A kommentelők is csak találgatnak. A Fb-oldalára feltöltött - nyilvános, bárki által hozzáférhető - kép alapján azonban egy biztos: Orbán Gáspár egy perzsa imaszőnyegre tett Korán előtt ül, fején egy kufival, imám fejfedővel miközben apja a muszlimokkal riogat. Most, hogy is van ez?Az alábbi képen szerintünk nincs semmi magyarázni való, a hitet nem kell magyarázni. Inkább Orbánnak kellene elmagyaráznia, hogy miért gyűlölködik és fanatizálja a magyar embereket.

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Na és,orbánzorbán református,de annyit járt katolikus misére ,hogy már az is lehetne(felesége mondta).Gyerekei szinte minden vallásra megvannak keresztelve,vitya néha díszzsidó.
"Rendes vallásos" emberek ők,csak ez a Gáspár gyerek ne szopatná az apját ennyire.
Vagy hülye,vagy nagyon ravasz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@nihil: nincs pokol? nemááá...ott van az összes haverom... az áldott jó nagymutterom szerint oda kerülök...
Perwool
@wagabund: "Jobb a Pokolban uralkodni, mint a Mennyben szolgálni."
/Milton/

Meg az ismerős is több.-:)
mackoka46
Gondolom neki is ki kell vennie a részét az ország kifosztásában.
nemkati
Nem kéne ezen a photoshoppolt képen ennyit rugózni. Mindenki tudja, hogy 0rbán Gáspár a Félegyházat vezeti (féleszűek házát?). Szomorú, hogy ahogy 0rbán hívei minden maszlagot bevesznek, az ellenzékiek ugyanolyanok.
Grafix69
Hát igen , az ember azt gondolná , hogy a papok nem változtatnak 5 percenként vallást , hitet . Mondjuk apuka nagyon érdekes ideológiával futkározik a nagyvilágban . Református,katolikus,zsidó,keresztény és még ki tudja mi. Igaz a gyermekei keresztnevei sem a véletlen játéka . Szerintem azért minden ő egyszerre ,hogy mindig tudjon sírni valamiért , vagy csak jellemtelenség nem tudom . Amikor üldözik a sok vallásból bármelyiket amit képvisel azonnal tud vertyogni , na most még a mohamedán miatt is:))) Persze majd később .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.