Bevándorlás ügyében az ország érdekeivel szemben foglalnak állást az ellenzéki pártok: lebontanák a határzárat és jóváhagynák a betelepítési programot – emelte ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Dömötör Csaba szerint ezt igazolja, hogy az ellenzéki politikusok Brüsszelben mindent megszavaztak, ami a bevándorlást elősegíti. A kormány viszont a határok védelmére összpontosít – tette hozzá.

Az államtitkár az elmúlt évek kormányzati eredményei közül kiemelte, hogy az egészségügyben is folyamatos fejlesztési programok vannak folyamatban, több száz helyen újultak, újulnak meg a kórházak és rendelőintézetek.

Dömötör Csaba hangsúlyozta azt is, hogy az ország gazdaságilag sokkal függetlenebb, mint 2010-ben volt. Ha pedig nagyobb az ország gazdasági függetlensége, nagyobb eséllyel hozhat olyan döntéseket, amelyek minden magyar család életét segítik, mint például a családi adókedvezmény, illetve támogatások – jegyezte meg.

A Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Dömötör Csaba kitért arra is, a kormány gazdasági döntéseiben fontos szempont, hogy a stratégiai iparágakban meghatározó legyen a magyar tulajdon aránya. Példaként említette, hogy ez az arány a médiában és a bankszektorban is korábban alacsony volt, most már viszont mindkét szektorban 50 százalék fölötti. Emellett az energiaszektorban is sikerült fontos "hídfőállásokat" visszaszerezni, ennek nyomán tudták például csökkenteni a rezsit – fejtette ki.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
A határzárat sem bontaná le senki, de ez a szerencsétlen sem nem olvas, sem nem hall!!! Majd a rácsmögött lesz gondolkodni valója??!!!
Hellcat
Az a baj csak ezzel, hogy a fideszen kívül SENKI nem telepített be migránst magyarországra...
rohács1926
Tolvajt kiált a tolvaj!
Azt hazudja, hogy harcol a betelepítés ellen, közben tömegével engedi be őket; 21 ezret letelepedési kötvénnyel, 3,5 ezret egyéb úton.
Ennyi bevándorlót egyetlen más párt sem engedne be és feltételezem ilyen gátlástalanul egyik sem hazudna.
De tudjuk: a kettős beszéd; nem az a fontos amit mondok, hanem amit teszek; pávatánc...
Had butuljon a magyar!
desiro
KI EZ A DÖMÖTÖR NETÁN A DÖRMÖGŐ. Netán ő az ügyeletes hülye?
cikicakk55
Ezt a cikket sem olvasom el,mert már a csapból is a FideSS hülyesége folyik. Az ellenzék meg szintén a hülyeségétől duzzad.Egy másik cikknél is reagáltam már,hogy mi a francért arról regél az ellenzék,hogy mit tesznek ha nyernek! Miért nem azt teszik,amivel nyerhetnének is,mert egyenlőre azzal amit csinálnak teljesen esélytelen bár melyik párt is legyűrni a FideSS korrupt választási törvényét.Csak is a szavazófülke maradt az utolsó esélynek.Arról kéne meggyőzni a bizonytalanokat,mert ők vannak túl sokan,hogy mekkora veszélyt jelent számukra,ha a FideSS marad. Ne ígérgessenek semmit,mert Ők is tudják,hogy üres államkasszát fognak átvenni,ha nyernek.Előbb valamit rakni kéne bele,ahhoz,hogy a sok ezt,azt, emelünk,és ezt azt helyre hozunkból legyen is valami. Egyenlőre azzal amit most csinálnak semmi esélyük. A népet a Fideessnek sikerült már 4 éve óta rettegésbe és gyűlölködésbe tartani.Sikerült elérniük,hogy a Magyarok már nem csak a Románokat, és az Ukránokat( ez jogos) gyűlölik,hanem már a saját szomszédaikat is,akik szintén Magyarok,csak másik ellenzéki pát tagjai,vagy szimpatizánsai. Sikerült a FideSSnek az aktív dolgozókat neki ugrasztani a " nyuggerek"-nek is,akik pedig semmiről nem tehetnek..Már a Kádár korszakban is a dolgozók tartották el a nyugdíjasokat,csak akkor a maradékból könnyedén meglehetett élni.
namihami
Vajon ezeket a Fidesz tenyészti vagy hosszas kutatással keresi országszerte? Egyik se tűnik könnyű feladatnak.
Zeta
Vajon mért pont az ellenkezőjét mondják a másik oldalon?
Úgy gondolják fideszék, hogy mindenki a királyi tv híradásait nézi?
Lepényleső
Dömötör a wc-t öblíti,nem a hülyeséget teríti. Esetleg ez csabai,s ő ezt szokta tenni?
kukac50
Dömötör Csaba nem tud gondolkodni!Ha tudna nem beszélne így!
quadrocopter
Az mikor jön, hogy a gonosz ellenzékiek hétvégeken gyerekeket sütnek - he, csicska?
Nessy
Se hall, se lát Dömötör, buta volt, mint hat ökör!
Hol hallottad, hogy az ellenzék kerítést bontana? A kordonbontás a főnököd privilégiuma!
Legalább néha olvasnád el az ellenzéki programokat!
Vagy neked csak pár szó: Migráncs, Unió, Ensz,Soros marad meg a buksidban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.