Az embercsempészet igazi iparág, amelyben sok a pénz – hangsúlyozta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Kormányszóvivő: Magyarország nem akar bevándorlóországgá válni
Fotó: MTI

Kovács Zoltán azt mondta, az embercsempészek tudatosan megragadnak minden eszközt azért, hogy segítsék a migránsok bejutását az Európai Unióba.

Példaként említette az okostelefonos alkalmazásokat, az ingyenes wifit és egy útbaigazító "könyvecskéről" is beszélt.

A kabinet feladata ezzel szemben, hogy minden kiskaput bezárjon az illegális bevándorlás előtt – jelentette ki.

A kormányszóvivő úgy fogalmazott, hogy a kvóta ésszerű reakció bizonyos nyugat-európai államok részéről, amelyek a migráció célállomásai.

Magyarország azonban elutasítja a kvótát, nem akar bevándorlóországgá válni – közölte.

Kovács Zoltán szerint a visegrádi négyek (Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia) olyan magot képeznek az EU-ban, amelyre lehet támaszkodni.

Minél több szövetségest szereznek azonban a magyarok, annál jobb – tette hozzá.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
"Az embercsempészet igazi iparág, amelyben sok a pénz" Hát még a közvilágításban igaz???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Magyarország ha akarna sem válhatna bevándorlóországgá ugyanis úgy kirabolták és leszegényítették Orbánék, hogy innen még a magyarok is elmenekülnek a migránsbefogadó nyugati országokba.
Lepényleső
Én a bánságban nem szeretnék,mégis nyögöm,mit tehetnék? Nincsen adófizetőm mely birka
nemzedék,kussol akkor is, ha elvették mindenét.
csipetke
A büdös életben se fogom megérteni,hogy miért nyomatják ezt az idióta rizsát,hogy M.o. nem akar bevándorlóországgá válni.Hát hol élnek ezek?A mieink is elhúztak,a migráncs is max.1 napot marad,ezalatt rájön,hogy ez minden,csak nem élhető hely,és továbbáll.Már eleve nem úgy jönnek ide,hogy maradni akarnak,hiszen M.o.-nak a legrosszabb a híre az EU-ban.
Hellcat
"Az embercsempészet igazi iparág, amelyben sok a pénz" Hát még a közvilágításban igaz???
Nessy
@Hellcat: Azért a kötvény biznisz sem volt ráfizetéses azoknak, akik beszedték a dohányt, majd csak nekünk lesz a visszafizetés.
Tudom, hogy gorombán hangzik, de a kimenő magyarok is "migránsok". Ugyanis az "emigráció" azt jelenti, hogy valahonnan valahova elköltözni, eltávozni. Csak nálunk lett belőle szitokszó.
Zeta
Ez így van! Csak TI hazudtok mellé jó nagyokat! Azokkal mi van , akiknek megadtátok az oltalmi státust? Az Afrikában, Ázsiában hírdetett, letelepedési kötvényesekről nem beszélve ! Vajon milyen eredményt hozna , egy átvilágítás , az eddig megadott kötvények tulajdonosai között? Hányan lennének , akinek vaj van a füle mögött, akik valamilyen szinten köthetőek a terrorizmushoz,pl: Pharron! A miniszterelnök és veje kedvence.
human
Nemrég még az ügyészségnek nem volt baja patkány és ürülék fogyasztásával legalábbis egy kis gyerek esetében.

"A rágcsáló -, és ürülék-, és rovarevés kapcsán – az eredeti vád szerint ezzel etették a gyerekeket, csakhogy ezek a dolgok a vádbeszédben már nem is szerepeltek. mégpedig elképesztő indokkal: egyes keleti népek gasztronómiájában elfogadott a bogarak és rágcsálók - megfelelő hőkezelés utáni – élelmiszerként való fogyasztása."

Még a bírót is felháborította az ügyészség indoklása.
desiro
Igazad van zolika, iparággá fejlesztettétek a kötvény bizniszt.
De egyébként meg hülye vagy mint a gazdád.
nevemnick
Európa második legkorruptabb országában miért is maradna itt a migráncs?
Tudják, hogy itt nem sok babér teremne nekik...
quadrocopter
Aha, meg még a "nemzethy bevándoroltatási kötvény" ilyen szorgalmazó húzás!
Ja és hun van az 1000 kopt kereszutény és az 1300 kituggyakicsodák?
Hellcat
@Nessy: Mikor jöttek a menekültek akkor a fidesz azt kiabálta, hogy Gazdasági Bevándorlók! Minden értelmes ember mondta hogy menekültek...aztán a fidesz rájött, hogy az általuk elüldözött fiatalok is Gazdasági Bevándorlók + a kötvényes befogadottak is akkor migránsok lettek...majd mikor lebukott a fidesz, hogy bizony bizony befogadta a migránsokat akkor a befogadott migránsok meg megint hirtelen újra menekültek lettek...kibaszott átlátszó és undorító...ahogy az ELIOS ügyet is két éve masszív hazudozás övezi úgy ezt is...Mikor a gyures az öszödi beszédben elejtette egy hasonló mondatot...hogy végighazudták az elmúlt két évet...akkor bizony lángolt Budapest...most nincs semmi...gyakorlatilag az ELIOS ügyben az OLAF egy maffiahálózatot buktatott le ezek meg annyit mondtak rá, hogy beleszólnak a választásokba...NINCS itt következménye semminek ha fideszes vagy.
kokopelli
@Hellcat: ...eccerű!Még ahhoz is hülyék,hogy a mocskos szellemi hulladékaikat
egymás között koordinálják!Igaz a közmondás:".a hülyék még hazudni sem tudnak
következetesn!" Ennyit a narancsszínűre fetett barmokról!
U.i.: "..következetesen elvtársak,következetesen!"
lusta
Apropó. Menekültek. Ez a szerencsétlen Soros-bérenc barcikai rém tudja egyáltalán kik is azok a a jászok, kunok és hogy kerültek kis hazánkba?
kokopelli
@Hellcat:...és ha az imigránsokkal dolgoztatna a ELIOS,akkor a vej akár még
gazdasági "akármilyen" díjra is pályázhatna! ...lekörözné a füstös apóst!? ;-)
maszk
Pedig már régóta az, és 25 év alatt megduplázódott a számuk. Ha a következő 25 évben megint megduplázódik, már a lakosság 20%-át teszik ki.
És hát - ha tetszik, ha nem,ha jól hangzik, ha nem - mindenki tudja, hogy a nagy részükkel csak a baj van, pl nem dolgoznak, nem adóznak, segélyen élnek, vagy éppen bűnözök, és emiatt jelentős kár éri az országot.
Nyilvánvaló, hogy cigánynak lenni egy ördögi kör, és nehéz kitörni (főleg úgy, hogy sokszor a saját családja nem engedi, húzza vissza azt, aki másra, többre vágyik) de sok egyéni példa mutatja, hogy nem lehetetlen.
De a kormány ezt is elszúrja, amikor a roma félzárkóztatásra adott pénzt egy tolvajnak (?!) adja, utána még mosdatja is a szerecsent, majd újra a tolvajra bízza a pénzt. ("Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem!")
Persze ez egy összetett probléma, de egy kormánynak pont az a dolga, hogy kormányozzon, vagyis megoldja egy ország problémáit.

Sajnos a a nyilvánvalóbbnál is nyilvánvalóbb, hogy Mo-on nem kormányzás folyik a köz érdekében, hanem hatalomépítés, hatalom megtartás az egyéni érdekek szerint.
Az, hogy fergeteges kommunikációval még a csillagokat is lehozzák az égről, és/vagy a sajtot is kidumálják az emberek szájából, és hogy ennek bedőlnek, az már viszont az állampolgár sara.

mno.hu/belfold/negyed-evszazad-alatt-megduplazodott-a-magyarorszagon-elo-romak-szama-2449065?utm_source=feed&utm_medium=rss
magyarbakancs
Eddig csak a Fidesz hozott be, ide bevándorlókat nem?
magyarbakancs
2016-ban meg Európa legnagyobb mecsetét építette volna meg Orbán.
Főleg az után mikkor végig nyalta az emirátus országainak vezetőinek a hátsóját.
papa.49
Szőrösszar szépen sorban nevezd meg a itthoni főnököket akik érdekeltek az ügyben, kezdheted a legfelsőbb szinten !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.