Az LMP elnökségének újabb két tagja, Ungár Péter és Schmuck Erzsébet is lemondott posztjáról.

A hvg.hu szerint Hadházy Ákos már a választás másnapján lemondott. A lap azt írja, a cél a rendkívüli teljes tisztújítás, hogy minél hamarabb rendezzék a párton belüli feszültségeket.

Lemondott az LMP-elnökség újabb két tagja

Ha többen is követik a távozók példáját, akkor az alapszabály előrehozott tisztújítást ír elő.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó/Szigetváry Zsolt

(hvg.hu)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
@Eriksson: Maradjunk abba, hogy Schiffer most is irányítja hátulról ezt a pártot! Még mindig megy a Gyurcsányozás és a demokratikus oldal,megosztása, ami a fidesznek kedvez.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Tul keson... ungarnak mar tavaly le kellett volna mondani a szexbotranya utan, ha van egy kis moralitas benne. (Ugyanolyan balhe eseten itt, ha maga'tol nem jutna eszebe a politikusnak lemondani, a miniszterelnok rugna ki, nemn is a partja).
Schmuck Erzsebet nem tom mit csinalt, de szerintem ilyen botranyok utan az egesz partot fel kellene oszlatni, mert ezzel a nevvel, es a ket elvesztett valasztas miatt normalis ellenzeki nem fog rajuk szavazni.
Eriksson
@karma1: Ez a párt szerintem csak Schifferrel volt hiteles.
Ő viszont azt mondta, hogy örül, hogy kiszállt a politikából, és nem foglalkozik volt pártja dolgaival. Minden jel arra mutat, hogy mégis. Talán nem kellene... Vagy vállalja fel, és menjen vissza rendet csinálni.
Bernadett asszony százezres fodrászszámláját sokallom, bár sok pénzt megérhet , hogy valaki ilyen ápolatlanságot sugározzon magából. A ruhatára is a bolhapiacról való. Szerintem.
papa.49
Most történik az ,,egymás haján búcsúzkodás,, a lmp. ben !!!
evacica
@Eriksson: Maradjunk abba, hogy Schiffer most is irányítja hátulról ezt a pártot! Még mindig megy a Gyurcsányozás és a demokratikus oldal,megosztása, ami a fidesznek kedvez.
papa.49
@evacica: Ez volt a ,,pártfeladata,, az lmp. nek az ellenzék megosztása !!!
Eriksson
@evacica: Ne haragudj, de Schiffer azt mondja, hogy nem. Persze, ha tanácsot kérnek tőle, az más. :)))
A Gyurcsányozás nem véletlen, hiszen az LMP pont a szemkilövetők ellenében alakult. Csak úgy, mit a jobbik. S ha már itt tartunk, ne is álljon közéjük, mert akkor nevet kellene változtatniuk, s az veszne el, ami a lényük.
Yoda69
@Eriksson: Te komolyan elhiszed hogy siffer kiszallt az LMP-bol, aminek alapito tagja volt? Ez kb annyira elkepzelheto mint hogy Gyurcsany kiszallna a DK-bol.
siifer mondjon barmit is csak ott all az LMP mogott. Az o "tanacsai" egyben visszautasithatatlan parancsok is. Az altala kivalasztott es jovahagyatott emberek lehetnek a part arcai. Onallo dontese senkinek se lehet.
Hellcat
A fidesz kitartott kis pártja. Felőlem összeomolhatnak.
nezelodo
@Eriksson: Látod ezek a kilőtt szemű Kubatov forradalmárok annyira nem vakultak meg, hogy ki tudták fosztani a megostromolt TV székház büféjét.
Ami meg a Siffert illeti beépült fideszes, ahogyan a többi pártban is van. Én már a Postabank ügy óta hiszem, hogy a szocik meg a dakota is egy gyékényen árultak, a Worcout KFT ténykedéséből, és az Orbán-Princz család heti együttebédelős barátságából sejthető volt, még ha ki is törte utána a nyakát a Kishercegnek. Azóta is sorban így járnak a barátai, akik támogatták a hatalomba jutását, mivel mélykeresztény politikus. Az apja ugyanezt tette a cimbijével, a Zarándokkal.
Eriksson
@Yoda69: Nem azt mondtam, hogy elhiszem, hanem azt, hogy Schiffer azt mondja, hogy nem irányít, ő kiszállt a politikából. :)))
Nessy
Schiffer a "szürke eminenciás", "magyar hangja" Szél Bernadett.
magyarbakancs
Schiffer, Szél Bernadett. ló szart sem érnek.
Réteg párt.
Katyvasz az egész.
Eriksson
@nezelodo: Ehhez nem tudok mit szólni, sosem ástam magam bele ilyen mélyen a háttéranyagba. Pl. azt sem tudom ki az a Kubatov. Valami orosz kém?
A további bejegyzésed nekem latinul van.
karma1
@Eriksson: Azt elismerem, hogy schiffer elment onnan, de az az igazsag, hogy o a szurke eminencias...
Tudod, aki egyszer megkostolta a "hatalom mamorat", es azt, hogy gyakorlatilag barmit megtehetnek, felelosegrevonas nem jar erte, es ha nagyon nagy baromsagot talalna csinalni, akkor csak felfele bukhat - az nem fog lemondani egyaltalan a hatalomrol es az ellophato penz mennyisege is csabito.
Hatterbol iranyit - gondolod, hogy Szelikenek van annyi esze, hogy egyedul kialljon a partja elere, mint ME jelolt?
JAJMÁR
@magyarbakancs: Szerencsére rétegpárt. Mi baj van ezzel?
Az lmp egy értelmiségi réteg pártja. Aki nem érzi magát odatartozónak, az talál másikat.
Van néppárt, ott a fidesz :)

Nincs baj a rétegpártokkal, de meg kell tanulni egymás mellett élni, és együttműködni. A pletykaszintű -pláne frizura meg ruha- információkra alapozott alázás, pletykálás és a fidesz érdeke! Aki ezt szítja, nekik kedvez.
magyarbakancs
@JAJMÁR: Rétegpárt soha nem nyer választást.
Értelmiségiek zavaros hablatyolása amit az LMP- csinál
magyarbakancs
@JAJMÁR: Vidéken labdábase rüg az LMP.
Az itt élő emberek nem is értik mit mondanak.
Fidesz előnye ,hogy két szóban kommunikál,és célt ér vele.
amíg az LMP meg disszertációt beszél amit senkit nem érdekel.
Hozzá teszem nem vagyok Fideszes de jól csinálják.
JAJMÁR
@magyarbakancs: Igen, igaz. Ezért rétegpárt.
A demokrácia lényege lenne, hogy minden réteg beküldhesse a saját képviselőit a parlamentbe. A néppárt, amelyik sok embert lefed, általában populista, és hazug jelszavakkal tudja lefedni. Az egy párt pedig, teljesen mindegy, hogy hívják, diktatúrát hoz magával.

De ez még nem indokolja, hogy pocskondiázva mondjunk véleményt egy másik pártról. Lehet a vélemény negatív, jó nagy a magyar nyelv szókincse, kulturáltan is el lehet mondani. Szerintem.
Ezt nem a "rétegpárt" szóra értem, azzal semmi baj nincs, messze nem alázó, az simán rendben van :) Az lmp soha nem fogja tudni megszólítani a kis falvak lakóinak azt a részét, amit a fidesz, mert soha nem fog populista lózungokkal élni. Ezt én fontosabbnak tartom, mint hogy milyen frizurája vagy ruhája van a Szél Bernadettnek!
Nem baj, maradjon is rétegpárt.
karma1
@JAJMÁR: Ertelmisegi partnak ott van a momentum, es az Egyutt meg a Parbeszed is kifinomultabb, mint az mszp, meg a jobbik...
Ha csak az ertelmisegre akarjak bazirozni , akkor lathato, hogy csak ekkora tamogatottsaguk lesz, hiszen az ertelmiseg az nem "osztaly", hanem csak egy "reteg"
Ezen felsorolt partok - a jobbik kivetelevel - mind inkabb fovarosi, varosi partok, a videket ok sem vallaljak fel. Nem eleg nagyok ahhoz, hogy a videket is lefedjek, es erdemben is tudjanak minden problemajukkal foglalkozni.
magyarbakancs
@JAJMÁR: Elnézésedet kérem az alpári fogalmazásért.
Meg követlek,hogy rám pirítottál.
Köszönöm,hogy figyelmeztettél.
JAJMÁR
@karma1: Nem "csak" az értelmiségi rétegnek kínáltak és kínálnak programot, hanem ellenkezőleg, minden rétegnek. Mégpedig jó programot. A támogatottságuk egyáltalán nem kevés, ők tudták növelni, meg a jobbik.
Igen, az Együtt és Pm meg a Momentum is tetszik, de az Lmp állt hozzám legközelebb. _
Az Együtt egyszerűen feláldozta magát a kormányváltás érdekében.
Azért reménykedek benne, hogy mégis sikerül túlélniük.
A Momentum lesz szerintem is a jövő pártja.
Az lmp-nek én kb. 20-12 %-ot saccoltam, ezt ugyan nem érték el, de oka lehet a kormányváltás miatti szavazás. A dk pl. alig jutott át az 5 %-on, ami szintén egy picit alatta van a valós támogatottságnak. De az lmp népszerűbb. Annak ellenére, hogy a mondanivalója valóban "magvasabb", és feltételez bizonyos értelmi szintet, de megérdemel a magyar nép ennyi bizalmat :)
Persze, népszerűbbek is lehetnének, ha lózungokat kiabálnának, pl. gyűlöletkeltés hozhatna nekik, amíg a határon túli magyarokkal való megbékélési szándék visz!
De akiket ez visz, azokra nincs is szükség :)

Messze tűnt most az a demokrácia, amikor a parlament színes, sok rétegpártból áll, és mindegyik értékrendje megjelenik, egymással versengve és nem tönkretéve másikat.
Csak keserűvé válik a szám, amikor ezt a folyamatot, az egyhangú diktatúrát, maguk a választók segítik elő.
JAJMÁR
Csak, hogy tiszta legyen: én nem lmp-s meg dk-s, meg ilyesmi vagyok, hanem egy jobboldali, liberális, valóban keresztény ember. Akinek fontos a másik elfogadása, de fontos a verseny, a piacgazdaság, a szólásszabadság, az, hogy az emberek szorgalmuk, tehetségük révén érvényesüljenek, hogy tanulhassanak, utazhassanak, karriert építhessenek. Fontos a természet, a környezet védelme, és a hagyományok, a kultúra megélése, felvállalása a mindennapokban is.
Nem szeretem, ha egymás ellen fordítanak közösségeket, legyen ez nép, ország, párt, roma, vagy nem roma, kisebb vagy nagyobb csoport. Pláne nem, ha saját nép közösségét fordítják egymás ellen, saját politikusaink, újságíróink, médiánk, pláne közpénzből. Az mindig az ő saját, önző hatalmi érdekük.
Akármi legyen is a "zászlajukra" írva, elítélem ezt a viselkedést.
nezelodo
@Eriksson: Na ne játsz el a naívat, mert a végén még elhiszem azt is, hogy hiszel a fidesz szeplőtelen fogantatásában, meg a szent keresztségében, a S. Csaba és az elcsiribált MAHIR cégek történetében, és a most megdicsőült Simicskában. A S. Csaba egyébként éppen most lett munkanélküli a Lánchíd Rádió okán.
Igen naívnak nézel, ha azt állítod, nem tudod ki az a Kubatov Gábor, és sose hallottál a listáiról, a Kubatov nyuggerekről. Vagy lehet, hogy az ezeregy éjszaka meséin nőttél fel, mint Orbán hívei, és mesét, amit mond Seherezádénak tulajdonítják!?
Eriksson
@magyarbakancs: Egyszer, régebben, Béla belinkelte ide az LMP programját. Nem rossz úgy egészében, csak nagy része nem kivitelezhető. Azért nem nevezném zavaros hablatyolásnak.
Eriksson
@karma1: Azt mondta a Schiffer, hogy "Detti" csupán egyszer hívta fel őt, de egyébként nem szokott beszélgetni volt párttársaival.
Eriksson
@nezelodo: Pedig elhiheted, sosem érdekeltek az ilyen dolgok.
Simicskáról pl. tudom kicsoda, de ki az a S. Csaba?
karma1
@Eriksson: Ez a "mondd te is" cimu figura. Nana', hogy le fogja tagadni, hogy o iranyitotta a tavolbol is a partot.
Mondom, a legnagyobb titok, ami meg nem szivargott ki: MIERT hagyta ott egyik naprol a masikra Ron Werber ??? Mi, vagy ki tette be neki a kaput?
Eriksson
@karma1: Ez egy igen kényes kérdés. Ron Werbernek igen jó gyomra van, mi lehet az, ami még az övét is megfeküdte? Lehet, hogy Schiffer?
nezelodo
@Eriksson: S. Csaba adta el azokat a hatalmas járulék és adóhátralékkal bíró fideszes MAHIR cégeket "Kaya Ybrahimnak és Josip Tot-nak" a lopott utleveleivel, így az állam nem tudta behajtani a köztartozást. Ma már a fiúk a hajléktalanokat teszik cégtulajdonossá. A S. Csabát sokáig dugva tartották, jegelték, mint a Postabank ügyet, hogy amikor mindenki elfelejti, már nem is volt ügy. Simicska volt a hosszú bájtok éjszakájának kiötlője APEH elnökeként, amikor eltűnt szovftveresen a haverok köztartozása. Most már csak a szoftverösszeomlás járja, a lopás az elfogadott, kétharmaddal felhatalmazta a választó őket.
karma1
@Eriksson: Szerintem is o lehetett a bogyeben. Vagy az, hogy esetleg ungar mamaja kancsimarcsi is finanszirozta a fia hobbijat, az lmp-t. es ha igy vesszuk, akkor eleg kozel van a fidesz. Ha kancsimarcsi inkabb a fiahoz huzna, nem orbanhoz, akkor nem kapna' szamolatlanul a milliardokat mindenfele megemlekezesre, tortenelemhamisitasra.

Kivancsi vagyok arra is, hogy vajon most be kell-e majd fizetnie az lmp-nek a buntetest, amit minden partra kiszabott az A'SZ (torvenytelenul)?
Eriksson
@nezelodo: Ez az Ybrahimos eset nem a múlt században történt? Akkoriban, amikor nagyon sok privatizálandó eset esett meg? Ilyen-olyan székházak, meg KISZ vagyon, meg ilyesmi?
Az a Simicska ugyanaz a Simicska, akit most az égig magasztalnak, mert legecizte Orbán Viktort?
Eriksson
@karma1: Nem tudom, a kancsimarcsi mennyire avatkozott bele kicsi fia ügyeibe, de az biztos, hogy az Ungár gyerek az apai örökségből tudja finanszírozni a maga hobbiját. A büntit is kifizeti ha akarja, mellényzsebből.
Még az is lehet, hogy ő volt a szálka ami sértette Werber urat.
karma1
@Eriksson: Asszem, Werbernek volt egy kikotese (erthetoen): hogy senki nem akadalyozhatja a munkajaban, nem utasithatja es nem is szol bele az o munkajaba tul melyen. Szerintem mindketten szalkak lehettek, valoban...
Eriksson
@karma1: Ebben biztos, hogy igazad van. Úgy gondolom, ha valaki felkér egy hivatalos tanácsadót, akkor tartsa is magát a tanácsaihoz, mert onnantól kezdve minden következményért a tanácsadó a felelős. Hivatalosan.
Ha valakinek nem tetszik ez a helyzet, az ne kérjen segítséget.
nezelodo
@Eriksson: Azaz, az volt 89 körül a szeplőtelen fogantatása a fijjuknak, meg amikor Orbán még seggtörlést ígért az alkotmánnyal. A térdre imára csuhások egy-két évvel később jött. Aztán jött sorban a kisgazdák hirtelen jött barátsága, az első királyság, a móri mészárlás, szóval azok az idők. Ez utóbbi valódi okát szivesen áttanulmányoznám...
Desischado
Az lmp fehéren feketén bebizonyította, hogy a fideszhez húz. schiffer, és az ungár a végrehajtók. Előttem leszerepeltek, felőlem meg is szűnhetnek.
kiscsillag66
Rendben van, hogy mindenki lemondott. És a Szél-vész kisasszony miért nem???
verőce21
...akkor az alapszabály előrehozott tisztújítást ír elő.
Eriksson
@kiscsillag66: Kell valaki, aki a folytonosságot biztosítja. :))) Meg kell a fizetés. :))) Meg nehogy már lemondjon egy miniszterelnök jelölt, pláne ha nem csinált semmi rosszat. Mondjuk jót se. :)))
kiscsillag66
@Eriksson: Tudod, én kifejezetten kedveltem, de mióta kinevezte magát miniszterelnök-jelöltnek, 180 fokos fordulatot vett.
Eriksson
@kiscsillag66: Képzeld mi lett volna, ha kinevezik miniszterelnöknek? Beleesett volna az eső az orrába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.