Magyarországon a 2018-as parlamenti választáson csalás történt. Megtévesztették a választókat. Nem létező veszéllyel keltettek pánikot, hogy szavazatukat Orbánra adják. Ezen kvül is számos gyanús körülmény is felmerül, ami nem zárja ki a közvetlen csalást, az eredmény meghamisítását sem. De ez soha nem fog kiderülni egy olyan országban, ahol a miniszterelnök gázszerelő barátja nevén százmilliárdokat lophat ki az államkasszából. Az megmagyarázhatatlan, hogy egy rekordrészvétel ne a változást akarókat segítse. Az is meglehetősen furcsa helyzet, amikor választáson dől el, hogy egy miniszterelnök a börtönbe megy vagy a királyi várba. Döbbenetes képek, amikor egy csaló úgy ünnepel egy győzelmet, mintha tiszta körülmények és egyenlő feltételeket között győzött volna. Amikor spiccesen nótázgatva egy illiberális vezér énekli a legnagyobb magyar liberális toborzóját, a Kossuth-nótát. Feje tetejére állított világ. Magyarország a 21. században odajutott, hogy egy falusi gázszerelő...

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
2018 a tömeges kivándorlások éve lesz kivéve ha Orbán le nem zárja a határokat. Innen már csak egy ugrás lesz a kemény diktatúra. A nyuggerek és a közmunkás agyhalottak fogják jó alaposan megszívni, mert nem lesz elegendő pénz így megfogják nyírbálni a nyugdíjakat is. Megérdemlik hisz ennyi agyhalott gecit aki rászavaz Orbánra még nem baszott a világ. A magyar nép kevés kivétellel totálisan lezüllött. Tisztelet a kivételeknek!

Ezt a választást elcsalták keményen: magyarul sem tudó ukránok tömegei, lefizetett agyhalott buta vidékiek és stb. Mindenki megérdemli és ott rohadjon meg ahol van amikor leszavaztak a fideSSre teljesen mindegy, hogy magyar vagy cigány vagy bármi más. Mindegyik rendkívül buta, agyhalott gazember egytől-egyig!

Bojkottálni kellett volna az összes pártnak az egész kibaszott csalásokra felépített választási rendszert Orbánékkal együtt! Még most sem ezt teszik pedig ezt kellene. Hagyják a a fideSSt csak csücsüljön ott egyedül a magyar parlamentben ezzel leglább ország-világ előtt egyértelművé válna, hogy Magyarországon egypártrendszer működik. Nem szabad Orbán bábparlementjébe beülni. Bűnözőkkel csak bűnözők működnek együtt. Becsületes, tisztességes pártok nem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
Hovátünt, az a 82.414 szavatat 18:30 és az úrnazárás között? Nem beszélve a még ténylesesen szavazók voksairól. Mért nem jöttek az eredmények 3 órán át? Pálfi Ilona magyarázkodása, bocs hazudozása, az átjelenkezök magaa számáról becsületében sérti a Szavazat Számláló Bizottságok minden tagját! Mi tiszességesen végeztük a munkánkat és szavazókörönként a szavazólapokban, szavazatokban, rontott szavazó lapok számában, érvénytelen szavazatokban, esetlegesen le nem adott szavazólapokban egyetlen eltés sem lehet. Márpedig itt a megjelentek száma csökkent, nem kicsit, nagyon. Ez pedig Orbánisztánon kívül képtelenség!
Nagy Mária
@Mirabilis: Az ilyen helyeken a legkönnyebb a szavazat hamisítás.
Sámannus
A oroszok kézi vezérléssel két választási rendszerrel machinálták az eredményt.
Kizárt, hogy ezek a geci csicskások megelégednének egy sima vereséggel.Nem engedik el s szabad rablás lehetőségét.
Nagy Mária
@Mirabilis: Ez pont így van, ahogy írod, de a csalások lehetősége is itt volt a nagyobb, éppen a tudatlanságuk miatt. Meggyőződésem az elektronikus csalás, ez már nemcsak összeesküvés elmélet.
“Az eredménybe az urnák lezárása után lehet a leginkább belenyúlni. Hiába is felügyelik a választások tisztáságát fizetett megfigyelők és civil önkéntesek valamelyik párt színében. Hiába is számlálják meg együtt a bedobott cédulákat a szavazókörökben, és vesznek fel jegyzőkönyvet. A papír alapú eredményt digitális formában kell rögzíteni. Ám, hogy ki viszi fel az adatot, és milyen adat kerül az adatbázisba, illetve a világhálóra, azt az adott szavazókör már nem látja. A csalás lehetősége egy évtizedek óta szavazókörben elnöklő megbízott szerint is ekkor a legnagyobb. Ha pedig ez így van, nem csupán a csodán fog múlni, április 9-e hétfőtől ki fogja vezetni az országot újabb 4 (vagy innentől kezdve akárhány) évig.
Madácsi Pali
@Mirabilis: ki kérem a magam és minden Szavazat Számláló Bizottsági tag nevében a gyanusítgatást! Itt nem csaltak szavazóköri szinten! Az összesített eredményeket hamisithatták meg.
Nessy
csak egy halk megjegyzést szeretnék tenni! Nem minden nyugdíjas agyhalott, nem minden nyugdíjas szavazott a fideszre! Az, hogy nem ellenzéki jelölt győzött nálunk, azért az LMP jelöltjének "tartozunk köszönettel".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.