A brit közmédia évtizedek óta Budapesten dolgozó tudósítója, Nick Thorpe számolt be röviden arról, hogy a jövőben Gulyás Gergely vezetheti majd a Miniszterelnökséget.

Merkel rövidesen Magyarországra látogat?

Ebből a cikkből derül ki az is, hogy úgy tudja, mind Angela Merkel, mind Theresa May heteken belül Budapestre látogathat. Bár a pontos apropó és időpont nem derült ki, de alighanem egy V4-es eseményről lehet szó a cikk alapján. Merkel legutóbb 2015-ben járt itt, de azóta jóval feszültebb lett a viszony, a BBC épp a választások előtt írt arról, hogy a német kancellár már a telefont se hajlandó felvenni, ha Orbán hívja, igaz, ezt akkor a magyar fél tagadta.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a hír a ,,brit tudósok,, kategória, majd ha a németek bejelentik akkor hiszem el, mert a dudadani nagyon szeret hazudni !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@durbincs: A csúti kancigánynak a KGB-től és a III/III-tól is eredeztetik a hite és a többi hithű "konzervatív kereszténynek" nevezett fidesz bűnöző bandának. hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
Jozefina
Ha valóban eljön Magyarországra, akkor a piros lapot is kellene, hogy felmotassa orbánnak!!!
coni
Merkel a német multik képviseletében látogat Mo.-ra, kizárólag az ők gondjaik foglalkoztatják, de nem is az ő feladata a belpolitikai és uniós problémák megoldása.
Jules001
@Jules001: Azt tapasztalom, hogy a baloldali hozzászólók oltári nagy bunkók, csak hőbörögni, fenyegetőzni tudnak, tehát az IQ szintjük a béka feneke alatt van, Soha nem hittem, hogy ennyi büdös agresszív paraszt van kicsiny hazánkban. Műveletlen mocskos banda, nem csodálom, hogy a baloldal mindíg vereséget szenved a választásokon, hát kinek kell ez sok műveletlen agresszív bunkó? A jó érzésű, intelligens emberek átnéznek rajtuk. És a jobboldalra szavaznak. Egy művelt, tájékozott ember csak többet tud a politikáról is, mint egy tanulatlan agresszív bunkó. Egyébként ha eddig nem tudtátok volna, a "BALOLDALI" elnevezés a "BALFASZ" szó szinonimája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.