Ha Orbán betilt minden független civil szerveződést, az általa kontrollált és lebénított ellenzéki pártokon kívül minden politikai tevékenységet, a Magyarország nyakára tett hurok megszorul, a kötél vége pedig az ő kezében van. Fizikai erőszak nélkül is totális rendszer lesz Magyarország, amely minden a leválthatatlan egyeduralkodó kezében összpontosul. A Soros-intézmények távozása szimbolikus értékű, Orbán elűzi a szabadságot az országból. Szégyen az országra nézve, hogy ez megtörténhetett. Széchenyi óta nem volt az országnak még egy olyan nagylelkű támogatója, mint Soros György, akinek nagyon sok művész, sok újságíró, író, jogász, emberi jogvédő, politikus (köztük Orbán és a fél Fidesz) köszönhet sok mindent, nem beszélve azokról a milliókról, akik e támogatásoknak köszönhetően éltek emberibb és szabadabb életet, akik ennek nyomán tudták megőrizni a jogaikat.

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@division: Hahó! Ilyen ellenzékkel , így átalakított választási törvényekkel le váltani a fideszt nem lehet.
Szia. Hogy smint?
division
@Mézike: Szia!
Megvagyok, köszönöm. Nálad mi a helyzet?
Az "ilyen ellenzékkel" mélységesen egyet tudok érteni, éppen azon röhögök hogy most akarnak összefogni a következő választásokra. Kicsit elkéstek:-)
division
@Hellcat: Tudom, persze. Többen voksoltak rájuk mint a töketlen ellenzékre:-)
Hellcat
@division: Én abban nem lennék biztos.
Mézike
@division: :-) gyöngyöm! te csak ne vigyorogjál...
kereső
@Nessy: bingó! Ez volt a baj a norvég pénzekkel is.Csak a Norvég-Svájci /merthogy ez kettős támogatás/ illetékesek beintettek.Egy időre fel is függesztették a folyósitást, amig a kormány meg nem hátrált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.