Egy lesz a sorban Hódmezővásárhely, ugyanis az exminiszter mind a tizenkilenc körzetéhez tartozó település testületi ülésére elmegy. Lázár János a következő rendes közgyűlésre megy el majd Hódmezővásárhelyen, ahogy képviselőként mindegyik településre is ellátogat majd, a sort jövő héten, Mártélyon nyitja – tudta meg a promenad.hu.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Mi van itt?! Lázár átállt, vagy (még) fideszes létére elkezdett ceedójának megfelelően politizálni? Bárhogy is van, MZP is legyen résen! Lázár még csak nem rég bukott. Na ha tegnap Ov szerint "angyal szállt el felettünk" akkor az egy bukott, volt de az meg viszont ördögangyal...Ilyen nincs, és mégis van, pozitív Cassandra tovább pozitívkodik...
egyvandor
Ultimátumot fog intézni MZP-nek, hátha el akarja kerülni Tétényi Éva vagy GyF sorsát. Pedig most megtehetné hogy kiemelje magát a mocsokból.
egyvandor
@Commenter: Gorbán angyalaitól mentse meg az Isten Magyarországot.
Commenter
@egyvandor: ha tegnap nemmel szavazott orbánra vagy tartózkodott, és ez nyilvános lesz akkor majd elhiszem hogy kiemeli magát a mocsokból, és végre az eszét ami van értelmes politizálásra fordítja. Addig nem...@egyvandor: mentse meg tőle/tőlük az egész demokratikus világot és persze Magyarországot is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.