A Fidesz ismét arra szólítja fel Hadházy Ákost, az LMP társelnökét, hogy távozzon a közéletből – közölte a Fidesz-frakció szóvivője a közmédiával szerdán.

Halász János azt mondta: Hadházy Ákos kedden "újabb hazugságokba bonyolódott azért, hogy leplezze embertelenségét, amivel nyugdíjas szomszédja életét megnyomorította".

Hozzátette: a napokban kiderült, hogy Hadházy Ákos az elmúlt években minden eszközzel megpróbálta megszerezni idős szomszédja társasházi lakását, az LMP-s politikus semmitől sem riadt vissza annak érdekében, hogy "kisemmizze a nyugdíjast".

Elzáratta a vizét, letiltatta a nyugdíja egy részét, 20 ezer forintot vonatott le a beteg férfi 70 ezer forintos nyugdíjából, miközben ő maga 20 milliót költött luxushobbijára, a magánrepülőgép-vezetésre

- sorolta Halász János.

Közölte: az idős ember végül kórházba került és a napokban elhunyt. A Fidesz-frakció szóvivője kiemelte: az idős férfi lánya megerősítette, hogy az LMP-s képviselő folyamatosan "sanyargatta" az apját a lakás megszerzése érdekében.

Hadházy Ákos az anyagi haszon reményében "különös kegyetlenséggel járt el" egy idős emberrel szemben. Ez embertelenség, ezért Hadházy Ákosnak távoznia kell a közéletből" – fogalmazott.

Fidesz: Hadházy távozzon a közéletből!

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Hadházy Ákos közben ma azt mondta, minden sajtótermék ellen feljelentést tesz, amely összefüggésbe hozza őt szomszédja halálával

Szerinte azért kérdezik őt erről, mert leleplezte a miniszterelnök vejét, hogyan keresett 3 milliárd forintot az Elios-ügyön.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Fidesz:" Hadházy távozzon a közéletből". Mi van? Miért Hadházy távozzon a közéletből? Azért mert ti loptátok/lopattátok el a táskáját a magánirataival (nem mellesleg nem állampénzen szerezte meg a pilóta képesítést,amiről a repülési naplót elcsórtátok) és amit aztán a szennymédia lapotok le is hozott, amolyan ultrasilány kampányfogásként? Ti távozzatok a közéletből,o. viktorral, k. lajossal és a többi cosa-nostrással együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Hadházy,Juhász Szél B, Vona,Gyurcsány távozzanak,hogy a fidesz lophasson zavartalanul.Esetleg nem jobb lenne ha Orbán távozna a segédjeivel!

www.youtube.com/watch?v=F1BLDkDsfxg
bence
K...a szar ügy mi ? Kideríti rólatok az igazságot ! Hát ne lopjatok , hogy rohadnátok meg , aztán nem lesz miért óbégatnotok ! Szállnátok már magatokba ! Csak erre ti ! képtelenek vagytok !
Desischado
@quadrocopter: "Vonyítanak a kutyák, mert Hadházy doktor kimutatta bennük a veszettséget!"
Ezzel minden meg van mondva. Czeglédy Csabának is ezért kell a börtönben ülnie. Az mikor fordul már elő, hogy a vejkót, matolcsyt, rogánt, farkas flórit, és mindenekelőtt a dádét csukják már végre le?! Na, mikor?! Erről vartyogjatok, a nyomorult jó isteneteket!
Pálinkás Pál
Fideszmarhák...nem látom itt hogy teliszájjal pofáznátok hogy kupaklalának nincs helye a közéletben!!!Nem baj,élvezzétek ki még ezt a 3 hetet,remélem utána súlyos börtönévek következnek!!
Zeta
Mért is kellene távoznia?- mert tulságosan sok ügyet megszellőztet leleplez?
Cegledy mért ül börtönbe ? Sokst tud? Útban van Kósa haveri körének? Rá akarják tenni a kezüket Ceglédy vállalkozásai által elfoglalt területre?
Mert amivel kijöttek az gyenge !
Hány ember halt meg az utcán, hány ember halt meg múltévben , mert nem kaptak megfelelő orvosi ellátást? Vagy lett öngyilkos a deviza megoldásotok kapcsán? Ha már halálesetekről beszélünk! Egy országot tettetek tönkre.
terlasz
Nagyon gyenge próbálkozás ez egy ember lejáratására. Főleg akkor, ha erkölcsi nullák teszik ezt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.