"A narancsos médiagépezet napok óta azt sulykolja a kormánypárt támogatóinak körében, hogy a LIBE-bizottság ülésén arról beszéltem: “szégyellem, hogy magyar vagyok”. Jönnek is ezrével a hazaárulózó, nemzetárulózó kommentárok, személyes támadások az utcán, vagy itt a virtuális térben. Sok alaptalan hazugságot és arra épített agressziót megéltem már, bírom is, de ez tényleg túlmegy minden határon. Erdélyi felmenőkkel rendelkező, büszke magyar családapa vagyok, egy európai hazafi... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: a zsóti sem magyar! papa német, mama tót! Ű meg mélymagyar... :)))))))))) hheheheheee... :)))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
mint már régebben is felhívtam a tisztelt publikum figyelmét, Bayer Orbán szinkronhangja...amit Orbán gondol, azt Bayer kimondja..

ez ilyen eccerű...
ila51
Bayernek kellenek az Etelkák , meg a Miklósok ...mivel szítaná őket ?
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: a zsóti sem magyar! papa német, mama tót! Ű meg mélymagyar... :)))))))))) hheheheheee... :)))))
wagabund
@ila51: ebben az az aranyos, hogy senki nem kérdezi meg, ki az az Etelka? mert egy ország tudja...(na persze csak titokban..) mert ha titokban meghallgatjuk Etelkát, arra a hétre mindent tudunk a politika világából...

Ő amolyan egri heti válasz...
Villon
Márpedig Bayer Zsolt magyar! Zsolt! Nincs okod szégyenkezésre. A férgeknek általában nincs ilyen tulajdonságuk akkor sem, ha történetesen magyar férgekről beszélünk.
ila51
@wagabund: én kényszerűségből is tudom , ha akarom , ha nem . Az öregem ki nem hagyná , áthallatszik
wagabund
@ila51: mint régebben a szabadeurópa-rádió...az is csak titokban szólt mindenhol...igaz az is, hogy minden szomszéd hallotta.
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: neked nincs közöd hozzá, az bizonyos... További jó ánuszrózsa látogatást... :))
ila51
@wagabund: még kicsi voltam , de emlékszem...olyankor csittbe kellett lennünk gyerekeknek
wagabund
@ila51: bennem örökre rögzült...itt a szabadeurópa rádió a 16-19-25-31-41 és 49 méteres rövidhullámon..

aztán mint a Csinibabában, jól-rosszul, de szólt...
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: mikor olvastál tőlem Fletóról, te hibbant??? Nos CSAK EGYETLEN EGY ilyet tegyél ide te álműmájermagyar... :)))) Nézd végig a 10-11 éves ittlétem...:)))) Nos??? te meg csak szopkoggyá... pajjásan... :)))))))))
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: akkor te nem beszélni jól magyar nyelv... :))) Ne vergőggyé má... :))) Honnan jöttél??
:)
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: kísérd el a gazdit Grazba... Rádfér, ott is kell a nyalakodás... :))))))) A nővérek nem vállalják...
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: nem válaszoltál: Honnan jöttél??
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: nos: Honnan jöttél?? Nem válaszoltál...
csak úgy....
@Pálinkafőző Rézüst: Hát honnan gyütt vóna ? Sehonnai bitang ember...
Pálinkafőző Rézüst
@csak úgy...: ...ki ha kell halni nem mer...Csak szervilis módon pózolni... :)))
Edmond Dantes
@Shikari: Látta a felvételt Újhelyi hozzászólásáról és arról,hogy Bayer mit művelt ezzel? Shikari,maga magyar,de végtelenül tisztességtelen magyar.
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: egy román bolhafing vagy a fidesz testén...Majd egyszer megérted, felfogod...Talán.
csak úgy....
@Edmond Dantes: Szerintem túl sokat vársz ettöl a 38 éves vállalkozó shirai kollégától ! ;) A halfarok durbincs váltótársa lehet! ;)
csak úgy....
@Shikari: " Már minden medvetoszó román puliszkazabáló beszólhat a magyaroknak? " :)))) A bátortalan magyar pásztor meg kecsketoszó? ;) Azért egy macit megtoszni,...nem lehet semmi de egy védtelen kecskét!? ;) Te nagy hülye bírsz lenni ...
csak úgy....
@Shikari: Inkább egy szívességet tehetsz az értékelésed helyett...
justhpeter
Bayer is magyar ! Ugyanolyan szégyenmagyar mint a gazdaállata.
csak úgy....
@Shikari: Na ezt a fölséges magatartást ! Rögtön esek hasra töled ,...csak nem a vastag pénztárcádra utalsz és az abból kifolyó kultúrális dolgaidra? Akkor viccelödjünk tovább... ;)
Hónapok óta olvasom a tapló paraszt kommentjeidet és mos egyszerre csoda történt!?
Legalább ne szarnád le mások véleményét,...persze ez a bunkóknak piszokúl nehéz! ;)
Edmond Dantes
@Shikari: Csalódtam volna magában,ha nem az aljasságot választja.Bayer ugyanis a két felvétel tanúsága szerint hazudott,rágalmazott,hamisított és uszított.És ez tetszik magának.Gratulálok,tényleg ritka pocsék alaknak tetszik lenni.
csak úgy....
@Shikari: Szánalmas figura lehetsz ,...nem figyeltem rád és ez után sem fogok,nem hatsz meg te sem , ugyan úgy teszek a véleményedre mint azt te teszed másokkal és közben játszod a fölsöbbrendüt ;) Ismered a nótát ?
csipetke
Újvári egy okos,korrekt politikus,az ilyenekből kellene több.A mocskospofájú,trágár,alpári bayer a lába nyomába se léphet.Nem véletlen az sem,hogy amikor ez a kis izééé megkapta a lovagkeresztet,el nem tudta képzelni senki,hogy ugyan mire.Azok,akik valóban megérdemelték,sorra adták vissza a keresztjeiket,mert nem akartak egy olyan alantas társaságba tartozni,amiben egy ilyen senkiházi helyet kap.
csipetke
@Villon: 12:46 Igazad van,bayer magyar,igazi magyar féreg...
dr. prédikátor
@Shikari: Sikari, sikari!!!Ma már ne igyál többet, az nem vállik előnyödre!!!
Edmond Dantes
@Shikari: Mondja,egyáltalán érti,hogy miről van szó,vagy csak ösztönösen végrehajtja a pártja elvárásait? Ismétlem,Bayer gátlástalanul hazudott,rágalmazott,hamisított. Ettől maga még teljes joggal utálhatja Újhelyit,de itt egy olyan bizonyított emberi aljasságról van szó,ami magának kimondottan tetszik,sőt boldoggá teszi.Azért azt is megállapítottam továbbá,hogy maga nem egy keleti bölcs.Viszont elmondja a kötelezőt,ha arról van szó,ha nem.
Aki Én
@Shikari: Ez a cikk jó példa arra, hogy mennyire mellébeszélsz, mennyire nem is érted miről van szó. Ez egyre többeknek fel is tűnik.
Aki Én
@Shikari: ...na, erről beszélek. Feladom, kevés vagy a vitához.
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: :))))))))))) "Tedd meg, és fogd másra!" Ezt verte belétek a finkelstein-birbaum melegpáros, és jó munkát végeztek, meg kell hagyni.. :)))
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari::))))))))))))) "Tedd meg, és fogd másra!" vergődsz, pont mint a sügér haverod... :)))) Na páááááá fideszkomcsi...:)
"Hogy jobban megismerd önmagad, hallgass meg másokat is." Én megtettem, meghallgattalak, és örülök neki, mert ez megerősített a fideszkomcsik elleni hitemben! Hajrá jobbközép! (ami sajna nincs...:(( )
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: mert emberből vagyok...:) És magyar, és katolikus. Ilyen egyszerű...:) Nem bonyolult... :)
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: vagyunk néhányan...:))) Szerencsére...
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: ezek szerint nem vagy sem nem magyar, sem nem hívő, bármilyen Gondoltam. ...Illetve fideszkomcsihívő...a legrosszabb fajta... :)))
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: "
releváns

"A tárgyhoz tartozó, idevágó; fontos, lényeges, meghatározó."
De bizony az!
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: már nem...:) A tény az valóság... :)
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: érted gyújtanék gyertyát...De nem örömködnék...
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: ilyesmiről szól(na), ha a szavazási törvény(ek) nem lennének olyanok,amelyek borítékolják egy párt győzelmét! Annak idején az NDK-ban,Lengyelországban is volt többpártrendszer. Hányszor is nyertek a nem Su seggét nyalók?? :)))) No ugye,lehet ezt alakítani, megtörtént! Ja, és ez NEM demokrácia... Amúgy gratulálok a további hazugságokhoz, rablásokhoz ,lenyúlásokhoz, gyilkosságokhoz...Ez élteti a fideszt. Oszt jónapot.
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: az EU nem szólhat bele belügyeinkbe, így a választási izébe sem! Olvastad föntebb mit írtam? Mintha nem értenéd...Vagy nem akarod érteni... A menekültek meg csak továbbmenekülni jöttek erre...Meglátták orrbánbasi képét, megijedtek, szonták, hogy otthon is ezt láttuk, és meneteltek tova izibe... A betelepítési kvótát meg már túl is teljesítette a kis vajdus, tehát a gazdinál reklamálj...:)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.