Továbbra is mindent meg fognak tenni, azért, hogy senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés származása vagy vallási hovatartozása miatt - írják.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Azért uszítanak a migránsok ellen ugye?
Nessy
@Hellcat: Meg a nem rájuk szavazók ellen,.
Eriksson
@Hellcat: Olvasd el a cikket, a holokauszt emléknapjával kapcsolatos.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Szerintem, a címet adó szerint az a meglepő, hogy Orbán "migráns" elleni kampányát úgy állítja be, mintha az a zsidók miatt volna szükséges. Pedig ez Orbánnál nem meglepő, ezt a gondolatot már máskor is beleszőtte beszédébe. Hátha megijednek, de Orbánnak hála, mert ő megvédi őket.

A cikk azt rosszul írja, hogy "Ezen a napon, 1944. április 16-án kezdődött meg Kárpátalján a zsidók gettókba zárása, majd deportálása." A gettóba zárás egész Magyarországon akkor kezdődött.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Ezt a bejegyzést Hellcat migránsozó 13:01-es hsz-ához írtam.
Csak a pontosítás kedvéért: ha jól emlékszem Orbán amióta a köztudatban van, mindig is védte a zsidókat, nem új keletű ez nála.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Miért is kellett őket védenie?
Eladott Ország
"Heisler András a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége elnöke levélben fordult Lezsák Sándorhoz, a Magyar Országgyűlés alelnökéhez, amiatt, hogy a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének tagjai Január 27-én Szentmise keretében emlékeznek a 150 éve született vitéz nagybányai Horthy Miklós néhai kormányzónkra”. Mindezt a Holokauszt Nemzetközi Emléknapján megtenni, minden magyar áldozat emlékének megtiprása.
Gömbösgyula szobrot nem avattok? Imérdy az egy senki? Mi a fasz van ebben az országban , hogy minden tetves gazember , háborús bűnös , népirtó tetű dicsfényben tűnik fel? Persze tudom én azt jól , hogy hogy mindenki a saját érdeklődési körében választ példaképet. Csak úgy megsúgom hogy az imádott horthysta időkben az a "csuthy" félszerzet is csak vásári tárca tolvaj lehetett volna, amíg fel nem kötik. Az, ami Magyarországon, nagy hangon jobboldalinak és kereszténynek hirdette magát az mindig maga volt az elmebaj.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Ha nem tudod, akkor érthető a szemellenző.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Csak nem azért vették fel szemellenzőt?
Eriksson
@CsipkeRózsa: ...és ha nincs mitől védenie, akkor nem is tudom miről beszélsz.
Utána kellene nézned, mi folyik tőlünk nyugatabbra, ahol már rendszerszintű az antiszemitizmus az egyre szaporodó más vallásúak miatt.
namihami
Ha az Orbán (és a Fidesz) közleményt ad ki, hogy a zsidó honfitársainknak nem kell félni vagy egyéb hátrányoktól tartani, akkor , csak tanács, de kezdhetnek csomagolni. Mintha valahol már lett volna valami hasonló.
Hellcat
@Eriksson: "A Fidesz-kormány továbbra is mindent meg fog tenni azért, hogy senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés származása vagy vallási hovatartozása miatt." Erre a részre írtam amit...
Eriksson
@Hellcat: Igen, értem. De ha beleolvasunk a cikkbe, egyértelműen kiderül, hogy miről beszél.
Az Iszlámot ugye nem kell megvédeni, tud az magára vigyázni. :)))
CsipkeRózsa
@Eriksson: "Tőlünk nyugatabbra" levő történésektől csak az fél, akit Orbán meg tudott félemlíteni, mint pl. az ország fele, köztük vagy Te is. Tehát óriási hazugság, hogy ezt is a zsidók miatt csinálja.

Amennyiben veszélyben volna a zsidó vallású lakosság, akkor a keresztény vallásúak ugyanolyan támadásokra számíthatnak, hiszen a migránsok mindenkit "veszélyeztetnek".

Ez a hivatkozás azért kell Orbánnak, hogy megtudja mindenki, köztük az itt olvasók is, hogy ez a zsidók védelmében szükséges.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Olvasol te más orgánumot a propin kívül? Ha igen, akkor belátod, nem Orbán a megfélemlítő, hanem a nyugat-európai történések.
Értelmezd: Ma van a holokauszt emléknapja. Mi másról beszélne, mint a zsidókról? A dél-amerikai bennszülöttek védelméről?
CsipkeRózsa
@Eriksson: Te nem érted, nem kell a zsidókat megvédenie, mint ahogy másokat sem! Ne fényezze magát, ráadásul hamisan.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Legalább a gesztust kellene értékelni. :)))
CsipkeRózsa
@Eriksson: Ha ezt gesztusnak fogod fel, azt hiszem fejezzük is be a társalgást.
RonaGyuri
Nocsak mivel nem ünneplik a holokauszt emléknapját

Kancsi mancsinak erős a kisugárzása, vagy csak ezt is ő rittyentette

Miközben a csapból is folyik a folyamatos antiszemita uszítás, ártunk és qurmányunk a mellét veri fél-téglával, hogy ők bizony holokauszt emléknapot csináltak.
Azt írja a derék MTI, hogy ehhez kapcsolódva „ holokausztra emlékezés jegyében vasárnap a New York államban lévő Buffalóban a Bátorság emlékei címmel és gondolat jegyében rendezett ünnepségen köszöntötték a 95 esztendős Baránszki Tibort, aki a második világháború idején a budapesti nunciatúrán (vatikáni nagykövetségen) dolgozva, élete kockáztatásával mentett meg mintegy h á r o m e z e r üldözöttet.”! Állítólag, többen mesélték, ahogy a Dózsa is szokta! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.