Az ünnepek alatt több délvidéki magyar kettős állampolgár is megkereste a delhir.info hírportált, hogy a délvidéki VMSZ fizetett aktivistái igen gyanús módon bánnak a levélszavazatokkal. Mint ismeretes, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) korábban bejelentette, hogy aktivistái járják majd Délvidéket, és segédkeznek az adatok kitöltésében, a szavazásban, valamint a levélszavazatokat is begyűjtik. Mivel a VMSZ nyíltan …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Erről beszélünk már mióta. Magyarországon nem lesznek szabad és tiszta választások. Orbánék tömeges csalásokra építették fel az új választási rendszert, amiben a győzelmük nem kétséges. Akárcsak Putyin illiberális államában dettó ugyanaz. Orbánt amúgy sem elég leváltani meg kell dönteni az aljas és velejéig romlott rendszerével együtt ehhez pedig a népnek joga van.
quadrocopter
Több, mint valószínű, hogy inden aljasságot végigpróbálnak,ha bukta van, akkor örökre bukta van a hordánban és ettől, retteg a Geci!
Mézike
Lesz ez még úgyabb is itthon a finisben 8-án.
GeoCravker
Valamint állítólag 1000+ € -t fizettek a frissen megtalált magyarságért, ha vki gyors tempoban magyar állampolgárrás avanzsált

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.