Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester február végi megválasztása után azt mondta, át fogják vizsgálni a város korábbi vezetése által kötött szerződéseket, amiket most közzé is tettek Hódmezővásárhely honlapján. Ezek alapján alig egy év leforgása alatt a vezetés 48 millió forintot költött el ételre és italra. Márki-Zay az RTL Klubnak azt mondta, ez nagyjából 3 millió forintos kiadást jelentett havonta. Az átvizsgálás során az azonban nem derült ki, hogy pontosan kikhez köthetők ezek a számlák. Átlagosan 3 naponta viszont mindig volt egy-egy néhány fős rendezvényt, ami ilyen kiadást generált.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisrigó
Ezért is ragaszkodnak foggal körömmel a hatalomhoz, hogy ne derüljenek ki a vállalhatatlan pénzszórások! Valószínűleg ez csak a jéghegy csúcsa, jó ötlet volt a volt Navos szakértőt felkérni az ellenőrzésre. Gondolom, valaki csak engedélyezte a pénz kiutalását, remélhetőleg választ is kapnak! Nyavalyás tolvajok! Tudják, hogy sok disznóságot követtek el, ezért is kűldte a őfenesége lézer janit, hogy csinálja ki a jelenlegi polgármestert! A többi csak parasztvakítás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Vásárhelyen élőben közvetítik a városi közgyűléseket.
Amikor a fityeszes többség alátesz MZP-nek, akkor szavazóinak kutya kötelességük lenne a képviselőket a bejáratnál várni, s elszámoltatni "munkájukat"!
papa.49
@F_Viktor: Mondjuk szőlőkarókkal, már csak a nyomaték kedvért !!!
F_Viktor
@Horizont: @papa.49: Az "elszámoltatásba" sok minden belefér, de amit művelnek országszerte a fityeszes képviselők a nem-fityeszes polgármesterekkel, az szerintem tűrhetetlen.
papa.49
@F_Viktor: Még nem érte el az ingerküszöbét a népnek a geciségük, de ha az eljön jobb ha sürgősen helikopterbe szállnak, mert le lesznek verve mint a labancok ))))))))))))))))))))))))
csipetke
Ezek nyolc éve ezt csinálják.Az hányszor 48 milla?Azé'hihetetlen,hogy ekkora szarban az ország,a fideszesek pedig minden téren lopják a közpénzt,Most meg,hogy Márki-Zay megkapargatta a költött pénzeket,és majd még őt fogják ezért keresztre feszíteni.Van egy olyan érzésem,hogy nem Hódmezővásárhely az egyetlen,ahol a fideszes vezetés két kézzel szórta/szórja a pénzt saját céljaikra.Hány szegénysorsú gyerek ebédjét lehetett volna megoldani ennyi pénzből kedves lázár jános?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.