Szoftverhiba miatt nem működik az ügyfélkapu; a helyreállításon dolgoznak a szakemberek – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ) csütörtök délután az MTI megkeresésére.

Szoftverhiba miatt lehalt az ügyfélkapu

Korábban az Index írt arról, hogy hajnal óta nem működik több állami informatikai rendszer, ami érinti többek közt az Ügyfélkapu magyarorszag.hu címen elérhető nyilvános szolgáltatását, valamint az intézmények – például bíróságok – által használt elektronikus küldeménykezelő rendszert.

Az érintett oldalakon az olvasható a "magyarorszag.hu, az Ügyfélkapu és kapcsolódó szolgáltatások hibaelhárítás miatt nem elérhetőek".

A NISZ az MTI-vel azt közölte: az általuk működtetett honlapokon elérhető komplex szolgáltatásokban a fennakadásokat szoftver hiba okozza. Azok elhárításán a NISZ és az Oracle szakemberei folyamatosan dolgoznak.

A hiba elhárításáig az ügyfelek türelmét kérik – írták.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Van még valami, ami rendesen működik ezen ""szakemberek"" keze alatt?
Az maga a világ nyolcadik csodája.
szaboria1
Már napok óta nem rendesen működik. Új jelszót kellene megadnom de 19-óta nem tudom interneten keresztül megoldani telefonon azt mondták keresek fel egy ügyfélkaput.
namihami
Van még valami, ami rendesen működik ezen ""szakemberek"" keze alatt?
Az maga a világ nyolcadik csodája.
Yoda69
Ugyanaz a ceg keszitette a nemezeti valasztasi programot is amivel jol elcsaltak a valasztast.
papa.49
Itt csak a fütyisz lopásai működnek gördülékenyen HIBA NÉLKÜL !!!
advocat
És levelezzek a hatósággal, bírósággal, mert erre vagyok kötelezve. És ha emiatt mulasztok. Sajnos hamarabb visszadobják egyesek, még azelőtt, hogy meggyőződnének miért is mulasztottam. És ez nem ritka.
Eladott Ország
Ugyanígy hiába készült egy éve Nemzeti Választási Ilonka néni a 2018. évi történelmi voksolásra, sajnos a valasztas.hu oldal döglődött, az NVI informatikai rendszere maga alá csinált. Patyi Andrások és Népszavazási Ilonka nénik őrködnek afelett, hogy senki ne mehessen szembe a kormány hatalom- és pénzéhségével. Ezek a hosszú évekre bebetonozott pártkatonák úgy érzik, bármit megtehetnek. Naponta fúrják, bomlasztják, pusztítják a demokrácia meglévő maradványait, és asszisztálnak ahhoz, hogy Orbán Viktort és bandáját semmi ne zavarja a lopásban. Talán Orbán Viktor veje ismét egy olyan ügyben érintett, ahol az Európai Unió milliárdokkal támogatott meg egy olyan projektet, amiből aztán szinte semmi sem lett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.