Az egész falut megrázta az a gyilkosság, ami péntek este vagy éjszaka történhetett Sóly vagy Királyszentistván közelében.

Újabb sokkoló és véres részletek derültek ki a sólyi gyermekgyilkossággal kapcsolatban
Fotó: police.hu

Mint megírtuk, valaki brutális kegyetlenséggel megölt egy 8 éves kislányt. Adrienn eltűnését péntek este jelentette édesapja a rendőrségen, akinek holttestét szombat hajnalban találták meg a szomszédos Királyszentistván közelében.

Még szombat délután őrizetbe vettek egy Veszprém megyei lakost, aki összefüggésbe hozható a rémtettel. A veol.hu szerint állítólag szombaton a rendőrségen láttak egy fiatalembert, akit bilincsben kísértek, és az édesanya 15 éves fia pedig ráismert volt osztálytársára.

A Borsnak egy, a keresésben részt vevő férfi rettenetes részletekről számolt be:

Egyszer csak a sötétben véres dolgokra bukkantam – idézte fel zaklatottan Gyula. – Az egyik a kislány cipője volt, a másik egy kő, és még több vérfoltot is találtam. A ruháit állítólag a folyóból halászták ki. Úgy tudom, a kislány kezeit hátrakötözték, a nyakában hurok volt, a fejét pedig szó szerint szétverték

– mondta a férfi.

A lapnak a kislány édesapja is nyilatkozott, a megtört szülő azt mondta, nem tudja, valaha is képes lesz-e majd feldolgozni a tündéri kislánya elvesztését.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es a vizsgalat meg a per evekig el fog huzodni, mikozben egy csalad egesz elete tonkrement, es majd a vegen megallapitjak, hogy a kolok beszamithatatlan volt.

Minden egyutterzesem a csalade, rokonoke,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@karma1: Tudod lehet szidni Kádárt,de annak idején a cigányoknak is kötelező volt dolgozni. ma már ugye lehet hivatkozni a munkanélküliségre nekik,de akkoriban ez nem volt megoldás,mert munka volt bőven,sőt állítólag most is van. Sokat ront a cigányok megítélésén az is,hogy nem veszik fel őket dolgozni,inkább a már állományban lévő dolgozókra terhelnek több munkát( persze semmivel sem több bérért.) Most megtehetik a munkaadók,hogy a bőrszíne alapján nem veszik fel őket dolgozni.Kádár idejében ezt nem tehették meg a cégek. Igaz,a cigányok sem,hogy 3 hónap alatt,3 munkahelyről rúgják ki őket,mert ott nem a munkaadó volt a hunyó. Nem azt mondom,hogy mind, de sok cigány hajlandó lenne és képes is lenne dolgozni,ha felvennék. Persze itt egy állítólag iskola köteles korú gyerekről,vagy fiatalról van szó,de most az egyszer Pálinkásnak lehet,hogy igaza van. A fehér emberek közt igen csak ritka,hogy ennyire fiatalon ilyen megoldást találjon ki egy kölök. Őszinte részvétem a családnak és bőrszíntől függetlenül kívánom,hogy megtalálják a gyilkost és kapja meg a méltó büntetését. Nem pártolom a cigányokat,inkább én is tartok tőlük,de a fiam két legjobb barátja például pont cigány .Pici koruk óta ismerem mind a kettőt és azon ritka cigány családokból kerültek ki,akik mindig dolgoztak,pedig a bőrszínük miatt a szülők itt is kaptak rendesen a hátrányokból.
Peller Anikó
@cikicakk55: akkor ők nem cigányok hanem cigány származásúak.

A cigány megnevezés nem nekik szól, mert akkor ők beilleszkedő, normális emberek (legalábbis igyekeznek).

@karma1: de igen, állította. Én.

Nemcsak a rendőrök kérdezősködnek hanem esetleg újságíró, szanzációhajhász skribber vagy a bárki.
cikicakk55
@Peller Anikó: Igen,igazad van.Cigány származásúak. Tudod én elég sokat szenvedtem úgy mond miattuk,mert Hódmezővásárhelyen vannak bőven és bizony nem a legkellemesebbek,ha sokan összejönnek egy csoportba.Ettől független,soha egyik fiamat sem tanítottam arra,hogy kerüljék őket. Így mikor elsős korában azzal jött haza,hogy egy nagyon jó barátja lett az iskolában,örültem neki. Aztán pár nap múlva mikor mentem érte,akkor hozta el a kisfiút az anyukája is.A gyereken is látszott,de az anyukán főleg a származás.Ettől független semmi ellenérzésem nem volt,mert az anyuka tiszta és teljesen rendes volt. Azóta kifejezetten jó barátok is vagyunk,úgy az apukákkal,mint a két gyerek szüleivel,illetve már csak az egyiknek a szüleivel,mert a másiknak 2 éve meghalt az anyukája és egyedül nevelte a gyereket. Még is mind a ketten leérettségiztek és most az egyik fiú Pesten a másik itt Hódmezővásárhelyen dolgozik. Ők az a kategória,akik a többi életvitele miatt meg van bélyegezve,pedig többet tesznek jó és többet érnek mint sok Magyar,vagy fehér bőrű.
Pálinkás Pál
@cikicakk55: Ezek a példák nem relevánsak,amit felhozol...mert pitbullban is van olyan amit békésen megsimogathatsz...,attól még a pitbull egy veszélyes kutyafajta...azt bírom bennetek,hogy kiragadtok egy-egy szélsőséges példát...és azt szajkózzátok,holott az általad leírtak nem jellemzők a cigányokra!! igen van olyan is ,amit említesz..de egy csoportot nem a "fehér holló" alapján ítélnek meg az emberek..és valljuk be ,a cigányokkal csak a baj van..esetleg te tudsz az elmúlt párszáz évből olyan példát mondani,amikor hasznára voltak a többségi társadalomnak??
levarosbukta
@Pálinkás Pál: Hogyne! Nem is kell nagyon visszanyúlni csak cirka másfél hónapra! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.