A brit közmédia évtizedek óta Budapesten dolgozó tudósítója, Nick Thorpe számolt be röviden arról, hogy a jövőben Gulyás Gergely vezetheti majd a Miniszterelnökséget.

Merkel rövidesen Magyarországra látogat?

Ebből a cikkből derül ki az is, hogy úgy tudja, mind Angela Merkel, mind Theresa May heteken belül Budapestre látogathat. Bár a pontos apropó és időpont nem derült ki, de alighanem egy V4-es eseményről lehet szó a cikk alapján. Merkel legutóbb 2015-ben járt itt, de azóta jóval feszültebb lett a viszony, a BBC épp a választások előtt írt arról, hogy a német kancellár már a telefont se hajlandó felvenni, ha Orbán hívja, igaz, ezt akkor a magyar fél tagadta.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a hír a ,,brit tudósok,, kategória, majd ha a németek bejelentik akkor hiszem el, mert a dudadani nagyon szeret hazudni !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez a hír a ,,brit tudósok,, kategória, majd ha a németek bejelentik akkor hiszem el, mert a dudadani nagyon szeret hazudni !!!
papa.49
A másik meg az ha a Merkel találkozni akar a csutigecivel (amit kétlek) akkor meghívja és ,,hazai pályán,, zajlik a találkozó !!!
Egyáltalán nem életszerű, hogy a német kancellár ,,bejelentkezik,, látogatásra ehhez a faszkalaphoz !!!
1magyar
Had látom úgymond, mit ér e tartomány?
Yoda69
Minek jonne? nincs kozos temaja a tahoval.
wagabund
..."Merkel rövidesen Magyarországra látogat?"...

ekkora a baj, vagy csak leereszkedik ide keletre?
wagabund
@1magyar: a nap legjobb, találó idézete..

...mert lehet, hogy ez a szándéka.
iluminati
@papa.49: Szerintem is csak egy szó játék...Ha jön is nem orbánhoz jön. csak ez is meg lessz játszva, hogy úgy tünjőn...
iluminati
@papa.49: Ha netán ide látogat...Én személy szerint is javasolnám az embereknek..igen is menjenek és kérjék azt,hogy Merkel halgassa meg az embereket mert a kis csuti nem hajlandó..ki menni a tömeg közé...
Sziszifusz
@Yoda69: 10:42
... és egyébként is, O. Viktor nőügyekkel nem foglalkozik.
Jules001
@papa.49: Te mikor szabadultál ki a diliházból? Hogy a francba engedtek el, amikor még mindig beteg vagy? Ha nem Orbánhoz jönne, akkor kihez ?? Talán hozzád? Vagy van SZOT beutalója valamelyik nyaralóba? Ostoba rosszindulatú féreg !!!
papa.49
@Jules001: Köszönöm a kedves bókjaidat !!!
papa.49
@Jules001: Mind egytől egyig a tied nekem nem kell ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@iluminati: Nem engednek senkit a közelébe se, de nincs is ilyen veszély, mert nem akar a Merkel idejönni !!!
Clavigo
@Shikari: 11.10 . Na vazzze,,,nem elég ,hogy te itt vagy,,,még @nyád is idejár kirándulni ?
Rutymorgó
Idejárnak még mindig a német nyuggerek..
36
@Shikari: Vagy egy újabb migránshullámot bejelenteni, mint valszeg. anno 2015-ben.
Nekem nem hiányzik a ribi.
Eladott Ország
@Jules001: Egy ilyen ország állampolgárának lenni jelen pillanatban nem dicsőség, hanem szégyen. A hetes cikkely szerinti eljárás Magyarországgal szemben, az nem Soros és nem is a háttérhatalmak döntése lesz. Az bizony az Európai Unió válasza lesz arra, amit Orbán Viktor és kormánya az elmúlt években tett azért, hogy aláássa az uniós jogokat és elveket. Ha megindul a hetes cikkely szerinti eljárás, az Orbán Viktornak és kormányának a kudarca lesz. Az nem Magyarország ellen irányuló támadás lesz, hanem a magyar kormány politikája elleni jogos fellépés. Az Unió nem a magyar embereket minősíti, hanem azt a kormányt, mely – sarokba dobva az uniós normákat – feudális állapotokat idézett elő egy Európai Uniós országban. Ki mindenki maradt le a felsorolásból. Azerbajdzsán, Fülöp-szigetek, Kazahsztán, Fehéroroszország? Micsoda megtiszteltetés Aliyev diktátor úrtól, egy KGB-kommunista diktátor leszármazottjától, akinek az országában nincsenek demokratikus választások, aki az elnyomásból él, és egy világbajnok korrupt gazember. (Ki emlékszik már a guruló azeri dollárokra? Senki.) Mindenesetre megnyugodtunk, hogy Orbán nem szigetelte el magát a világban, és ha úgy adódik, Azerbajdzsánban és Mongóliában mindig tárt karokkal várják. Hmm? Trump még kéreti magát, pedig Viktorunk az elsők között gratulált neki, amikor megválasztották. Vagy Budapest helyett véletlenül Bukarestbe küldte volna az üdvözletét?
Eladott Ország
@Shikari: Örülnek a német cégek az adókedvezményeknek, meg az olcsó összeszerelő droidoknak. A jogállamiságot pont leszarják, amíg nem otthon okoz gondot. Mert sose hallottam hogy bármelyik cégvezető felemelje a hangját a magyar jogállamiságér.
Mert nekünk Magyarország az első és a jóléthez vezető út!
a.disquscdn.com/get?
url=http%3A%2F%2Fnepszava.hu%2Fpicture%2F145553%2Fnormal%2F581%2F00581567.jpeg&key=bXYlPNLi5qFMJurP04K-nA&w=600&h=370
uploads.disquscdn.com/images/14f73e598cd03acc17aac6e3290f34a26d7ce5ce2c0d0b15209762fc86c8c34d.jpg?w=600&h=402
1magyar
Ha tényleg idejönne az nagyon sokba kerül nekünk. Sok szociális támogatás kitelne a védelméből.
Edmond Dantes
@36: Amikor ribizik,akkor pontosan kire gondol? A kedves mamájára? Nem kellene.Arról ő nem tehet,hogy egy gátlástalan pojácát hozott a világra.
cikicakk55
Jön a Muti figyelmeztetni Viktort,hogy vegyen vissza,mert kiteszik az ország szűrét az EU-ból. Múlt héten pénteken az EP egyhangúlag megszavazta.Már csak az időpont a kérdéses. Merkel aránylag sokáig védte Orbánt és próbált kiállni mellette,de most már Ő is kihátrált mögüle.Sőt a hatalmas nagy barát, a lengyelek is. Tudom,hogy rajtunk a népen fog legjobban csattani az ostor,de ezt már 2015-ben meg kellett volna lépni. Most is csoda lesz,ha 2020-ra lesz is a kirúgásból valami.Addig Orbán és bandája még rengeteg adósságot fog felhalmozni a Magyar adófizetőknek,amit nem csak az unokáink,de a déd és ükunokáink is fizethetnek majd.Ha csak meg nem szűnik addigra Magyarország és át Nem kerül Oroszországhoz.
justhpeter
@cikicakk55: Szerintem is ezért jön. Most Merkel fog sallerokat meg kokikat osztogatni nálunk. Orbán és bandája meg kénytelen lesz tűrni !
iluminati
@Eladott Ország: Ahogy olvasom a kommenteket..sok esetben le vagyok döbbenve milyen emberek vannak itt...
Az unióba KÉRTÜK a felvételümket anno,hogy felzárkozzunk gazdaságilag, és ki vigyenek bennünket a sz@ból... Aláírtunk egy ránk nézve kötelező közösségi alap szerződést..."Nem a migránsokra gondolok..." A mi fideszes naggyaink is ott voltak, és aláírtak...maga az alap szerződés, és az uniós eszme nem változott...ezt rugjuk most fel...
Azt hogy melyik nagyhatalomnak érdeke az uniót gyengíteni az egyértelmű...hogy ezért ki és mit kap cserébe???...ki tudja...és mi lessz ebből?? Valaki nagyon számít valamire.. de rosszúl teszi...ahogy ő semmibe veszi azt a közösséget ahová valamikor kérte felvételét...Ugyan úgy vissza fele is elsűlhet a dolog...egyedül maradunk magyarok ha esetleg szét nem tiporják ezt az országot...
Az aki dolgozott már külföldön,tudja mennyit ér a szavahihetőség és a megbízhatóság...nem lehet vodkáért megszerezni...
libellle
@1magyar: valoszinü sokba kerül. elmondja, hogy kedves viktor no mannnnyyyy
36
@Edmond Dantes: Szóra sem érdemes.
36
A bajor miniszterelnök, Markus Söder viszont eljöhetne.
Alapvető dolgot tett kötelezővé otthon és mutatott meg Európának. A kereszt kihelyezését.
fekete
Ki kivancsi ra'! Maradjal ott Trumpna'l,mert most ott fenyeskedik.Oda valo vagy azok koze'.
vladimir putin
@Shikari: a cigányok szerint a demokrácia az, hogy "Béfogod a pofádat, mert különben agyonbaszunk, te purdé kocsog. Gyemólé á furkomisztyé májad essen ki áz ászfáltrá!!!"
png
Remélem nem teszi meg, mert ha megteszi, úgy kicsesz a magyarokkal, és igazából egész Európával, hogy onnan már nem lesz visszaút.
Európa vezető hatalmának vezetője legitimálja Orbán ocsmányságait?
Ezzel erőre kapna a nacionalista populizmus, ami teljesen szétzilálná Európát.
Szerintem.
Bár szoktam tévedni - és mindig örülök, amikor tévedek.
Te szoktál örülni, amikor tévedsz, vagy kötöd az ebet a karóhoz - és csak azért is erőlteted a sajátod?
libellle
@36: a kereszt nallunk mindig volt. ne tessek mar egy keresztény országnak megmondani, hogy ki mikor hol tegye fel a keresztet. Különösen ne egy volt és jelenlegi komcsi ország. köszönjük.l
Eladott Ország
@durbincs: A csúti kancigánynak a KGB-től és a III/III-tól is eredeztetik a hite és a többi hithű "konzervatív kereszténynek" nevezett fidesz bűnöző bandának. hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
Jozefina
Ha valóban eljön Magyarországra, akkor a piros lapot is kellene, hogy felmotassa orbánnak!!!
coni
Merkel a német multik képviseletében látogat Mo.-ra, kizárólag az ők gondjaik foglalkoztatják, de nem is az ő feladata a belpolitikai és uniós problémák megoldása.
Jules001
@Jules001: Azt tapasztalom, hogy a baloldali hozzászólók oltári nagy bunkók, csak hőbörögni, fenyegetőzni tudnak, tehát az IQ szintjük a béka feneke alatt van, Soha nem hittem, hogy ennyi büdös agresszív paraszt van kicsiny hazánkban. Műveletlen mocskos banda, nem csodálom, hogy a baloldal mindíg vereséget szenved a választásokon, hát kinek kell ez sok műveletlen agresszív bunkó? A jó érzésű, intelligens emberek átnéznek rajtuk. És a jobboldalra szavaznak. Egy művelt, tájékozott ember csak többet tud a politikáról is, mint egy tanulatlan agresszív bunkó. Egyébként ha eddig nem tudtátok volna, a "BALOLDALI" elnevezés a "BALFASZ" szó szinonimája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.