Tizennyolc vidéki nagyvárosban található, a Spar Magyarország Kft. által bérelt ingatlant vásárol a Mészáros Lőrinc-féle cégbirodalomhoz tartozó Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. az Erste Alapkezelőtől. A tranzakció teljes értéke 4,5 milliárd forint – közölte a felvásárlást végző cég. Az eladó az Erste Alapkezelő két alapja, az Erste Ingatlan Befektetési Alap, valamint az Erste Euro Ingatlan Befektetési Alap. A 18 vidéki nagyvárosban, üdülőhelyeken, megyeszékhelyeken, illetve Pest megyei településeken található áruházakat a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. hosszú távú szerződés alapján bérli. A Portfólió úgy tudja, hogy a bizniszt az Erste kezdeményezte, a Sparnak nem volt sok szerepe benne, és azért esett az Appeninnre a választás mint vevő, mert az ő ajánlatuk volt elfogadható. A tranzakcióval az Appeninn tulajdonába kerül több mint bruttó 18 ezer négyzetméternyi kereskedelmi terület, továbbá a felépítményekhez tartozó összesen közel 80 ezer négyzetméternyi telek és...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ajha ma'n! Oszt mer nem a CBA-ra kapott ra, mint a gyongytyuk a takonyra?
quadrocopter
Nem kell a mese, a Genyó szerezte meg, Analfa Béla hülye hozzá!
karma1
Ajha ma'n! Oszt mer nem a CBA-ra kapott ra, mint a gyongytyuk a takonyra?
karma1
Azer ezek a mocskos multik csak tudnak valamit,...:o))) A Spar volt Velencefurdon a legjobb bolt, ahova szerettunk jarni bevasarolni,... Hat most majd eloterbe kerul az Aldi meg a Lidl ott is... AMig ez a strandszatyorszemu ra nem teszi arra is a disznoszaros mancsat orban parancsara.
relatív
Ha a ' kisgömböc ' elkezdi a bekebelezést, csak a mese szerint következhet be a vég.

Hogy ez mikor következik be, és ugyanolyan véget ér ( remélhetjük ) az várható !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.