A Fidesz ismét arra szólítja fel Hadházy Ákost, az LMP társelnökét, hogy távozzon a közéletből – közölte a Fidesz-frakció szóvivője a közmédiával szerdán.

Halász János azt mondta: Hadházy Ákos kedden "újabb hazugságokba bonyolódott azért, hogy leplezze embertelenségét, amivel nyugdíjas szomszédja életét megnyomorította".

Hozzátette: a napokban kiderült, hogy Hadházy Ákos az elmúlt években minden eszközzel megpróbálta megszerezni idős szomszédja társasházi lakását, az LMP-s politikus semmitől sem riadt vissza annak érdekében, hogy "kisemmizze a nyugdíjast".

Elzáratta a vizét, letiltatta a nyugdíja egy részét, 20 ezer forintot vonatott le a beteg férfi 70 ezer forintos nyugdíjából, miközben ő maga 20 milliót költött luxushobbijára, a magánrepülőgép-vezetésre

- sorolta Halász János.

Közölte: az idős ember végül kórházba került és a napokban elhunyt. A Fidesz-frakció szóvivője kiemelte: az idős férfi lánya megerősítette, hogy az LMP-s képviselő folyamatosan "sanyargatta" az apját a lakás megszerzése érdekében.

Hadházy Ákos az anyagi haszon reményében "különös kegyetlenséggel járt el" egy idős emberrel szemben. Ez embertelenség, ezért Hadházy Ákosnak távoznia kell a közéletből" – fogalmazott.

Fidesz: Hadházy távozzon a közéletből!

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Hadházy Ákos közben ma azt mondta, minden sajtótermék ellen feljelentést tesz, amely összefüggésbe hozza őt szomszédja halálával

Szerinte azért kérdezik őt erről, mert leleplezte a miniszterelnök vejét, hogyan keresett 3 milliárd forintot az Elios-ügyön.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Fidesz:" Hadházy távozzon a közéletből". Mi van? Miért Hadházy távozzon a közéletből? Azért mert ti loptátok/lopattátok el a táskáját a magánirataival (nem mellesleg nem állampénzen szerezte meg a pilóta képesítést,amiről a repülési naplót elcsórtátok) és amit aztán a szennymédia lapotok le is hozott, amolyan ultrasilány kampányfogásként? Ti távozzatok a közéletből,o. viktorral, k. lajossal és a többi cosa-nostrással együtt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr frédikántor
halász jános? Aki egy nőt egy szórakozóhelyen az asztal mellett-alatt?
namihami
Forrás:: MTI Előadó:: Halász (a kiszhalász) János
Jaaaaaaaaa!!! Tisztul a kép.
Commenter
Fidesz:" Hadházy távozzon a közéletből". Mi van? Miért Hadházy távozzon a közéletből? Azért mert ti loptátok/lopattátok el a táskáját a magánirataival (nem mellesleg nem állampénzen szerezte meg a pilóta képesítést,amiről a repülési naplót elcsórtátok) és amit aztán a szennymédia lapotok le is hozott, amolyan ultrasilány kampányfogásként? Ti távozzatok a közéletből,o. viktorral, k. lajossal és a többi cosa-nostrással együtt.
simmering73
Benneteket kell eltakarítani a-z-ig, hogy írmagotok se maradjon a magyar politikában. Politikai haramiák, hazaárulók, nemzetrontók hordája.
tudode
Olyan vaskalapos "EZ" a "falusi gyerek", mint az apja!
.
Nem esik messze az ALMA A FÁJÁTÓL, mert a tulipánt lopó fiát agyba főbe verte, de az EGYÁLTALÁN nem tiszta forrásból, székházeladásból ELFOGADTA a bányát, amely ALAPJA LETT AZ ORBÁN KLÁN GAZDAGODÁSÁNAK!
.
Mi várható el EZEKTŐL a megélhetési, nyalom a szád KOFÁKTÓL, ha a 37 Fidesz alapítóból a legalja, átvitt értelemben, szívja az ország vérét!
.
Nem tűri a vezér a SZAKÉRTELMET, ő nem KORMÁNYFŐ, ő PÁRTTITKÁRKÉNT forgatja a KORMÁNYKEREKET! Ennek issza a levét pl. "egyszer volt, hol nem volt" fideszesként:
.
Hadházy, Illés Zoltán, Pokorni, Simicska, és sokan mások stb. stb.
Csaba László, Mellár Tamás, Ángyán József, stb. stb.
.
A VÉGVÁRI PARANCSNOK nem tűri a nála felkészültebbeket, és azokat, akik ÁTLÁTNAK a szitáján, és NINCS GYOMRUK EBBEN A MOCSOKBAN RÉSZT VENNI, mert tisztességüket, szakértelmüket többre becsülik, mint az ALKOTMÁNYOS PUCCSUKKAL járó mételyt!
cikicakk55
Aztán Halász és a többi tolvaj korrupt FideSS tag miért nem távozik a kormány éléről és a közéletből? nekik lehet lopni csalni hazudni,más párt meg egyből rúgja ki az emberét,mert Ők ezt mondják! Olyan gennyes fekélyek vagytok az ország testén,amelyek megölik az egész országot.nektek kéne már eltakarodnotok a jó k. életbe,valamelyik rácsos intézménybe. Na meg lehet vissza adogatni a 8 év alatt szétlopott közpénzt.
quadrocopter
Vonyítanak a kutyák, mert Hadházy doktor kimutatta bennük a veszettséget!

"Az LMP társelnöke kimutatta, a Kósa Lajost saját állítása szerint átverő nő szoros üzleti kapcsolatban áll Fiák Istvánnal, akitől Kósa Lajos felesége vett egy céget 6 millió forintért."

Sok pusszancs, szopógépek!
bakegya
Hadházy marad!-FALOPÓS PITYU VISZONT HÉT LAKAT ALÁ VALÓ SZIVÁNY az orbánpereputtyal együtt!!!
Borsodi
Hadházy,Juhász Szél B, Vona,Gyurcsány távozzanak,hogy a fidesz lophasson zavartalanul.Esetleg nem jobb lenne ha Orbán távozna a segédjeivel!

www.youtube.com/watch?v=F1BLDkDsfxg
bence
K...a szar ügy mi ? Kideríti rólatok az igazságot ! Hát ne lopjatok , hogy rohadnátok meg , aztán nem lesz miért óbégatnotok ! Szállnátok már magatokba ! Csak erre ti ! képtelenek vagytok !
Desischado
@quadrocopter: "Vonyítanak a kutyák, mert Hadházy doktor kimutatta bennük a veszettséget!"
Ezzel minden meg van mondva. Czeglédy Csabának is ezért kell a börtönben ülnie. Az mikor fordul már elő, hogy a vejkót, matolcsyt, rogánt, farkas flórit, és mindenekelőtt a dádét csukják már végre le?! Na, mikor?! Erről vartyogjatok, a nyomorult jó isteneteket!
Pálinkás Pál
Fideszmarhák...nem látom itt hogy teliszájjal pofáznátok hogy kupaklalának nincs helye a közéletben!!!Nem baj,élvezzétek ki még ezt a 3 hetet,remélem utána súlyos börtönévek következnek!!
Zeta
Mért is kellene távoznia?- mert tulságosan sok ügyet megszellőztet leleplez?
Cegledy mért ül börtönbe ? Sokst tud? Útban van Kósa haveri körének? Rá akarják tenni a kezüket Ceglédy vállalkozásai által elfoglalt területre?
Mert amivel kijöttek az gyenge !
Hány ember halt meg az utcán, hány ember halt meg múltévben , mert nem kaptak megfelelő orvosi ellátást? Vagy lett öngyilkos a deviza megoldásotok kapcsán? Ha már halálesetekről beszélünk! Egy országot tettetek tönkre.
terlasz
Nagyon gyenge próbálkozás ez egy ember lejáratására. Főleg akkor, ha erkölcsi nullák teszik ezt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.