A történész szerint Erdély nem veszett el, erős hadsereg, okos diplomácia és egy nagyhatalom kell. A Magyar Időkben a nemzeti összetartozás napján Raffay Ernő hosszan bírálja a marxista, liberális történészeteket, akik Trianon valódi kutatását akadályozzák, amivel „hadat viselnek a magyarság ellen”, bár „semlegesen” már írnak Károlyi Mihályról, Kun Béláról.  A kormánylapban az Antall-kormány egykori honvédelmi államtitkára külön kitér Romsics …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
ez a raffai sose volt normális... 1ébként meg kellene vmi új ellenség a migráncsok után... amúgy az erdélyi magyar úgy szereti az anyaországot, mint a csuda - amíg talál onnan lehúzni valót..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@nemfideszes: tegnap, 17:43; Zsil-völgyi bányászok ezrei dúlták fel a román fővárost, 1990. június 13-15. között , hogy "megvédjék" Ion Iliescu akkori államfő és a mögötte álló Nemzeti Megmentési Front (FSN) hatalmát. Nos ezek a román bányászok is szarrá vernék a magyar "hadsereget".
www.szatmar.ro/files/news/mn_1434384040banyaszok.jpg
www.szatmar.ro/files/pub/2015/Kocsis/banyaszok2.jpg
Jozefina
Gondolom raffay valahol az elmegyógyászaton fekszik!!! A román hadsereg bármikor apróra zúzná a magyart!!! Nem normális, még az ötlet felvetése sem, de persze a sok nemzeti ökörnek jó a hőbörgésre. Arra nem gondolnak, hogy szerencsétlen edélyi honfitársaink viszik el a balhét, mert egyre jobban támadja őket ba román nacionalisták!!! Hülyék mindenütt vannak??!!!
Gauntlet
Egy szóval: hülye. Kettővel; nagyon hülye.
Ludmilla
komplett idióta...aztán hogyan képzeli?Odamegy Trampi vagy Putykó,és közli,hogy vissza a szajrét?A vesztes háborúkat lezáró békekötés tehertételeinek visszaszerzését nem ilyen módon rendezik... akár igazságos volt,akár nem..
Peller Anikó
@Ludmilla: Akkor tulajdonképpen tisztázódott miért is kell futószalagra állítani a gyerekgyártó nőket. Azért, hogy a kamplett idióták az elmebeteg játékaik miatt a háborús frontokra darálják őket. Olyan háborúban amit ők uszítanak miközben kilopták a szemetet.

Pardon, a szemedet.
Hari
@Horizont: kösz, de ami késik nem múlik. Lehet, hogy így válik érthetővé a tartalékos toborzás-már csaknem. 6 ezernél tartunk, vagy a minapi bejelentés Simicska féle lövöldözős szakosztályok felállítása. Apránként, észrevétlenül lesz nekünk maholnap a világ legerősebb hadserege. Meglehet, hogy Ernő barátunk tud valamit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.