Avagy az Orbánt kiszolgáló díszcigány múltja és cselekedetei. Az  OCÖ elnöki pályázatának 1. sz. melléklete.: 1957-ben születtem a Csertebagvas melletti Romhányó tanyán. Szüleim a világháború előtt nincstelen mezőgazdasági idénymunkások voltak. 1945-ben 12 hold szántót kaptak az új hatalomtól, de soha nem feledték a megszálló szovjet hordák rémtetteit. Családi otthonunk takaros tisztaszobájában hímzett falikép hirdette a …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@bencemacska: Nagyjából az igazi is hasonló :) Egyetlen igaz szava nincs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Én hülye meg azt hittem a cím láttán, hogy tényleg "önéletrajz"!!!
F_Viktor
Gratula Tamás, ezen nagyon jót nevettem :-))))
eszegfu
Ez a "diszcigány" még az általános iskola 1. osztályát sem végezhette el! Sőt azok az emberek sem, akik az OCÖ elnöki pályázatára beérkezett önéletrajzokat elolvasták!!! 1957-ben született, de már az 1956. évi forradalom idején az ellenállási mozgalomban tevékenykedett!!! Szóval "édesgyerekem" 1956-ban talán még csak gondolat voltál édesapádnál... vagy nem 1957-ben születtél!:))) Valóban ez a kabaréba való!:)
Macskaszem
Erősen Hírcsárdára hajaz az önéletrajz, bár mi Flórink is tud ekkorákat kamuzni. Még nagyobbakat is.
Én úgy tudom a 8 osztályt börtöntagozaton végezte, de hát a bűnöző életmód a fidesznél alapkövetelmény. Amíg a szerencse, a jóisten meg orbánviktor mellette áll, nem esik bántódása.
Nessy
A legnagyobb baki, hogy az ELTE Bölcsészkarán nem kaphatott statisztikus és közgazdász diplomát!
Max. tanári diplomát? De ebben sem vagyok ma már biztos,hogy esetleg szakközépbe taníthatott volna közgazdaságtant és statisztikát.
Az, hogy a szülők mit csináltak 45 előtt, és után, az az ötvenes évek önéletrajzának volt a kezdő mondata! 57 után már a kutyát sem érdekelte!
görbetükör
Ez az ember aztán nem semmi! Vagy a cikk irónia, vagy tényleg csodás egyén, hogy a születése előtt mennyi mindent tudott csinálni!

"1957-ben születtem a Csertebagvas melletti Romhányó tanyán.
...
Az egyetemen kerültem kapcsolatba az ellenállási mozgalommal, és 56-os forradalmár múltamra tekintettel (erre még visszatérek) hamarosan megkaptam az első feladatot: KISZ-titkári beosztást vállaltam.
...
1944 augusztusában a radvadévényi állomáson a cigányokat deportáló vonat elé feküdtem életemet annak köszönhetem, hogy a vonat másik vágányon robogott el. 1956 október 25-én a helyi forradalmi bizottság ifjúsági tagozatának elnöke lettem."
Dr plágium
@bencemacska: Nagyjából az igazi is hasonló :) Egyetlen igaz szava nincs.
bencemacska
@Dr plágium: Én is csak a címet hittem el! Már a születési hely, és a 12 hold föld felébresztett!
bencemacska
@Commenter: ma, 13:06
Tényleg kapott valakitől /valószínű OV-tól!/ egyetemi diplomát!
Sőt egy életrajzában (amit ő írt és aláírt!!!) egyetemen is tanított!
Nem véletlenül születnek ezek róla!!!
Commenter
@bencemacska: ezt nem tudtam. Rémes! Így devalválja a politika a tényleges tudást. Orbán jogi diplomája se érhet sokat. Más országokban át sem léphetné a jogi egyetem küszöbét (a veje sem) és a lánya sem a közgazdaságtudományi egyetemét.
bencemacska
@Commenter: ma, 14:57
Az országgyűlés hivatalos honlapján sem sokkal értelmesebb önéletrajza van!
www.parlament.hu/kepv/eletrajz/hu/f015.pdf
OV-ről viszont azt olvastam valahol, hogy nagyon színvonalas záró dolgozatot írt. Neves opponense volt!
Commenter
@bencemacska: Te jó ég! Ez valami totál kamu lehet. Az is lehet hogy Orbán szakdolgozatát "négerkéz" írta, mert az alapján amit most a beszédeiben produkál, illetve a gránitszilárdságúban véghezvitt és véghezvinni készül, az kritikán aluli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.