A Nézőpont Intézet készített egy alkalmazást, amelynek segítségével megtudhatjuk, hogy melyik párt áll hozzánk a legközelebb.

A Nézőpont Intézet kutatási igazgatója az InfoRádiónak elmondta, hogy a partkereso.hu oldalon 32 kérdésre kell válaszolni, gazdaság, társadalom, állam és nemzet, illetve bevándorlás témakörében.

Címlapkép: MTI Fotó/Bruzák Noémi

(Infostart)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ha nem írták volna ki ,akkoris rájöttem volna hogy valami fideszcsürhe kreálta...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Majd pont egy fideszes cégtől várom el, hogy megmondja milyen párt való nekem. Szkeptikus vagyok a dolog objektivitását tekintve.
Borsodi
@cikicakk55: Ez így van ahogy irod,csak abban tévedsz,hogy a kutyapárt leválthatja Orbánt Nem össze vissza kell szavazni mondva csinált pártokra,hanem arra aki a legesélyesebb az pedig a jobbik,de szerintem neki is koalícióra kell lépni valamelyik párttal. talán Lmp. különben marad a fidesz!
Hellcat
@Borsodi: Ezzel egyet tudok érteni :) Csak úgy lehet megbuktatni ezt a gecit ha elmegyünk szavazni...sajnos a részvételi arányok botrányosan rosszak viszont.
cikicakk55
@Borsodi: Pont azt írtam,hogy a kétfarkú nem akar kormányra kerülni. Azoknal javaslom,hogy rájuk szavazzanak,akik nem akarna elmenni szavazni,mert nem tudják ki lenne jobb a FideSSnél.( szerintem náluk bár ki). Viszont csak akkor van esély a leváltásukra,ha a bizonytalanok is szavaznak. Én 62 éves vagyok. Fél életem a Kádár rendszerben éltem le. Sokkal boldogabb és nyugodtabb életünk volt. Az elmúlt 28 évben megtapasztaltam a különböző pártok felfogását. Már nem tudok hinni egyiknek sem. Annyi tudok tenni,hogy elmegyek szavazni,de a kétfarkura. Majd a nálam okosabbak döntenek. Lényeg,hogy egy szavazattal több Orbánék ellen. Nem csak az a lényeg,hogy mennyien szavaznak rá,hanem az is mennyien nem rá.
Borsodi
@Hellcat: Minden képen el kell menni,összefogva meggondoltan a legesélyesebbre kell szavazni,különben az agyhalott pénzünkön élősködők tábora marad.És az eddig rabszolga ként élő Borsodiak menekültek lehetnek a saját országukban.Mert ami Ózd és térségében van a cigányok miatt, Somsály gettó,Csikágó Putnok Ózd fekete város Sajóvelezden elvétve van fehér ember ezeken a helyeken az embereknek nincs nyugalmuk nem foci pályákra kerékpár út uszodára van szükség rendőrségre, nem autókat nőket bámuló beszariakra akiket a cigány elzavar.Jól megfizettet magyar Rendőrökre akiket véd a törvény! Halálbüntetés visszaállítása aki ez ellen van költözzön a családjával erre a környékre.
evacica
Mi köze hozzá! Nyalja az Orbán hátsóját! Egészségére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.