blikk-orban-viktor-vegtorlesztette-otmillios-svajcifrank-hitelet.html
.
Nagyon ROZSDÁSRA SIKEREDETT ez a fényezés a STADIONERDŐK árnyékában megfagytak életét SEMMIBE VÉVE!!!
teuton
@Shikari: Idiota! Nem Orban talalta fel a hideget? Megis miert fagynak meg most többen, mint ezelött 30 vagy 50 evvel, ugyanilyen, vagy meg sokkal nagyobb hidegben??? Hogyan lehet az, hogy a kutyahideg ellenere Skandinaviaban kevesebben fagynak meg? Nemetorszag lakossaga Magyarorszagenak majdnem tizszerese, de összesen kevesebben fagynak meg! Vagyis MO-on 10x többen! Es a többseg a sajat lakasaban!!! Ja, adatok, tenyek most sincsenek, mert analfabeta birka vagy, aki csak visszabegeti a kormanymantrat...
Nessy
A nyomor viszont mostani probléma. A szolidarítás helyett gyűlölet, a segítő civilek támogatás helyett retorzióval szembesülnek.
Hogy ki találta fel? A kutyát sem érdekli, de a tények magukért beszélnek! Lehet a glóriát szidolozni, hozsannát zengedezni, a tények akkor is makacs dolgok!
teuton
@Shikari: Na kezdjük a te stilusodban te ostoba birka naci! Mi köze a fejlettebb szocialis ellatasoknak akkor ahhoz, hogy valaki elissza a penzet vagy ertelmi fogyatekos es ezert fagy meg a sajat lakasaban (szerinted!)??? Szerinted nincs minden orszagban iszakos es ertelmi fogyatekos? Lehet, hogy te is utobbiakhoz tartozol, ezert nem tudod? Hogy analfabeta vagy, azt köztudott, mert imadott vezered csicskainak a hazugsagait sem tudod elolvasni, miszerint a fidesz felszamolta a szegenyseget es nyomort! Tehat akkor gazdag emberek halnak meg az otthonaikban? Valamint nem tudod elolvasni a magyar hivatalos jelenteseket, ki hol fagy meg! Mert van ilyen! Hiszen a mentöknek, rendöröknek, tüzoltoknak, orvosoknak latleletet kell felvenni a halal okarol es abban benne all ilyen esetekben a kihüles! Ja, hogy te analfabeta vagy, de az eled tolt tenyeket nem ismered el? Az mas, elvezd csak tovabbra is a kormanypropagandat a plakatokrol es a közteveböl... En nem foglak mar megtanitani olvasni, kerj segitseget valamelyik altalanosiskolastol!
teuton
@Shikari: Mielött magyarozol, tanulj meg helyesen magyarul irni es fogalmazni! A fröcsögös nacizast meg a tükör elött gyakorold! De hogy analfabeta vagy, ismet bebizonyitottad! Mert arra nem valaszoltal, hogy ha minden orszagban vannak iszakosok es gyengeelmejüek,akkor miert fagynak meg MO-on 10x többen? A sajat lakasukban! Aki iszakos es gyengeelmejü, az nem a sajat lakasaban szokott kihülni! Az tenyekkel nehez vitazni, de te jol tudsz mocskolodni. Mindenki a szellemi kapacaitasa szerint nyilatkozik... Azert meg megkerdeznem, hogy kisvasut meg stadionok helyett nem inkabb a szegenyeket kellene tamogatni? Mert azt irod, nyugaton ezt teszi az allam. A kisvasutbol es stadionokbol mifele haszna van az embereknek???
teuton
@Shikari: Analfabetacska! Megeröltetted magad a valaszaim olvasasaval? Miert nem nezel utana a MAGYAR adatoknak??? Arra pedig mi a valaszod, hogy a demokraciakban keveseb ember fagy meg es evekkel magasabb az atlageletkor??? Erdekes modon csak a demokraciakban, a diktaturakkal ellentetben... A nacizassal meg igen rossz helyen kopogtatsz, inkabb a tükörbe beszelsz...
quadrocopter
@Shikari: Kakis a szád, csicska! A sok nyalástól!
tudode
Annál műveltebb, tájékozottabb, pl. Rétvári Bence államtitkár, hogy ne tudná azt, hogy
.
- a Bajnai kormány a VILÁGVÁLSÁG miatt kényszerült "elvenni" ideiglenesen a 13. havi bért, és nyugdíjat azzal, ha a gazdaság helyzete megengedi, VISSZAKAPJÁK az EGYETEMLEGESEN FELELŐS bármely kormánytól,
.
- ami elfogadhatatlan, szemétség Orbán sumákban, ahelyett, hogy "VISSZAADTA" volna, SUMÁKBAN ELVETTE azt, amit vissza kellett volna adnia!!!
.
Íme:
.
----- Orbán Viktor őszödi beszéde a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU
.
Ezen kívül tudják EZEK, hogy kit SZOLGÁLNAK a NÉP HELYETT???
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
Vajon mostanában HOL RÖHÖGIK KI a társadalmat ezzel a SOROS őrületükkel, elterelve Ali baba és ki tudja HÁNY RABLÓJÁRÓL a figyelmet!!!
.
Aki OCSÚ/ÚTSZÉLIEK KÖZÉ KEVEREDIK, megeszik a disznók!!!
Pálinkás Pál
Shikari egy gyengeelméjű román provokátor...orbán segglyukából!!!felesleges tőle bármit kérdeznetek,mert ha le is van írva papírra amit mondania kell,azt is nehezen betűzi!!!
quadrocopter
@Shikari: Gyenge penge, csicska! Szedd össze magad, legyen némi .értelmes kinézeted!
Aki mocskos bűnözőket pártol, az maga is mocskos bűnöző!
quadrocopter
@Shikari: Egy lábtörlő soha nem oszt lapot., majd megtanulod!
desiro
@Shikari: De a rizsa csökkentést igen és a tűzifa ára, nem hogy nem csökkent, éppen ellenkezőleg drasztikusan emelkedett. Ha néha kihúznád a fejed a geci seggéből talán látnád te is.
teuton
@Shikari: Ekkora baromsagot meg egy altalanos iskolas, aki mar összeadni-kivonni tud sem vesz be, amit irsz! Minel többet kell fogyasztani, hogy többet lehessen megtakaritani, ez a rezsicsökkentes... Hat ehhez nem kell mar semmi kommentar... Te nem csak analfabeta vagy, hanem a szamokat sem ismered! Nem szegyenlik magukat a rokonaid/ismeröseid ennyi baromsag miatt? Azt mar meg sem emlitem, hogy ha valakinek kalyhaja van, arra nem kell semmit fietni alapdijat es bekötest, de a gazra igen! Tehat ha nincs penze valakinek tüzifara sem, honnan lenne a gazvezetekre es az alapdijra??? Ja, te ezt nem tudhatod, mert barlangban laksz...
bencemacska
@Shikari: ma, 14:02
Javaslom a hideg vizes borogatást a fejedre!
kokopelli
@teuton: Hagy már ezt az Orbánnyalonc f@ßt! Fingja nincs más országokról,de azért összehasonlít! Erre kapja a lóvét,oszt annyi! Még soha nem írta,hogy nem tudom,mert..!
Arról nem is lehet szó,hogy Orbánnnak fingja sincs a politikák különböző szektorairól,
de elmagyarázzák a nyaloncai,hogy a többiek jönnek szemben a forgalommal!
@bencemacska: Hidegborogatás?..hibernálás! ;-)
bencemacska
@Shikari: ma, 14:48
Én meg többre értékelem,mint a bogyókat!
kokopelli
@teuton: .."nem az Orbán találta fel a hideget,de az észt sem,és a használatát
pláne nem! Az a jó vezető,aki a legjobbakat veszi maga köré! Mivel a dádé dönt
mindig,el tudom képzelni a legjobbakat körülötte,a "Schikane" hazug szóvivővel,
aki 1000-ért ßopik, nyal és gombot varr!
bencemacska
@kokopelli: ma, 15
Mit is lehet OV-ről megállapítani?
Az államférfi az ország, de legalább pártja legjobb SZAKEMBEREIVEL veszi körül magát, diktátor meg olyanokkal, akiket az orruknál fogva vezethet, és még hálásak is érte!
Mindenki szabadon dönt, hogy melyik kategóriába teszi OV-t.
kokopelli
@teuton: ..és az általánosban tanítják az "ik-es" igét is! Azt észt osztogató
orbánnyalonc még nem ismeri!..lehet,hogy határon túli bérkommentelő?
Igaz a "szoptató" gazdája sem ismeri! ("nem foglalkozoK üzlettel") ;--))))
teuton
@Shikari: Idiota! "A

@Shikari: Jol figyel ide te taho, mert 1x irom csak le! "Aki nem akar dolgozni, az fagyjon meg!" irod. Na te egy nagy idiota vagy! Szolidaritasrol hallottal mar? Biztositasrol? Szocialis tarsadalomrol? Segitsegröl? EMBERSEGRÖL? Szerintem te nem magyar vagy, mert ezek a magyar szavak es fogalmak teljesen ismeretlenek szamodra... Ja, es EMBER sem igen vagy!
Pálinkafőző Rézüst
1 szívlapát sokat javítana ennek a Bencusnak a hozzáállásán...
Sámannus
@Shikari: Azért a miniszterelnök veje falopós traktorral fotózkodott, már ideje lenne őt is kibaszni az utcára, több oldalról is megérdemelné az általad óhajtott szigort. Ha szerinted ez nem jogos, csak azt mond meg miért vagy vele puhább?
iluminati
@Shikari: Csak, hogy megértsd...Néhán éve megállított egy hajléktalan,látta hogy kaját vettem és kért tőlem. Nem pénz kellet neki hanem élelem... Jó modorú fiatal volt és beszélgettem vele,... " amit a csúti g@ény nem tesz meg"... Munkáról beszéltünk, elmondta amióta hajléktalan nem kap munkát...amint megtudják,hogy szállásra van bejelenkezve , ott meg is akad munkáltató...
Azt,hogy miért jutott idáig??? Meg kellene vizsgálni a törvényeket...és nem büncselekmény miatt jutott el ide...
kokopelli
@teuton: ...biztos azért fagynak meg,mert a tele mélyhűtőt és a hűtő ajtaját
elfelejtik,vagy a bőséges élelmiszertartalék miatt nem tudják becsukni!Az idő
meg kicsit hosszú,ameddig az árokszéléről igéretükhöz méltóan a fideszf@ß-
ok elhozzák őket!!
iluminati
@Shikari: Tény és való vannak olyanok is akik nem vagy nem tudnak önálóan munkát keresni...értelmi vagy egyébb okok miatt...
Nem mindenkinek adatik meg az mint önnek, hogy puccos életmódot éljen...Annak ellenére hogy az IQ szintje magasabb...
Van elég tőrténetem az olyan gőgös vezetőkről, vállalkozókról miként használnak ki embereket...és azt hiszi magáról magas az inteligenciája...Vagy esetleg egy sikeres vállalkozót hogyan tudnak a sárga főldbe döngölni a korupcióval...Magam is látom ki az aki munkát kerüli...és ki az aki dolgozik..
Sámannus
@Shikari: igen, és éppen ez a lényeg. Egy traktor amivel loptak és akik vezették. Ezt csak egy idiótákkal teli országban lehet elsumákolni.
Rockxy
Minden felnőtt ember felelős a saját életéért, minden vonatkozásban.
maszk
11:38-as írásod alapján, te egy undorító féreg vagy.

Ennek ellenére te egy büszke magyar nagyon keresztény tartod magad.
Az, hogy egy honfitársad iránt nem mutattál semmi empátiát (Magyarország nem a lehetőségek hazája, hanem az ellehetetlenülésé), az sem nem magyar, sem nem keresztényi.
Veled is csak többen vagyunk, baszd meg!

És téged, meg a fajtádat is szeretnem kéne, mint ellenségemet - ez Isten parancsa.
De nem bírlak szeretni!!!
Sajnálom, Isten ellen vétkezem ezzel, de téged, meg a fajtádat nem bírom szeretni - értetek imádkozni meg főleg nem bírok!

Sajnálom, de ha ezt tenném hazudnom kéne, és én inkább nem akarok hazudni - soha senkinek!
teuton
@Shikari: Primitiv vagy, ezt mar tudtuk eddig is, de ne verdd ezt ilyen nagy dobra, mert nem nevetseges, hanem szanalmas vagy a primitivsegeddel! Es ahogy elnezem, a sertegetesen, mocskolodason es kötözködesen kivül masra nem is telik töled. Ezert a nepszerüseged itt nulla! Erre vagy büszke MAGYAR? A magyarsag szegyene az ilyen!
teuton
@Shikari: Primitiv! Elöbb tanulj meg HELYESEN magyarul fogalmazni es irni! Aztan talan felveheted a magyar allampolgarsagot mint migrancs!
kukac50
Az összes politikust azzal büntetném,hogy közmunkabért kapjanak, vagy kis nyugdíjat vidéki kis faluban egyszerű körülmények között,a mai közmunkások legyenek a főnökök.
A Fideszes polgármesterekre is vonatkozna amelyik embertelen a szegényekkel szemben.
1 bőrönd ruhát vihetnének magukkal politikusaink!
teuton
@Shikari: Primitivkem! Meg mindig csak a mocskolodasra futja trollkodasbol es a forditoprogrammal? Talan 1 szo a cikkhez? Tanulj meg magyarul te DISZMAGYAR!
magyarbakancs
Nem tudom Rétvári úr itt él-e?
Mert a feltett kérdésre nem tud válaszolni.Ez Fidesz betegség?
Meg az arrogancia és a lenézés, más embert ez felvételi kritérium a Fidesznél?
Vagy nagyot hall,vagy szellemileg nem tudja felfogni a kérdést?
Az adott válasz egy semmitmondó bakelit lemezszerű amin megakadt a tű és mindig ugyan azt kántálja.
teuton
@Shikari: Primitivkem! A mocskolodo kommenteken kivül ismersz mas betüket is? Esetleg szamokat? akkor nezz utana, hany lajkot kapsz! De elöbb mindenkeppen tanulj meg magyarul es a szavak-fogalmak ertelmenek nezz majd utana a szotarban. Kezdheted a MAGYAR szonal! A "kultura"-ig sosem fogsz eljutni...Nagyon a nivom alatt vagy. valahol ugy a beka segge környeken. A mocskolodas, eröszak, fenyegetes mindigis az agyatlan primitivek "fegyvere" volt, mert masra nem telik tölük...
teuton
@Shikari: Primitivkem! Meg mindig nem jutottal el a szavak ertelmezeseig? Azert nem fizetnek? Szanalmas vagy az allandio mocskolodasoddal, de primitiveket nem szanok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.